13

Циник

преди 6 години

Внушават ни, че "нямало алтернатива"... пълни глупости! Австралия .. Нова Зеландия... Унгария...Чехия...Словакия...показват как трябва да се отговори на инвазията! С крути мерки... да се пресекат мераците на световната измeт от Азия и Африка за лек живот на наш гръб.Колко милиарда гладни примитивници още трябва да храним? Истината, е че шепа самозабравили се бюрократи - решават вместо нас

12

dan

преди 6 години

Младото население в Европа намалява, и какво следва? Европейските политици решиха най-лесното - да си внесат младо население от Африка и Азия, хем ще работи, хем ще потребява стоки и услуги.

11

Анонимен

преди 6 години

Искате решение ли? Много просто: границите се затварят и следва миниране. Въпроси?! ***.

10

готвят нови диверсии

преди 6 години

през 2011 година с експерт от МВР снимахме видими същества тн "масаи" предвестници на бежански потоци.От преди две седмици пак ги засякохме.

9

АМАН от диверсии

преди 6 години

След показни нагли диверсии срещу страни членки на ООН като Либия,Сирия,Ирак,Афганистан <Украйна с използването на добре известни оръжия за манипулиране на тълпите вкл с нагло вредни съоръжения инсталирани в лични документи,зомби пиво ,пси активатори в безалкохолни турски сериали бяха подпалени много страни. Виновните длъжностни лица от Брюксел и другаде още са на свобода

8

Trolland Dump

преди 6 години

Елементарно - докато приемаме, ще идват. Ако спрем да приемаме, няма да идват."Не очаквайте потока да намалее" = "Не очаквайте да спрем да приемаме"

7

Анонимен

преди 6 години

Сякаш ние не го знаем по-добре от него . Знаем и КОЙ организира ,,мигрантските потоци ,,Знаеми КОЙ им дава пари ,телефони ,карти ,корабите с който ги превозват до брега на Европа и ги пускат с лодки на 1-2 километра ,Ужким преплавали морето . Знаем какви ги вършите .

6

Веско

преди 6 години

Докъде е докарахме, човек стига да може да чета и да умножава и му викат "експерт"!? Страните от Пакистан до Нигерия на 30 години удвояват населението си и нямат намерение да намалят темпото. Всъщност по пътя към Европа даже успяват да се размножават. А тук осигуряват храна и жилище. Експерта да ми каже поне една причина да намалее потока?

5

Жоро павето

преди 6 години

ДО ВСИЧКИ Сайтът Днеска.бг толерира триенето на коментари и не предприема нищо против налагането на расистки мнения и манипулации от страна на *** си.Мисля,че всички ние,които чрез коментарите (без обиди и спазващи правилата на сайта) си финансираме тази медия имаме правото да изказваме мнението си и то без редактиране от тяхна страна.Призовавам всички нормални потребители на тази медия да изискват своите права или най малкото....накажете ги с мълчание,когато не зачитат правата ви

4

Анонимен

преди 6 години

"Комплексиран въпрос" ли? Като гласно се обяви,че няма да се приемат,че ще се връщат и започне да се действа на практика,набързо ще се реши проблема.

3

анонимен

преди 6 години

Искате демокрация и ЕС, нали?Гласувате за ГЕРБ и Б.Б, нали?Мразите Русия, нали?Недейте да ревете тогава, заслужавате си съдбата!

2

Анонимен

преди 6 години

До шматкаТова само ли го измисли??????????

1

шматка

преди 6 години

Имаме право на избор защото е демокрацияДа резнем пищовите малко и да станем мюсли или да ги *** от дъно и да станем третополови