85

Анонимен

преди 6 години

Най -голямата инвестиция ще е ИСЛЯМСКИ ИНСТИТУТ В СОФИЯ.

84

Анонимен

преди 6 години

"Саудитският крал прие Борисов!---То и кметът на Симитли го прие.

83

ВЕРОЯТНО

преди 6 години

НЕ РАЗБРАХ - НЕ Е БИЛО СИГУРНО, ЧЕ ЩЕ ГО ПРИЕМЕ КРАЛЯТ И ЗАТОВА СА ТОЛКОВА ВЪЗТОРЖЕНИ, ЧЕ ВСЕ ПАК Е БИЛ ПРИЕТ ОТ НЕГО И ТО С УДИВИТЕЛНА. НАЙ-СМЕШНОТО Е, ЧЕ ПРОСТАТА ТИКВА, КОЯТО НЕ ЗНАЕ И ДУМА АНГЛИЙСКИ, РУСКИ ИЛИ ФРЕНСКИ,/ААА-ФРЕНСКИЯ ГО ВЛАДЕЕ:"ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ"/СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ЕКСПЕРТ. ЯВНО Е, ЧЕ ГО ГЛАСЯТ ЗА НЯКАКЪВ ПОСТ НЯКЪДЕ - ТАКА СЕ Е ВЖИВЯЛ, ЧЕ ЧАК МУ СЕ ПРИВИЖДА, ЧЕ МУ ЗАВИЖДАТ. ЗА ПРОСТОТИЯТА МУ ВЕРОЯТНО - ДОРИ БАЙ ТОШО БЕШЕ УМЕН И ПРИРОДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН

82

Анонимен

преди 6 години

БИЛИ ГО ОБРЯЗАЛИ ВЕЧЕ БОКО ...ТАКАВА БИЛА ТРАДИЦИЯТА...И ГО ОЩАСТЛИВИЛИ.ЗАБРАВИЛ ТОЙ СИМИТЛИЙСКИТЕ ГОРЕЩИ НОЩИ.

81

Анонимен

преди 6 години

До Я да питамНяма да се бият, по-рано Бойко носеше на Симо сандалите и го разтриваше по ушите, а сега Симо върши същото за Бойко. Времената се менят, може пък след време и двамата да отглеждат свинско за мазане на филии за някой друг.

80

Анонимен

преди 6 години

Вие сте прости и аз съм ***.

79

Я да питам

преди 6 години

избирателите, този премиер, дето се има за цар и този, цар дето се има за премиер, няма ли да се бият?

78

Анонимен

преди 6 години

Суджука е отишъл да търси мангизи на заем.Само че арабеските са стиснати,още повече знаят как се краде от наще управляващи.Няма да му пуснат гювеч.

77

Журналист

преди 6 години

Чудя се какво да напиша за участието на оня републикански цар от Мадрид, като му знам адета само да плямпа и краде!

76

Цирк

преди 6 години

Брей, бате не можа да целува никой, бе!!! Мъка го мъчи, уйдоа му еврогенностите.

75

Анонимен

преди 6 години

Половината от думите в "турския език", измислен преди 100 години, са арабски, другата половина са ромски

74

Цар Шперплатояд

преди 6 години

Предполага се че ФаКай Бистришките Тигри са платили билетчето на Цар Дървоедец от Мъдорит през Симеоново та до Южните Араби за да се вози в правителствения самольот, майна.Кой еьтремално развити в обратната посока Дърцавник ще качи дървояди у самолето, бе?

73

ха,хаха е прав

преди 6 години

Вярно е арабин не може да се сравнява с истински турчин!Нито по работа,нито по дисциплина ! Не малка част от нашите турци са наследници на черкези ,татари ,роми ,но иначе се представят за турци!

72

до 75

преди 6 години

Турчин е равно на арабин, анадъмо?

71

Анонимен

преди 6 години

Нека да ни обяснят ,каква точно търговия ,ще развиваме ?Животновътството ние е в колапс,агнета внасяме от Румъния и Македония,домати от Турция,Македония,ябълки и яйца от Полша!Освен за износ на жито!Какъв туризъм ще правим с държава заобиколена от море?Не съм пък чул араби да ходят на зимни курорти!

70

Хахахах

преди 6 години

Мъка й е на Нинова, че не я поканиха в Сауди, да каже на краля: България е била държава, когато ти си разговарял на арабски само с камилите си! И да им подпали Мека!

69

Идеалист

преди 6 години

От тази визита в България ще се инвестира в големи джамии. Бойко Борисов и Симеон ни свързват с един от най-тежките консервативни и агресивни арабски режими, който открито поддържат Исламска Държава и са против всяко арабско светско правителство. Тази визита нанася сериозни вреди в традиционно добрите ни отношения Иран. Защо си мисля, че тази визита не по българско решение. Внушена е от едно западно посолство1

68

Анонимен

преди 6 години

Браво, Бойко, носи славата на България по света, а на Нинова да не забравиш, като се върнеш, да й шибнеш 2 шамара, ей така за разкош

67

Анонимен

преди 6 години

Сега ми стана ясно,защо онзи ден пуснаха обвинения за проповядване на радикален ислям Ахмед Муса!Иначе ни убеждават ,че сме имали независим съд!

66

Анонимен

преди 6 години

Саудитските парцалени глави могат само да се учат от Бойко, докато Нинова е на инструктаж в мазето на Руското посолство