6

Анонимен

преди 6 години

Всички приятелски банди,наречени за благозвучие партии(с малки изключения),са се вдигнали да спасяват потъващата кошара,наречена,ЕС,защото разбраха,че вече чукат събия,кат Брекзит и Каталуния!Да му мислят настоящите и бъдещите евророби - трябва бързо да се смелят в месомелачката на национални държави,иначе,усетят ли се и ще се разбягат всички с гръм и трясък!

5

Хм

преди 6 години

Личи си,че Макарона е фен на бабичките-яко лобира за Меркелица,ха-ха.Само че има един проблем-Шулц спокойно може да поиска друг да е премиера!Впрочем, от Вашингтон май точно това искат.

4

Finish

преди 6 години

Макрон и Шулдс ....се оженили ...азжияли щастливо и толерантността възстържестува ! до като единия не извадил неочаквано дебел макарон!

3

Анонимен

преди 6 години

Може би е добре да дойде друго правителство,но точно пък Франция,които забъркват само л.*** да дават съвет на Германия,ми се струва идиотско!Не че и немците са идеални,но са по-добри ръководители.И в крайна сметка всички държави трябва да седнат на една маса и да си кажат проблемите и да ги решат заедно.

2

дедо Ташунко

преди 6 години

Откъде накъде пръчлетата Макрон и Ципрас ще съветват германците какво правителство да образуват? Играта загрубява страшно!

1

дедо Ташунко

преди 6 години

И гърците и французите имат интерес да пият кръвта на Германия. Затова натискат въжеиграча Шулци. И Меркел, и той са от един дол дренки. Жадни за власт и както казал някога Людовик 14-ти - "след мен - потоп"!