22

Боби

преди 6 години

До Анонимен 19Държавна измяна за СГОВОР - или разкази на седянка с чужд гражданин - След това ФБР Юристите им казаха да не се излагат и отпаднаха всички точки освен една не е рапортувал като пионерче какво са си говорили с руския посланик. И това преди изборите когато въпросния Флин не е заемал никакъв официален пост в държавата. СМЕХХ СМЕХХ

21

Боби

преди 6 години

От толкова много новини и приказване ...Така на Въпросния Флин е признал че не е казал на ФБР еди какво си. Всичко останало в което го обвиняваха и във медиите отпадна.Какво не е казал на ФБР - че си е говорил с руския посланик за бъдещите отношения РФ - САЩ и това преди изборите - тоест има тежест в съда толкова колкото нашите писания във форума. Поредната от Мухата Слон. Или Посланниците не могат да разговарят с местните така ли? Или могат да говорят само с легитимната власт?

20

Анонимен

преди 6 години

Доста вещици има за ловене из Белия дом докато се стигне до главната рижава вещица.

19

Анонимен

преди 6 години

"Примката около руските агенти в Белия дом се затяга."Значи държавата, която изразходва най-много средства за тайните си служби В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, е допуснала агенти на "горна Волта с ракети" на висше държавно ниво?Или по-скоро най-великата демокрация не е никаква демокрация, и организира лов на вещици за да срита тези, които не отърват на лобитата?

18

Анонимен

преди 6 години

Това което е казал Флин е че ще сътрудничи на следствието с цел да му повдигнат само по-лекото обвинение за лъжливи показания пред ФБР вместо държавна измяна както беше първоначално. Първия който е предал от екипа на Тръмп е Кушнер който е принудил Флин да излъже ФБР за съдържанието на разговорите Флин с Кизляк смененият преди месеци посланик на Русия в САЩ. Чорапът се разплита и до лятото ще доведе до отстраняването на Тръмп.

17

Анонимен

преди 6 години

Примката около руските агенти в Белия дом се затяга.

16

лъже или не

преди 6 години

Този се оплете като пиле в кълчища. Излъга, че бил лъгал!И истината съвсем се замаза и обърка. Сега разберете дали всъщност е лъжец? Също както един мой учител, който навремето често ни цитираше една плетеница: ,,Спя и сънувам, че съм буден. Когато се събудих аз съм бил заспал!,,

15

Анонимен

преди 6 години

Много е трудно да намериш черна котка в тъмна стая.Особено ако я няма вътре.

14

Хм

преди 6 години

Жалка работа!Това ли е всичко,което може Америка-да преследва хората,които се опитват да успокоят нещата?То идеята е ясна-война с Русия до дупка,на всяка цена!Добре,ама сигурни ли са,че искат да платят тая цена-собственото си унищожение*?Щото няма никакви гаранции,че няма да се случи!*вече разбрахме,че унищожението на Европа(особено Източна) е напълно приемлива цена за тях.

13

SS DO 13

преди 6 години

ЗА НЕГО НЗ АМА ЗА ТЕБЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ СИ НА СМЯНА ОТ 6 :)

12

Анонимен

преди 6 години

Руския *** застъпил първа смяна е особено активен -от 12 коментара 11 са негови.

11

Анонимен

преди 6 години

Путин назначи на работа Нос Страх за мис България за да ни се подиграе, след което спря самолета на тиквата за винетка и го направи смешен.

10

Анонимен

преди 6 години

Край нямат номерата на Путин! Активира агент Деси (Достъпната) Банова и извади от строя последния антикомунист в БГ, а именно клоуна Роско. Сега ще спретне едно правителство на Германия и спокойно ще се наслаждава на мачовете от световното.

9

Анонимен

преди 6 години

Плевенлиев е нищо. На него дори американски студент не би му се вързал.

8

Анонимен

преди 6 години

Любимото занимание на гербо-зорошите е да плюват по Русия.Плевнелиев си остава ненадминат отличник на Козяк в това отношение. Тиквата е тройкар. Какъвто винаги е бил. Дори като мутра.

7

Анонимен

преди 6 години

рано или късно ще стигнат и до жокера и тогава нито милиони, нито милиарди ще го спасят от пандиза

6

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам Тръмп,наистина.И този човек горе съжелявам.Политиката не е лесна работа и е рискована игра.Човек трябва да е обигран и интелигентен,не е за всеки.

5

Анонимен

преди 6 години

Тези яко ги тресе параноя.

4

Анонимен

преди 6 години

рижавия перчем дали няма и него да го разследват

3

Анонимен

преди 6 години

Хибридната война срещу Русия не спира нито за ден.