85

Голям прос

преди 6 години

Като разбрали къде отива самолета, иранците не го пуснали. Или Русия е размислила и е отменила разрешението.

84

anonymous

преди 6 години

ГЕРБ - гадове за единно разграбване на България!

83

Ira

преди 6 години

До АнонименЦър, цър, гдсподин анонимен. Вие сте си най-лика прилика май. Миау, чао!

82

Анонимен

преди 6 години

Нашете шушляци нормално за умстрения им капацитет, нещо са убозили, дреме им на иранците за някакъм супер неизвестен ББ.

81

Келеш

преди 6 години

Как не се намери една заблудена ракета от някой комплекс БУК да ни отърве....

80

DDD

преди 6 години

Такава обида не може да бъде простена! Тея иранци си го търсят! Точно на негово идиотчество Тиквун Страшний да откажат! Думи немам! Незабавно да им обявим война! От ВВС спят ли? Всичко, което лети,във въздуха и напред!

79

Анонимен

преди 6 години

Е, па като са чули, че Суджука шъ прелита над Иран и са се уплашили хората...Че, то ако реши да кацне в Иран с Ножицата, че като тръгне да реже ленти под път и над път....Добре, че Ердоганчо познава мура---фетите на нашето Суджук и Ко.))))))

78

нн

преди 6 години

Хитър номер на иранците. Бойко го е отнесъл. Иран и СА се карат, ние сме със САЩ, какво е очаквал Бойко. Ясно, не му е идвало и на ум, че ще му спретнат такъв номер. Добре, че турците са изязъли хора и на момента са решили въпроса, иначе обратно у дома.

77

Анонимен

преди 6 години

Добре че пак Ердоган иначе нещата не вървят.

76

Www

преди 6 години

Нормално ! Б. Борисов се знае,че е слуга на Америка и затова резултатът не закъсня! Още ще ще има да видим в тази връзка! Този мафиот и мутра е позор за истинските българи!

75

Щерю

преди 6 години

Бойко снимал от прозореца със Смяна 8М...

74

Анонимен

преди 6 години

Малииии, кога разбраха иранците, че Батко Буби е бил мафиот, че му резнаха квитанцията, да не прелита дори през тяхното пространство? Ейййй, лоши хора! Сигурно като е видял изтребителите е напълнил гащунките. Дано слугите да са носили резервни панталони, да не се излага пред чужденците. Голема излагация, 'начи!!

73

Анонимен

преди 6 години

До 80:Освен да се подигравате друго не знаете, затова ще сте бедни щото никой не иска с вас да работи и да инвестира там. Мишки сте по душа, мишки сте на дела ...

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74 Браво бе, интелектуалецо, собственико на огромно интелектуално богатство! Цял пост ведно изречение! И само 13 грешки! Гений!

71

6589

преди 6 години

БИЛО ЗАБРАНЕНО ЗА ПОЖАРНИКАРИ.

70

Анонимен

преди 6 години

До"естествено никой норален държавен глава няма да лети..."Сигурно си искал да кажеш "нормален", ама напънът ти отвътре е бил така силен, че от страх да не омажеш гащите, си побързал да го изкараш навън, газейки букви.Нормален? За кого говориш? Не те разбирам. Не се сещам. Ех, шопе, шопе, прав е бил, като е казал: "калпав матрял"!

69

св.св Фридмън и САМ

преди 6 години

"Иран отказа на държавния самолет да прелети"- На коя страна е отказано "държавния" самолет да прелети ? Неграмотно заглавие !

68

Анонимен

преди 6 години

До 67:Е не всеки му харесва да е кибичи пред компа и да програмира по цял ден, некой хора обичаме да правим реални технологии и неща на живо а не измислените ви софтуерни симулации дет обикновено са грешни и нямат връзка с реалността. Нали ми е густо кат си бачкам тва дет ме кефи дори и за малко пари а вие и за много да бачкате не знаете моя кеф и аз бачкам за мен и това има перспектива за бизнес а вие ще си бачкате дори и за 5200 *** месец за лудите шефове дет не знаете кога ще ви изритат навън

67

Анонимен

преди 6 години

никой никаде не обича ББ и ЦЦ ...

66

Анонимен

преди 6 години

А проекта с който отидох в БАН разработотих в библиотеката като студент и го патентовах и никой не може да ме упрекне че после имах огромно финансиране в Англия, патентите са мои и тва най им тежеше както в БАН така и в университета в Англия понеже интелектуалната собственост която е за същността на проекта, основната идея са моя собственост, най ценното са работещите идей от една такива идея и доразвита се правят милиони ама вие не разбирате че бизнеса иска бизнес среда каквато в Бг няма