8

Анонимен

преди 6 години

Кой точно спорт - май любимия на властимащите - дълго гребане от джобовете на народа.

7

Анонимен

преди 6 години

На гол ***чуфте пищови

6

Виготура

преди 6 години

До номер 13 - кажи бе тр.ол герберски, какво София точно може да предложи на спортисти от цял свят? Стадиони ли имаме нормални, игрища ли, зали ли, освен една Арена Армеец и националната нива Васил Левски? Да търчат през разораните улици, да карат по изровените велоалеи, да плуват в кой басейн в София????

5

Анонимен

преди 6 години

"Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак!"Да сме живи и здрави, НО логистиката в град София е "без думи" за обикновенния човек - Транспорт, заведения за обществено хранене, услугите в хотелите и т.н. Да не говорим за мизерията на летището, автогарата и жп гарата!Таксита и обществените тоалетни са на "едно ниво"!Жалко, но факт!

4

13

преди 6 години

AМАН ОТ *** КАТО ВАС!!!ХОРАТА СА НИ ИЗБРАЛИ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ, ВИДЯЛИ СА ПОТЕНЦИАЛА НА НАШИЯ ГРАД, А ВИЕ - САМО ПРОСТОТИИ РЪСИТЕ!!!ХАЙДЕ ПОЧВАЙТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО ФАНДЪКОВА- ДА НЕ ЗАКЪСНЕЕТЕ!!! БЕЗДАРНИ И БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА, КОИТО - НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ, ТОВА СТЕ - ВЕЛИКИТЕ КОМЕНТАТОРИ ТУК!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Кой спорт? Лъхане на фини прахови частици ли? Или чоплене в носа при съсредоточено слушане на чалга в задръстването? Шоферската олимпиада.

2

Лейди Гарга

преди 6 години

Объркали сте заглавието. Столица на спИрта може да е София но не и на спорта.

1

смЕх

преди 6 години

Без модерен национален стадион.Дори албанците си построиха такъв...