24

Божил

преди 6 години

Дебора е напълно порядъчно и добро момиче: само името й е малко нестандартно,но с пиенето най-често е скарана. Направила е едно-две изключения като всички нас,но какво от това?

23

Въпроска

преди 6 години

Защо Дебора не съди Брадъра за униженията, на които я подложи ? Освен това я лишиха от договорения хонорар възползвайки се от лабилната и психика . Тъй като не може да съди екипа на предаването за нанесени морални, психически и материални щети ще съди Луна . Ами Людмила многократно я обиждаше за махмурлука ? Защо не съди и нея та да забогатее с парите на осъдените Брадър, Луна и Людмила ? Дано с решението, което е взела се чувства добре и щастлива !

22

65

преди 6 години

Колкото до тези които се подиграват на Дебора за лекуването на паник атака с алкохол ще кажа:Недейте!Точно прединфарктни симптоми има.Лошото е,че 90% ги лекуват с алкохол.Ама като си навън,в рейса или на кино не става да надигнеш патрончето с водка.Който е умен отива на лекар.Дори децата 2_3_5годишни получават пан.атаки.Затова пищят при лекар,сутрин в яслата.Не всичко е от глезотия.

21

65

преди 6 години

Този Брадър го гледам само тук-там,ако нещо от рекламите ми стане интересно.Та като чух за боулинг топките гледах.Само и единствена Луна беше супер.Яко борбена ламтяща за победа.Предпочитам такива като нея и Захажаева ,отколкото Коце пи я ница и на рко,злобния и в червата си Фънки.Да не говорим за мишоците Светла Гущерова и Линдарева.Че тя ако е забравила какъв бок л ук беше ,и още е ние не сме.А Джино май не знае кой е и къде се намира.

20

Годжи

преди 6 години

Велика! Единствената която се изпллю в мутрата на психично болния комплексар зад кадър! Пък и хубавичка. Браво, да е жива и здрава!

19

Анонимен

преди 6 години

Сакс дроуг роукендрол.

18

Анонимен

преди 6 години

Всички тия са ***, алкохолички и наркоманки. Тяхната песен е вече изпята преди да са го разбрали. Точно за това на 90% от тях стават персона нон грата след прекратяването на кариерата си... но на кой му пука - ..... като тях под път и над път и винаги ще е така. Вървежна за 20 минути и после психичен срив.... ко да прайш, съдба ;)

17

DALI

преди 6 години

Krasivite momiceta kato Debora ,gi smazvat ot zloba ,i zavist-osobeno ako niama pokrepa ot Tatko ,i mama.Daje momiceta v skolata biat ,i razkasvat krasivite-video v youtube...

16

Ddd

преди 6 години

Доколкото си спомням Дебора сама си напусна, биг бро напротив искаше тя да остане, но тя беше непреклонна и накрая му тегли една. И сега биг бро си приписва заслуги като че ли той я е отстранил.

15

Анонимен

преди 6 години

До ГошуИ мен ме трият.Нямам право да изразя гледната си точка.

14

Анонимен

преди 6 години

Ами то все пак тя нищо не е направила освен да каже на предаването това което заслужава

13

Анонимен

преди 6 години

Кви са тия хора и защо трябва да ме интересува?

12

Дебора има...

преди 6 години

..проблеми с бахура, ама какво можем да направим ние по въпроса?....

11

Анонимен

преди 6 години

за Онова дебелото къдравото комплексирано изчадие кой гласува изобщо, ако не само роднините й и приятелите? Луна ряпа да яде пред нея.

10

Курабия

преди 6 години

За 3 дена се напила 2 пъти, но това не е показателно че е пияница. Доказателството са нейните думи: "До преди половин година пиех всеки божи ден".Още по абсурдно е оправданието, че си леккува "прединфарктно стягане в гърдите" с огнена напитка :DЩе запазя квалификацията за повезението и за себе си.

9

Анонимен

преди 6 години

до 7 Масква, че Брадъра го закриха в Москва още преди години, понеже в първия и единствен сезон на прадаването състояло се в Русия и то в Москва, влязоха участниците, напиха се като кучета и си спретнаха як групов секс след което Брадър в Русия вече няма. Муахахах Големи са братушките!

8

Аз

преди 6 години

Няма нито един сериозен анализ, нито една статия възпитаваща гражданско общество, нищо за перспективите , правилата , морала в държавата и в управлението. Всичко е хляб и зрелища. Умните отсавна избягаха! Наистина както е казал "Гавариг Масква" ....Закривайййййй! Омерзението е тотално. Бих добавил закривай и заличавай!

7

Гаварит Масква

преди 6 години

Закриваййййййййй

6

Анонимен

преди 6 години

Що лъжете, бе вие от Монитор? Брадъра не я изгони заради злоупотреба с чашката, а щото тази го напсува. То ако гледаме кой злоупотребява с алкохол..та те 70% от тия кавaли да бяха изгонени заради това

5

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ние от Хора на децата на варненските девойки , категоричну заставаме зад Дебора. На един *** разстояние точно ;))))