11

Колев

преди 4 години

До КомпиралистЛъжеш човек. Как така нямаш нито една пломба? Я докажи с панорамна снимка? В България ВСИЧКИ хора имат пломби! От всички хора на тая планета-7 милиарда души, 97% имат кариеси и това е факт. Само 3% от човечеството няма кариеси, но това са предимно хора аборигени племена живеещи като индианците да речем. Хора откъснати от цивилизацията, живеещи сред природата като в каменната ера.:)

10

Компиралист

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТ и ЕмоИнтересно защо аз, като си мия събите по два пъти на ден, нямам и една пломба в устата си.Всъщност, вие господа, къпете ли се? Щото току виж сапунът премахнал специфичната ви миризма...

9

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До ЕмоПастата унищожава цялата микро-флора в устата и превръща ЧОВЕК във финансов донор на денталната шарлантания и фармацевтичните гиганти.

8

Анонимен

преди 6 години

Зъбите пречат при френска...

7

Бай Мaн.гaл

преди 6 години

Ние с Айшето сме така: Ако на малкото зъбите почнат да се цапат много, въобще не се занимаваме да ги мием, ами си правим ново.

6

Емо

преди 6 години

Зъбите не бива да се мият, защото така се премахва естественият им имунитет срещу бактерии.А за мъжете пък има и още една причина - миенето обикновено се прави с пасти за зъби, които имат неестествени миризми. Така устата на мъжете започва да мирише като напарфюмирана, като жена...

5

Анонимен

преди 6 години

Откъде го копирахте? За бременните преди имаше специални стоматологични прегледи.

4

Анонимен

преди 6 години

баба и дядо никога не са си мили зъбите а и двамата имаха чудесни зъби и живяха по 90+ год

3

Анонимен

преди 6 години

След експериментът "Орешарски" дори и зъбите на хората се развалиха!

2

Анализ

преди 6 години

Наблюдаваме как в следствие на серията груби грешки, които президентът Радев направи (и продължава да прави), целият свят позагуби вяра в доброто и попрестана да мисли достатъчно дори за своето здраве.Постепенно обаче, в следствие на блестящата изборна победа на ген. Борисов, светът се поокопити и днес виждаме по медиите все повече нормални статии, засягащи нормални и вечни човешки проблеми кати здравето например!

1

Зъбльо

преди 6 години

Хората няма какво да ядат, тия спрели да вярват на зъби!