32

Анонимен

преди 6 години

Така ли ще бъде занапред ? Хрумне му на господина и ще пренарежда света . Имат ли на представа каква бъркотия ще се получи след едно прибързано решение ? На всяка манджа мерудия . От далеч нещата не са такива , каквито си мислят че могат да се получат . Животът на хората за тях май няма цена да се разпореждат в чужди страни .

31

Анонимен

преди 6 години

Петрола да се върне на старите нива от 150 долара ми се струва чи е игратъ

30

Анонимен

преди 6 години

Ама, разбира се, че Йерусалим е столица на Израел...няма да е столица на "Факултето" я` !

29

Анонимен

преди 6 години

Целта на ционистиоте -сатанисти открай време е била да се докопат до източен Йерусалим и да съборят синята джамия ,защото на нейното място навремето е бил соломоновия храм,разрушен първо от персите,а по късно и от император Адриян,защото в соломоновия храм са се извършвали сатанистки ритуали и са принасяни деца в жертвоприношение,именно затова Адриян който е тракиец по към забранява юдайзма като демонична религия. Сега сатанистите отново са тръгнали да издигат храма на дявола.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Прави ми впечатление, че ВСИЧКИ, които коментират тука руснаците НИЩО И НИКОГА НЕ ПРОВЕРЯВАТ И СИ ДРАЩЯТ, само за да се намират на работа! Или си изработват сребърниците! Да, РУСИЯ ПРИЗНА САМО ЗАПАДЕН ЙЕРУСАЛИМ!!!!!! А източния е предвиден за Палестина! ЧЕТИ ПРАВИЛНА ИНФОРМАЦИЯ!!! Това не са ти фейк-нюз-овете!!!

27

История даге

преди 6 години

Палистинците нали в ПСВ се биха за Англия срещу Германия ,Османската империя и България сега е време за възмездие!

26

Анонимен

преди 6 години

Между другото, колко от вас знаят, че Русия призна Йерусалим за столица на Израел на 06.04.2017, тоест преди САЩ?

25

хм

преди 6 години

Палестина също отдавна е обявила Ерусалим за своя столица .И това не предизвиква негативни реакции. Историческата истина е, че градът е еврейски ,основан от евреи ,а арабите /палестинци/ идват в него през 6-ти век . И щом е така какъв е проблемът една страна да има за столица град основан от нейния народ?

24

Анонимен

преди 6 години

Сега е моментът Палестина да си върне окрадените земи а Трън като си ги иска да си ги прибере у сащ и да им даде едно кътче земя.

23

нато

преди 6 години

Истината е в това че Америка си отива от политическата сцена заедно със Сорос и сие.Бъдещето е в Китай,Русия,Индия и Бразилия.Америка води след втората световна война 37 локални войни.Всичките започнати с лъжа и измама.(Тонкинския залив-Виетнам; химически оръжия в Ирак и Сирия; и т.н и т.н.)Най важното е че всички завършват с поражение за Америка.Влизат ограбват и си заминават.Трябва да се съюзим заедно с Европа с бъдещите победители Китай и Русия.

22

Анонимен

преди 6 години

"В оня ден ще направя Иерусалим тежък камък за всички племена; всички, които ще го подигат, ще се изкилавят, а ще се съберат против него всичкиземни народи." Захария 12:3

21

Агджата

преди 6 години

Ся ще се обединят арабите и ще има нова интифада. Дето вика народа - ИНТИФА :))))))))))))))))))))))

20

Тръмп

преди 6 години

До АнонименПука ми, да много ми пука - ще си го преместя от левия в десния крачол

19

Калина

преди 6 години

Абе то, извечна - извечна, колко да е извечна тази столица - като от 1948 година да е извечна ;)САЩ са притискани все повече и повече.Дори Ротшилдови си изтеглиха капиталите от там. Времената са такива, че промиването на мозъците върви, безспорно е, но от друга страна и доста хора се попробудиха и започнаха да мислят. И стана така, че където и да потропа Тръмп на кавга, никъде не му се вързаха. Сега, от 1 януари, ако Путин откаже петродолара (както се закани), войната е неизбежна.

18

Гост+

преди 6 години

Васалите като ЕО изразиха скромно "безпокойство". Какво тук значи някакво си ООН за Новия Световен Ред!

17

Анонимен

преди 6 години

И францизите, и англичаните, и германците, и по - голямата част от таканаречения "цивилизован" свят смята, че така Тръмп нарушава народното право. Но, както вече ви казах, човека си е професионален *** от най - визше ниво - *** всички и не му пука. Малко Северна крея го притеснява, но не твърде много.

16

бай вуте

преди 6 години

Предлагам да преместят столицата на Израел в Наблус или Хеброн и чиста работа . Палестина част от Израел . Палестина нелегитимна . Израел приберете си я , тя и без това си е ваша .Приберете си и другите държави около вас , ще влезат във вашата численост .Пренапишете Библията два пъти по дебела , тоест два тома . 1 - ви и 2 - ри том .Корана два пъти по тънък .

15

123456

преди 6 години

Trump garchi zverski tarambukite.Bravo.

14

муспи

преди 6 години

Колко е умен и деликатен Трамп! Понеже преместването на столицата на Хазарстан ще стане по време когато България ще председателства в ЕС, ще може да се решава арабско - еврейския проблем в София. Това ще стане съвсем безплатно и за двете изстрадали страни. Рабитата и Мюфтиите ще заседават в НДК, като *** спешно ще вдигне поне едно минаре, що се отнася до трамваите, тролеите, метрото и влаковете, возенето по покривите ще бъде задължително!

13

шматка

преди 6 години

Бай Дончооо политиката не е за бизнесмени.Гледай си сергийте бе човек къде се вреш дето не ти е работа.Не че ми дреме на кого ще е Йерусалим ама сега еврейчетата пак ще започнат да се разселват по света.