37

Анонимус

преди 6 години

Парите за субсидиране на държави приемащи хора с нисък коефициент на интелигентност идват в европейската банка от САЩ с цел разпадане на Европа и премахване на еврото като основен конкурент на петродоларът

36

казаХ

преди 6 години

Войната в Сирия свърши.Всички "бежанци" възползвали се от нея и наводнили европейските държави незабавно да поемат обратния път кък Сирия да я възобновят.В България не желаем повече навлеци от Близкия изток и Африка.Поживяха на чужд гръб, време е да запретнат ръкави и да работят за своите си държави.Прав им път.

35

Европейка

преди 6 години

Голяма демокрация!Една група в Брюксел командва и който не слуша -шамар.

34

Гост

преди 6 години

До Професор: "Те имат високи възпроизводителни способности. Страната ще дръпне напред а българките ще забременеят"Ако ти нямаш възпроизведителни способности, не е нужно да каниш тук бежанци! Ако ***, жена ти, дъщеря ти, сестра ти не могат да забременеят, пусни обява, че търсиш оплодител! Има достатъчно български мъже, които ще приемат офертата ти, "Професоре"!!

33

Анонимен

преди 6 години

Кога ще минираме границите?! Защо продължаваме да чакаме и отлагаме?!

32

Гого

преди 6 години

На съд за това, че искат да си съхранят етноса ? Защо с трици искат да ловят маймуни? Кое е демократичното в ЕС ? По- зле е от Варшавския договор и СИВ в налаганията си.

31

Хюго Бос

преди 6 години

Политкоректният либерадтки фашизъм в действие...

30

Анонимен

преди 6 години

Подава под съд? Егати и неграмотниците днес-ерещи,,,

29

българина

преди 6 години

Аз що си мисля че коминтерна беше по демократичен! Даваха заплати без да принуждават да вземаш маймуни в къщи! Всъщност си държахме къщите отключени защото минното поле и граничарите аи вършеха работата

28

Анонимен

преди 6 години

"Полша, Унгария и Чехия не спазвали общото решение"Решението не е общо, а еднолично на яловата бабишкера и поддържниците и. Ако беше общо, нямаше да е такова!

27

Анонимен

преди 6 години

Банкянският Ентелектуалец отдавна се е нагъзурчил и е готов да ни набута камилари, толкова колкото му кажат. Е те това е политик, продава и предава България дири и когато може да не го прави. Скоро ще е пътник, краят му идва.

26

Евроатлантик

преди 6 години

В Саудитска Арабия има бол място да ги пращат там.

25

Анонимен

преди 6 години

Влизаш в ЕС за сътрудничество, стабилност и икономически просперитет, не за да ти изсипят принудително няколко милиони камилари с античовешки възгледи.Всеки нормален човек е "против" летящите килимчета и средновековната диващина, която неминуемо донасят със себе си.

24

Анонимен

преди 6 години

Брюкселската диктатура в действие. Ще съди суверенни държави заради волята им.

23

Анонимен

преди 6 години

"Полша, Унгария и Чехия не спазвали общото решение"А как може едно решение да е "общо", след като част от общността е против?

22

Професор

преди 6 години

Путин да им плаща субсидии . Ние като страна пълноправен член на съюза трябва да приемем толкова бежанци колкото е нужно. Те имат високи възпроизводителни способности. Страната ще дръпне напред а българките ще забременеят.

21

Професор

преди 6 години

Да ги изключат от ЕС и да им се наложат санкции. Не може да лaпаш еврофондове а после да не носиш отговорност. Путин ги човърка сигурен съм.

20

Анонимен

преди 6 години

Може би някой ден ще има трибунал за участниците в ЕК.Ще го гледам с удоволствие.

19

муспи

преди 6 години

Изсраел не е приел нито един емигрант, макар че пътя на болшинството е през него, заобикалят го кулгурно и никой не споменава за това- Никой и не иска да съди това плаяшило изсраил. Легионите на яхвето преодоляват този дискомфорт с мълчания, медиите са тяхни както и глашатаите. Това мълчание им е на въоръжение от обозримото минало - 5,000 години и дявола им знае колко преди това. Пример от последно време - всички знаят че е нямало холокост, но океан от мълчание отминава към поредния гешефт.

18

Анонимен

преди 6 години

Ще съдите Унгария,само защото Орбан казва истината,да им запушите устата!