53

Серавивифтарадомуси

преди 6 години

Трепане за мръсното турско племе.

52

Анонимен

преди 6 години

Корниии , иска да те плющи с *** , дай му !

51

компетентен

преди 6 години

НСО е с личен състав от 1400 души.Това е повече от елитната ни 68бригада спец.сили.Представяте ли си какво значи това? Командва ги генерал-майор.Това е кощунство! Командирът на сухопътните войски също е със звание генерал-майор.Командва над 20000 души,а отговорностите му са стократно по-големи.Пък заплатите им са едни и същи.Ако намалят щата на НСО до 120 души с началник : полковник ще е много по-добре за български данъкоплатци.

50

дзгбзздфф

преди 6 години

Брей, колко човечни и добрички били червените керпедени?!?! Да се чуди и мае човек от толкова "обич" към народа?! Я се скрий ***, КУРньолиьо-знаем те каква си сви.ня мазна-я кажи от лИбоФ към народа ли приватизира "Техноимпекс" и открадна от народа над 2 млн. лева в имоти и пари в касата!! Га.дина такава...

49

усмивко

преди 6 години

Умилих се и поскамсалза

48

Анонимен

преди 6 години

Оф, като се почне с тази демагогия. Не искала да харчи народните пари? Ама като си вдигате депутатските заплати всички мълчите и се прегръщате след това с управляващите. Един депутат с всичките разходи освен заплатата, излиза на данъкоплатеца по 20 000 лева. Защо не се кментира това, ами някакъв *** Кемил.

47

Корне, ма!

преди 6 години

Този да не те е харесал, ***?И ако го е срам да си признае, може да е измислил такава тактика - уж да те плаши, после да те търси, надявайки се да остане насаме с теб, за да си поприказватеи най-после да ти признае колко си му симпатична!

46

физиогномика

преди 6 години

Повдигнатите заоблени вежди издават патологичен лъжец.Когато видите такова изражение пред себе си, внимавайте какво решение вземате, защото това е един от признаците че Ви заблуждават.

45

Кико

преди 6 години

До ДодоПрав си Доде, сега и Тивкуча да си вземе поука, че отидее да се одyпи на Саудитските джихадисти и главорези!

44

Додо

преди 6 години

Хаха, заКърнелия и Зеления Чорап ще разберат по другия начин какво означава да се заиграваш с мюсюлманите и да им правиш Халал Ифтар вечери! Само гледайте шоуто!

43

Пурку

преди 6 години

В една истинска държава тоя Кемил в най-добрият случай щеше да е в ареста и обработван от службите, а в най-вероятно щеше да е загинал мистериозно или да е получил сърдечен удар.

42

Василев

преди 6 години

Аз като ви казвам, че нашите политици ни взимат за д.ебили, вие не ми вярвате!Може ли един истински отговорен лидер , като този на БСП да иска рестарт на АЕЦ Белене след като нямаме индустрия и пазар за новите енергийни мощности!Трябва да полегнем на руските кожодери, а те да ни го натъпчат в задните части пет ката!!!Може ли гербаджиите да усвояват милиарди от еврофондовете, а по селата и градовете хората с малък и среден бизнес да бъдат държани в тъмнина и отхвърлени от евросредствата!ЦРУ!!

41

Анонимен

преди 6 години

Ти достатъчно милиони открадна курнелке

40

ognyanz

преди 6 години

До "Василев": Не върви някак си в предния пост да наричаш хората "селяни прости", а в следващия "всички вие сте д.ебили!!!" и да мислиш, че някой ще те вземе на сериозно.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Ми то при левите е така, жените са мъжки, а мъжете женски. Лява им работа.

38

MAD

преди 6 години

МРАЗЯ ГЕРБ НЕ ХАРЕСВАМ БСП НЕ ХАРЕСВАМ НИТО ЕДНА ПАРИЯ ЧУАВАНА ДО СЕГА В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НИКОЯ НЕ Е СВЪРШИЛА НИЩО ХУБАВО, ЧЕ ОБИКНОВЕНИЯ ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ЛИШЕНИЯ И В БЕДНОСТ, НЕ ХАРЕСВАМ, ЧЕ СЕ НАЛАГА ПО ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ ДА СЕ СРЕЩАТ КОТИИ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ И ПРОЧИЕ. НО ПОГЛЕДНАТО РЕАЛНО БОЙКО НАИСТИНА Е СТРАХЛИВ, ЛЪЖЕЦ И ДЕЙСТВА КУРВЕН_СКАТА С ТОВА ЧЕ ВИНАГИ, КАТО МУ. ДОПРЕ СЕ КРИЕ КАТО МИШКА. ОТ НИНОВА И НЕГО НИНОВА Е СИЛНИЯ

37

Василев

преди 6 години

Кой иска да се хване с мен на бас, че ако главния прокурор иска, може да срине всеки политически лидер, политик,министър или бизнесмен в държавата!!!???Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

36

Анонимен

преди 6 години

Малии,че смела другарка!

35

Анонимен

преди 6 години

Този Кемил е богат бизнесмен, нищо чудно Нинова да го е прецакала с нещо и да му е откраднала някой и друг милион.

34

123

преди 6 години

Значи новината накратко какво казват от бсп:1. Всички са ни са се наточили да ни таковат.2. Добре че, още има парици, че гардовете от нсо за кого работят не е ясно.3. Май тоя път няма да ни се размине, дали да не бягаме на някъде.