6

Анонимен

преди 6 години

Ситуацията е горе долу такава:Прави се хубав път, с ограничение 90км/ч. После покрай него почват да никнат разклони, бензиностанции, автомивки и какво ли още не. Автоматично - ограничение 60км/ч. После, понеже се пренаселва, правят пешеходни. Ограничение - 50км/ч. После блъскат няколко пешеходеца и ограничението става 40км/ч.Накрая имаме безумно извънградско 40км/ч и ако решиш да го спазваш, всички почват да те изпреварват рисково и понякога правят челни катастрофи...Логика. КАТ. Космос.

5

Реалист

преди 6 години

Неправилни маневри се правят само когато КАТ не работи. С превишена скорост се кара само когато КАТ не работи.Изводът: за катастрофите основна причина е неработещият КАТ.

4

Анонимен

преди 6 години

Основната причина е съсредоточаването на твърде малко мозък в една прослойка от обществото - шоферската.

3

Анонимен

преди 6 години

Не не не не!!! Причина е неадекватно ниската скорост на пътя. Как може да слагате ограничения на международен път 60км/ч ?! Това е почти градско. Или пътищата са неадекватни за съвременните коли, или колите на някои шматки са таралясняци, или ограниченията са анти.... прости ... като не може да оправят пътищата и слагат *** ограничения, които изнервят водачите!

2

gerb

преди 6 години

като не искате магистрали хубави пътища така ще е маи.асвалт не се ядяло,магистралата шум вдигала.......

1

Анонимен

преди 6 години

а ченгетата в статистиката имат ли друга причина освен "висока скорост" и "несъобразяване с пътните условия"?