47

Паднал ангел

преди 6 години

Писателят не може да разбере хората, които нямат време за книги. Може би защото никога не е работил истинска работа. Вярно - има талант да пише измислици, но изсмукването от пръстите не е като да произвеждаш реални блага или да решаваш човешки съдби - това отнема време и много хора наистина нямат време да четат.Пък и книгите вече не са прозорец към света, поне не към реалния.

46

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Хаха ,скриха имената на двама наши бивши президенти . Бивши червени.

45

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Къде некои Ора виждат у нас комунисти ми е непонятно. Христос е комунист , защото е нахранил с една риба всички гладни хора. Това са нагаждачи . Вижте потеклото на ГЕРБ и БСП . Всички са наследници на номенклатурата. Но не са комунисти ,повярвайте . Даже Костов ,Желев , ***. Вся и Все. НАГАЖДАЧИ. КРАДЦИ. ФИЗИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ НА ЛЕВСКИ Е БИЛ В ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ ДЕПУТАТ. СОРИ.

44

Анонимен

преди 6 години

44 По телевизията на Пеевски привикаха обичайният заподозрян Луджев , елементарно Уотсън

43

Един от Северозапада

преди 6 години

Много хора тук ме наричат комунист, червен , или какъвто и да е там, гравитиращ около БКП/БСП.Да, аз съм точно толкова комунист, и изповядвам същите виждания, колкото Проф. Димитър Луджев, бивш министър на отбраната и бивш вицепремиер.Който е гледал сутринта интервюто с ниго, по Канал 3, знае за какво говоря.Мненията ни по въпроса за приватизация, преход, раздържавяване и за това, кой какъв е сега и преди, напълно съвпадат!!!

42

Шефа

преди 6 години

Доста глуповат по техническите въпроси е тоя поет!Просто не трябваше да се прави тоя хайдушки процес по тоя начин !Ако бяха се поучили от опита на Германия :Първо , приема се закон за финансиране и банково обслужване на приватизацията!Второ:Изгражда се Агенцията с определени правила на работа и срок за приключване на процеса за приватизация!ПРОСТА РАБОТА!НО....Костов и компания имаха за цел да влачат и крадат , както сега Борисов и Ордата му имат за цел рекетиране на успешната приватизация!

41

Анонимен

преди 6 години

Приватизациятоа е незаконна.Законни са само концесиите и обществените поръчки.

40

Анонимен

преди 6 години

Гледам преди 28 години как по евангелистки се е продавала идеята на демокрацията и ми се повръща ! Излъгаха баща ми , майка ми ,техните родители ,за какво -за да си напълнят комунистическите тумбаци ! Тука си трябваше един напълно хуманен разстрел на всички до 9- то коляно комунисти . Само при изтребването на всичките долни субчовеци *** може да се случи реална промяна !!!!

39

Анонимен

преди 6 години

До # 39: Значи,смешна ти е експоприяцията?Ами тогава,защо не се радваш,а може би пък се радваш на това блато,което е сега и което започна точно с тази приватиКРАДЦИЯ, и затъна в един безкраен "преход" на следващия етап на тази прииватиКРАДЦИЯ,по време на който и държавен бюджет и "еврофондове" и външни държавни заеми,изтичат в същата тази приватиКРАДЦИЯ!!!А държавата е такава,каквато я правим ние - ако се държим като *** и тя ще се отнася към нас,точно така.И по твоята реакция,така ще е!

38

Анонимен

преди 6 години

38 хахахахаа експоприяция викаш та всичко да отиде в канала на държавната безпомощност . С всичкия ли си си

37

Анонимен

преди 6 години

Отдавна вече е къно за ревизия - само повсеместна и безкмпромисна експоприация и национализация на всякакви финансови и имуществени активи,надхвърлящи определено чрез рефврендум число!!!!Останалото ще бъде поредната хватка на мафията,която ще затъне в процедурни "законови" хватки,които ще се проточат с десетилетия,и столетия!!!!

36

Анонимен

преди 6 години

Всичкото злато на земята не може да нахрани човешката алчност.Човечеството е пътник вече.

35

Анонимен

преди 6 години

Този е мазен номенклатурен придворен !Доказано *** на соц. реализма!

34

Анонимен

преди 6 години

Заблудиха и интелигенцията. Всичко е прехвърлено /Г-н Цанев/ на трети добросъвестен купувач. И Вие като не го разбирате, кой ще го разбере? Чепът за зеле ли?

33

Анонимен

преди 6 години

NA VI SDS NA VI KAPITALIZYM UMIRACHKA NI CHAKA VSICHKI.

32

REVOLIUSION IDE

преди 6 години

Ne e izpito i izqdeno a izneseno v ofschrki v Avstriq i USA i v rycete na ologarsite.A pari se vzemat ot kapitalista samo s kryv.Dokazano e.

31

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Истината е че капитализмът е най престъпната античовешка машина. Какво се случи с паричките на Мартин Петров, А?. А с КТБ ,А? Само Скандинавия модел може да е пример за подражание. Но на много алчни Ора ич им не изнася. И манипулират ли ,манипулират. Тъй ще да е. У..я е голям.

30

Анонимен

преди 6 години

Всичко е изпито и изядено.И да ревизирате все тая.

29

Чукундур

преди 6 години

Откакто съществуват парите,от тогава съществува и корупцията.Единственият начин да се спасим от нея е да се премахнат парите.Но това,поне за сега,е невъзможно.

28

Анонимен

преди 6 години

Стефан Цанев? Този дето живее в Лозенец, на Свети Наум и Бряст в номенклатурен блок на ЦК на БКП.Този дето славословеше комунизма, този заслужил деятел на соца? ***!