69

Анонимен

преди 6 години

Кога ще осъдят Хашим Тачи за наркотрафик и търговия с човешки органи?Или съдът в Хага е само за християни?Така ли?

68

Анонимен

преди 6 години

М-да! А представяте ли си, ако се бяха осъществила идеята на вожда и учителя, другарят Г.Димитровски - Гошеница, да влезнем в Югославия. Сега другарят Титовски, отдавна да е изтрепал, не само всичките русофили, но и тези знаещи някоя и друга дума на руски. Както са сега сърбите. Сега всичките щяхме да зборуваме на посебен антички македонски и нямаше да се чудиме, как да признаваме МПЦ. Но никога не е късно.

67

малко му е

преди 6 години

Трябва да го нарежат на парчета и на прасетата. свински *** биха му подхождали.

66

Анонимен

преди 6 години

За мишките-миша смъpт!

65

Анонимен

преди 6 години

Гроб за Хага!!!

64

Истина

преди 6 години

Факт ,че в бивша Югославия бяха извършени много зверства. Но всичко това беше инспирирано отвън. Както в Украйна, по принципа "Разделяй и владей".

63

Анонимен

преди 6 години

Откога един роб,....Нелепо е руски крепостен да говори за роби. .

62

Зозо

преди 6 години

Робите на Путин пак са по цял ден пред клавиатурата. А тоя с ник "Рускиня" сигурно е самият Кутев!

61

рускиня до 64

преди 6 години

Откога един роб, който се предавал от ръка на ръка на различни хазаи , като тебе, ще определя ,коя страна "нормална" и коя не е?

60

Българин

преди 6 години

По логиката на някои парчета то Италия , Испания , Германия, въобще не трябва да съществува..както и САЩ и Канада и и...

59

Анонимен

преди 6 години

Няма неизмислена страна. Провери колко провинции има Германия. В някои от тях дори не може да се разбере на какъв език говорят. Когато се подписва Парижкия договор от 1947-*** година и съюзници и победени, са се подписали, че промяна на границите на Европа повече няма да има. Когато Сащ и Нато удариха Югославия го направиха без разрешение на Съвета за сигурност към Оон. Сигурно защото се смятат за богоизбрани.

58

Анонимен

преди 6 години

Добре ли сте? Югославия е напълно измислена страна, създадена от великите сили-победителки след ПСВ. Ходи в Хърватска и кажи на хърватите че са сърби и говорят сърбо-хърватски да те видим. А Словения е по-уредена страна от всякога, нищо общо с *** Сърбия. Словенците по стандарт са като Запада. Истинските граници на Сърбия трябва да са наполовина на сегашните. Войводина е унгарска територия, открадната след ПСВ, а западните покрайнини и македония са български! Разбрахте ли ***?

57

Анонимен

преди 6 години

Откога троловете на Козяк си присвояват правото да учат останалите какво е добро и зло.Добро било Хашим Тачи да убива християни и да търгува с органите им. Но е зло християните да се съпротивляват на този геноцид. Всички знаят, какво е правил Тачи, и че напълни болниците на Западна Европа с органи. За този факт Хага си трае и се прави, че не е чула.

56

Анонимен

преди 6 години

Познавах навремето журналист, пътувал по целия свят. Той казваше - никъде не съм виждал толкова много стока и такова разнообразие като в Белград.

55

Анонимен

преди 6 години

До КрайДа, Югославия беше изкуствена страна и факта, че сърбите ядоха здрав пердах от хървати, словенци, босненци, косовари го доказва. Колкото СЕСЕСЕРЕ беше нормална държава, толкова и Югославия. Комунистически империи, причинили огромни мъки на България (комунизъм+създаване на македонска нация). Но вие русоробите не можете да правите разлика между изкуствени страни (СССР, Югославия) и нормални страни (България, Полша) защото ви липсва ценностна система. "Добро" и "Зло" е размито при вас.

54

Анонимен

преди 6 години

Югославия беше чудесна държава. С добре развита икономика, много добър стандарт на живот, и свободни граждани, пътуващи навсякъде по света. Освен това беше голяма за Европа. Това не им хареса на Натовците и янките. Да има голяма славянска държава на Балканите със самостоятелна политика. Съсипаха я, за да се отърват от нея. Но няма да променят свободолюбивия дух на хората, които я населяват.

53

,

преди 6 години

Исляминизирането на балканите върви към своя край..киряк стефчовците плюват и чакат центове в копанката..не знаят че и те нямат място в проекта..

52

до 59

преди 6 години

ами отдели се в отделна страна и я кръси "мразя всички"

51

Край

преди 6 години

Югославия била изкуствена страна - ти естествена държава знаеш ли. Сигурно Сащ е естествена. Сърби, хървати, словенци, босненци се разбират без преводач /езика е сърбо-хърватски/. Паркингите по магистралата в Сърбия са "отморище" а в Хърватия "почивалище". Разликата е само в религията. САЩ се възползваха и на тази основа разтуриха страната.

50

Анонимен

преди 6 години

Това че Хачим Тачи е избивал християни, оправдава ли Праляк? И едните и другите трябва да си понесат последствията. Или за вас е нормално да се избиват жени и деца? Югославия си беше изкуствена страна и след смъртта на Тито логичното се сльчи и се разпадна. Защо ли всички русофили обичат Сърбия? Защото са патологични българофоби като Георги Димитров който е правил всичко възможно да предотврати националното обединение. Българин-сърбоман-русофил = срам за нацията.