69

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАМА РАЗбира се,че е било предварително съгласувано,но се чудя защо набутаха и съюзника си от ЕС България и ги принудиха да подпишат договор,че се отказват от милиардите които имат да получават от Либия.Същото стана и с Ирак,които дължаха пари на българите.

68

Анонимен

преди 6 години

С тоя Кадафи направиха голяма грешка,България загуби милиарди,а тези които прибраха облагите от Либия са длъжни да осигуряват бежанците и гладуващите,тяхна отговорност и задължение е,не да ги пробутват към държави,които нямат нищо общо.

67

Анонимен

преди 6 години

До Факт ВСИЧКО ТОВА НАВЯВА МИСЪЛТА, ЧЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ Е ЗНАЕЛО И СЪГЛАСУВАНО .

66

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААОбединили сте се на куково лято,едни мощни олигарси срещу друг,а не вие.Това е игра.Дано завърши с добро,да се надяваме!

65

7777777

преди 6 години

До Анонимен 72 Другият път пробвай с по-големи букви

64

анонимен

преди 6 години

Някой да дойде в България да зарази деца със СПИН, вие как ще реагирате, я кажете?Поставете се на мястото на роднините на децата, заразени със вируса HIV в Либия, ако можете.Не казвам, че БГ-мед.сестри са заразили децата, но те са правили много неморални неща в Либия, това се знае. Западните служби са знаели за тия неща, затова сестрите бяха избрани за участници в тая *** игра, режисирана от западните служби.

63

До Гурбетчия

преди 6 години

Отговорът на въпроса ти,кой крив кой прав е"...с подкрепата на американски самолети..."Между другото Кадафи е завършил военното у-ще във Велико Търново. България.

62

Румен до 72

преди 6 години

Липсвал ти е достатъчно йод в детска възраст. Но не разбираш какво ти казвам защото IQ ти надали е по-високо от годините ти.

61

анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, ясно ли ви е?

60

анонимен

преди 6 години

Бежанският поток, тероризмът, ИДИЛ и другите подобни организации на убийци и главорези се подкрепят финансово и логистично от САЩ и западните служби, най-вече тези на Англия и Франция.Ако не бяха Русия и Путин, сега Европа да се беше напълнила с 10 пъти повече ислямисти и терористи, ама на евроатлантиците това им харесва явно.

59

анонимен

преди 6 години

Башар Асад е законен президент на Сирия, свикнахте ли?

58

Анонимен

преди 6 години

АНТИХРИСТКИТЕ ПУТЛЕРОЦИДИ НЕЗАСЛУЖАВАТ ДА СА ЖИВИ!!!!ТО Е ЯСНО , ЧЕ БЕЖАНСКИЯ ПОТОК ОТ СИРИЯ НАМАЛЯ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЛЕД КАТО ДЪРЖАВАТА БЕШЕ НАПЪЛНО СЪСИПАНА ОТ ПУТИН!!!!БАШАР АСАД БЕШЕ НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ НА СИРИЯ СЛЕД КАТО ПУБЛИЧНО ОТКАЗА ДА ПРОВЕДЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ДОРИ С НАЦИОНАЛНИ НАБЛЮДАТЕЛИ САМО!!! НАРОДА ПОИСКА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ И КАТО НЯМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА МЕТЕЖ!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА ПОИСКА И ТО ЧЕСТНИ ИЗБОРИ И ГО ИЗМЕТЕ ЯНУКОАВИЧ СЛУГАТА НА АНТИХРИСТА ***!!!

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66МЪРЛО ПУТЛЕРОЦИДНА :D ПУТИН СЕ МЕСИ В СИРИЯ ОЩЕ ОТ 2011-ТА ГОДИНА А БАШАР АСАД Е САМО ЕДИН ГОВОРИТЕЛ ЗА СИРИЯ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!ЖАЛКО, ЧЕ БОГ ВИ ДЪРЖИ ОЩЕ ЖИВИ ПУТЛЕРОЦИДИ :D

56

анонимен

преди 6 години

Кадафито повярва на французи и италианци, че като подпише договор за търговия с нефт с тях,те няма да го свалят, ама те го използваха , после го свалиха с революция и убиха като куче.Французите изиграха основна роля, ама те винаги са били лъжци , подлеци и лицемери.

55

анонимен

преди 6 години

Кадафито искаше да премине на арабски динар със златно покритие и да избяга от долара, това беше една от причините да му направят оранжева революция и после да го убият като куче.Но защо избиха всичките му роднини?Това ли е прехвалената западна демокрация?

54

анонимен

преди 6 години

Стига с тия български медицински сестри, тяхната работа в Либия хич не е била чиста.Едната била любовница на либийски министър, другата- не знам си какво правила.Заради тях България опрости на Либия няколко милиарда дълг, с тия пари сега можеше да имаме по-висок стандарт на живот.

53

Гурбетчия

преди 6 години

Не знам за другите, но за Кадафито: строеше ферми,с пътища,водоснабдени,с електричество и къща построена.Раздаваше ги на хората.След няколко години,който покаже че произвежда получава фермата безвъзмездно.Имаше магазини само за либийски граждани със символични цени.От там българите купуваха захар с чували чрез либийциза да варят ракията. Бензина беше 4цента скъпия и 3цента ефтиния.Та не знам кой крив, кой прав.

52

Анонимен

преди 6 години

Само да напомня на забравилите - потока от бежанци от Сирия беше най - силен година и половина преди Путин да се намеси в Сирия. Има статистики по година за това. Ако не са ги изкривили може да се види, как с намесата на Русия в Сирия потока бежанци намаля ЕКСПОНЕНЦИАЛНО. Ако знаеш какво значи тази думичка, но се съмнявам.

51

Анонимен

преди 6 години

Каква етая статия? От де се взе? Авторката няма капацитет да я напише. Нещо май са засилили пропагандните директиви. Прикриват смешни факти от международното политическо пространство или поредния ОГРОМЕН заем, който Бойко ще(или вече е) изтеглил? Обяснете в крайна сметка какво става де. Защо лъжете, мажете и повишавате напрежението?

50

Факт

преди 6 години

До И.Б.Медицинските сестри тежат изцяло на съвестта на Костов и Н.Михайлова(Нейнски).Тия не си мръднаха пръста когато трябваше да се бърза!А поляците и филипинците си изтеглиха хората овреме!Естествено че Кадафито ще закове нашите,щом са оставени на произвола!Впрочем въпросната "дама" и сега в Турция е същата-никакво съдействие на българите там!