9

east

преди 6 години

Аз свалих 22 кг за 8 месеца, с хранителен режим , ядене 5-6 пъти на ден, един път седмично плуване по 1000 при това малко нередовно. Тайната е в режима , а не в блъскането като луд във фитнеса.

8

Пепи

преди 6 години

До Анонимен Ти от личен опит ли го знаеш ??? На колко години си.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако 51 годишен човек прави фитнес тренировки , горящи определено количество калории, то нанася много по - сериозни щети на тялото от колкото един 20 или 30 годишен човек. Способностите му за вузстанвяване вече са около 20% от тези на младите. Което значи, че ще се наложи да се възстановява много дълго и е неоправдано да се тренира тежко. От своя страна, кардиото - високо и ниско интензивно - гори много калории и не нанася такива щети. На 50 години добавките не помагат... Само твърдото помага.

6

Анонимен

преди 6 години

Е добре, 51 годишна и свалила 30 кила без кардио. Само фитнес. И още, качила мускулна маса. Само на мен ли ми мирише на препарати? От тея, с двойната употреба.

5

nz

преди 6 години

Кардиото под формата на тичане на пътечка е най-надценяваното упражнение,пълна загуба на време.Който си мисли ,че като тича по час в свински тръст ,прави нещо ,жестоко се лъже.Най-основното за едно отслабване е хранителния режим,след това правилния тренировъчен режим.

4

Анонимен

преди 6 години

Dobre e napravilo tova testo

3

zz top

преди 6 години

Па аз чернЕлка да тича, без да му плащат, не съм виждал!! Освен, разбира се, ако не го гонят!!

2

Шазнайш

преди 6 години

С кокаин сигурно?

1

Анонимен

преди 6 години

Тая снимка е от 25г. сигурно.