16

Анонимен

преди 6 години

Е такова гадже да си хване Гришо,а не разни мургавелки от Хаваите.

15

кръвожаден веган

преди 6 години

калин терзийски и волгин също са били поканени, но са отказали- били заети да броят парите на Григор...

14

до: „дарителя“

преди 6 години

Това, че цъкаш минуси и плюсове на мненията показва, че си за психиатрията. Ходи спешно на контролен преглед, че никак не си добре!

13

Анонимен

преди 6 години

До До анономния ТомаАхааа, значи дарителите не искали да им се знае името, а то все пак се знае, а ти съвсем случайно си от тази фондация. А поне би ли казал името на фондацията и къде точно са дарени парите. Хайде Григор Димитров да не го замесваме, понеже нали каза, че е тайна. Най-строго пазената, която никой не е знае освен фондацията. Хайде давай ти си! Излъжи ни още нещо, че стана интересно!

12

Анонимен

преди 6 години

тая мадама дали си вярва , че наистина обича тоя дедо? Или пък са извикали Гришо да ги оправя и двамата?!

11

До анономния Тома

преди 6 години

Обикновенно дарителите не искат да се оповестява името им ,но се знае защото много хора са ангажирани и не е възможно да се опази информацията но тя е за по тесен кръг от хора,така че Григор няма да го оповести.Аз съм член на тази фондация.

10

мдааа

преди 6 години

Гришо не си прав,защо не взе Калинчо с теб,колко пъти ти каза,че не взима парички колкото теб???

9

Анонимен

преди 6 години

До DeDeКой ти каза, че наградата я е дарил, както ти казваш?!Имаше няколко сайта, които по принцип пущат само фалшиви и лъжливи жълти новини, които го казаха, но в нито една сериозна медия и нито веднъж Григор не го е потвърдил. Ще се радвам, ако е така, както казваш, но изкарай официално инфо по въпроса и може някой да повярва!

8

DeDe

преди 6 години

Наградата от Лондон на Григор която е 2 милиона 500 хиляди паунда я е дарил на детска фондация за изоставени деца в България. Така че не му правете сметка на парите.В статистиките се казва само за спечелените от наградния фонд от турнирите,а от рекламите са много повече,а колко е дарил и израсходвал за екипа си не се знае.Не гледай в чинията на другия.Хубава българска поговорка.

7

Анонимен

преди 6 години

Колко съм спечелил не е интересно, защото не съм известен. Когато стана ще ти кажа, а до тогава ще е интересно Гришата на коя баба опъва шортите!

6

До ... те си знаят

преди 6 години

5,5 милион долара само от наградни фондове, без спонсорските, и то само за 2017 г. А ти колко спечели :) :) :)

5

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е предполагам да опъваш милиардерски съпруги! Хем ти плащат, хем кефа си правиш.Благородно му завиждам на Кауня Гришо!

4

разбирачев

преди 6 години

Както в севта е трети, така и в това трио е трети. Грег е първи, той я е разлигавил, правил е осморки с език около онази част на устните и между краката, която е най-чувствителна и третият в света Гришо се е намесил накрая с мощен сервиз по правата. Явно сервизът му е бил толкова мощен, че на снимката Крис е с още навлажнени очи и изглежда супер доволна.Браво Гриша! Опъвай им кожата на по-възрастните, за да младеят, но гледай да не ти вземат силите, че на корта ще са ти омекнали коленете...

3

Анонимен

преди 6 години

Който в своята професия е номер три в света заслужава уважение и много пари. Това мога да кажа на нашите Андрешковци . Другари бяхме уж равни при социализма , но парнийните секретари бяха по равни .

2

Край

преди 6 години

Булчето как прегръща дедика - нали е богат - обича го.

1

Край

преди 6 години

Ми що не взе с него и Калин и оня вол Волгин. Не за друго ами да се гаври.