70

Ева Занева

преди 6 години

От кога влиза в сила това за 3 отказа, защото днес на бюрото ми казаха, че ако не приема веднага работата, която ми предлагат, ми спират помощите ?

69

До 68

преди 6 години

Методите на "рестрекции и репресии" ще се обуславят от борбата за ресурси и необходимоста от рязкото снижаване на популацията на населението в глобален мащаб.Следващите глобални кризи и войни ще се водят не само за енергоресурси, но най-вече за ВОДА!!!Огромни маси бежанци ще се насочат към развитите държави.Единственият начин да се овладее ситуацията ще е Насилието, а демократичните свободи са пречка!Извод: ДиктатураПример: Патриотичния закон в САЩ след теракта на 09.11.2001

68

ХЕЙ ХОРА

преди 6 години

Не Можах да схвана как се затяга Контрола - Досега било за два отказа - от 2018 стават Три отказа ???

67

ТАКА ДЕ

преди 6 години

До Анонимен 64Ами защо не,министър-председателя в момента дали е много грамотен?

66

Анонимен

преди 6 години

Значи ми се отдържат от заплатата пари за социални и то не малка сума 10 години, а после държавата не може да ми ги връща за 9 месеца. И ще ме задължава да започвам работа на 3 месец или ми спират парите(които са ми взимали от заплатата).Тези започнаха да се чудят от къде да прибират още повече пари.Като има анганжимент всички да работят, този министър да се качи в метрото и да работи като овчар. Да видим дали ще работи.пп. е нема такава държава.

65

Анонимен

преди 6 години

До До 58С тези методи на рестрикции и репресии, които предлага 30, няма да постигнете желания ефект. Но щом така ви се харесва- направете го!После не плачете! Защото не сте постигнали желания ефект. А е станало по-зле.От 38!

64

Анонимен

преди 6 години

Ако спрат да дават кинти ,хохаляса ще спре да произвежда изборна любов към вожда с дебелият врат и голямото шкембе !

63

Анонимен

преди 6 години

Пост 65 е до Анонимен 63 от 38

62

живи и здрави :)

преди 6 години

До АнонименНикого не можеш да принудиш да ти работи насила. И нямаш това право.Недейте да ревете, че няма кой да ви работи. Ще става още по- зле. Ще се увеличи миграцията, няма да има раждаемост, никой няма да ви работи за МРЗ 12 часа на ден.Внасяйте си кадри откъдето искате. Дерзайте!В Унгария никой не работи за 400лв. Какво давате за пример Орбан? Диктаторските методи на репресии и рестрикции много ви допадат.Повтарям- правете каквото искате, но после недейте рева, че Бг се топи.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62Ами ако е неграмотен, какво да му предложат?Министерска длъжност ли?

60

Анонимен

преди 6 години

38 явно не е разбрал, че като ги лишиш от соц. помощи, но не ги принуждаваш да работят, те ще си осигурят издръжката чрез безконечни платени майчинства и детски надбавки за толкова деца, колкото могат да народят от 12 до 50-годишна възраст.Според 38, да въведеш принудителен труд за такива, било сталинизъм през 21-и век!Орбан сталинист ли е?Мислете, бе!

59

Анонимен

преди 6 години

Е ако ти предлагат и трите пъти събирач на барабонки!?

58

Анонимен

преди 6 години

В развитие държави се работи и повече от 12 часа,но се плаща,не са проблем часовете!Днес открили нов завод между Димитровград и Хасково,имали планове да наемат 3000 души АКО ИМА КОЙ ДА ИМ РАБОТИ,а понеже все по-трудно се намират ще увеличават заплатите ИНАЧЕ ДА ОТИВАТ В БАНГЛАДЕШ!Но НИЩО не оправдава полуграмотен човек да откаже работа за 600лв.например защото му били малко,като са ти малко УЧИ за повече.

57

Анонимен

преди 6 години

На запад също го закършиха със социалната държава защото си възпитаха поколения мързеливци,натресоха им се милиони *** и нашите индо"българи"не остават по-назад,бройката на "българите"на социални помощи в Германия главоломно расте,стига с тия приказки дето "всички заминали искали да работят"искат-друг път,е и вчера група за трафик на просяци арестувана!Работа ИМА,на който му е малко ДА УЧИ,на който не му изнася ДА СЕ ИЗНАСЯ или да си става САМ работодател!Мрънкалници некадърни и мързеливи.

56

До 38

преди 6 години

Прочети още веднъж 30 и не пиши глупости!Ти какво всъщност предлагаш? Някой да безделничи, защото не бил съгласен да му дават ниска заплата и не приемал нередности, които всъщност се уреждат по синдикален път!Такъв безработен трябва да започне да си изкарва хляба с труд и същевременно да упражни натиск да се спазват законите, тогава никой не може да го принуди да работи 12 часа.Ти ум имаш ли? Да оставим да безделничат лица, които няма от какво да се издържат?30 пише какви ще са следствията

55

"-"

преди 6 години

А, колко от вас знаят, че имено благодарение на конкуренцията между социализма и капитализма в западно капиталистическото общество възниква социалдемокрацията като идеолжгия и така наречената днес социална държава?Въобще, конкуренцията е полезно "съревнование"! -)А, що се касае до близкото бъдеще... ами, ще се наложи да ви разочаровам!Почти всички политолози и социолози са единодушни - чака ни нова форма на Диктатура в глобален мащаб!Така, че наслаждавайте се на свободата докато можете!

54

Анонимен

преди 6 години

От 1944 г. до сега положението е така. След 1989 г. имахме някакви надежси, но се оказа, че БКП без кръв няма да пусне кокала и кръв все още няма.Самите те ще умрат обаче заедно с тази държава. Или ще избягат на Запад с капиталите си.

53

Анонимен

преди 6 години

В пост 55 "редна" да се чете "Вредна".

52

ботове

преди 6 години

До Анонимен 53Никой не ти говори за социалистическата държава. Не спряхте да правите сравнения между несравними неща.Написах не смесвайте СОЦИАЛНА и социалистическа и 5 човека се хванаха за думата социалистическа и започнаха да пишат колко редна е социалистическата.Някои хора са като ботове, радиоточки.

51

Анонимен

преди 6 години

в.... положението е катастрофално не само г.рберастите са виновни всички подред