234

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 256 Империята на злото се нарича САЩ.Нямам нищо против обикновените американци, даже им съчуствам, но и те самите не осъзнават на какви тъмни и сатанински сили служат, макар и несъзнателно.

233

Анонимен

преди 6 години

Браво империята на злото трябва да се мачка. Сега искам и световното да се провали

232

анонимен

преди 6 години

Още едно доказателство, че мафията здраво се е настанила в тая псевдоорганизация МОК.

231

анонимен

преди 6 години

Тия чиновници в МОК са големи смешници.Всички спортисти по света вземат допинг, ама само руснаците са виновни.Толкова сте ми смешни, че чак кънтите от тъпота!

230

Анонимен

преди 6 години

Браво на МОК

229

Рускиня до 232

преди 6 години

Хахаха.милият

228

Анонимен

преди 6 години

249 - ти ако се върнем по назад Германия подпомага връщането на емигранта Ленин за да събори Николай така че крушката си има опашка. Това го казват в западни филми .

227

????

преди 6 години

Ей, така да защитавахте България, както Русия.....

226

Анонимен

преди 6 години

Рисия трябва да бъде отстранена от всички международни събития.Тя нищо добро не е донесла на света.Русия започва и двете Световни войни!Първата, чрез агента си, който убива австрийския престолонаследник.Втората чрез съюза с Хитлер и нападението на полша.

225

Анонимен

преди 6 години

Решението на МОК е правилно.Олимпиадата е за нормални, цивилизовани хора.Не за алкохолици.

224

Анонимен

преди 6 години

До Не било политикаПуснахме сълза.

223

Не било политика

преди 6 години

Германия, Австрия, България, Унгария и Турция както и Япония, Северна Корея, Южна Африка, Индонезия и др. са били забранявани от олимпийски игри по различно време в историята в зависимост кой с кого е бил съюзник. Това не ви ли говори нещо? Англо саксонците забраняват който си искат и когато си поискат ако не им е удобен.А манипулации и причини да намерят за да те отстранят мислите ли че е проблем за тях да намерят?Много шарани днес по магазините а и тук има много да им вярват обаче.

222

ВАВРАРИТЕ ВЪН

преди 6 години

ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ НЕ СА ЗА АЛКОХОЛИЦИ И НАРКОКОНСУМАТОРИ...

221

Анонимен

преди 6 години

До До Малко историяДОКАЗАНА ФАЛШИВА НОВИНА !ДОКАЗАНА!

220

пенко

преди 6 години

Знаете ли от кой народ е името Самуел ? Зваете ли кой народ ръководи обидените на Русия -САЩ/ обидени за Сочи , Донбас и Крим ,Сирия и др. / Вижте имената на взелите "решението" ! Членовете на МОК от страните в НАТО не са спортисти , а ...!!!

219

КРУМ

преди 6 години

Ами направо да раздадат медалите и да свършва тая клоунада!? Светът е динамичен и до 9 февруари може да няма изобщо Корея!?

218

Българин

преди 6 години

В следващата олимпиада се очакяа участието на американски третополови и всички са за")))

217

Българин

преди 6 години

Третополовият свят подготвя най мащабната война в историята на човечеството. Картите тоест доларите са раздадени ,ролите определени. Най отдоло *** най отгоре трилионерите..ний както винаги сме на страната на слугите..

216

Анонимен

преди 6 години

Клолко глупости, за някакви си игрички ...

215

До Малко история

преди 6 години

А през 2016 на МОК става ясно, че всички съхранявани 30 000 допинг-проби на американски спортисти са унищожени. Това, разбира се, не е никакъв проблем. А фирмата по почистването, чийто служител е успял да унищожи целия американски архив е получила сурово наказание: договорът й е прекратен, а на служителите й е забранено да участват в олимпийските игри догодина!Сега чистачите чистят във ФИФА . Да видим там какво ще направят с магическите си парцалите - иде световното по футбол в Русия.