43

похвално

преди 6 години

Човекът ни е помогнал.И Вазов му е посветил одата "Уилсону".Само,че горкият не е знаел на какви оли--френи помага.Иначе,редно е да му се направи паметник,защото ни е спасил от разпарчетостване,благодарение тъпоумната политика на симеончовия дедо Фердинанд.Вече сме били поделени между съседите...

42

1111

преди 6 години

Тоя миротворец предлагал на държавите от антантата да се съгласят на условия за мир както ако са загубили войната, а на централните сили пак мир с антантата все едно, че централните сили са загубили войната. Идеята била да не вземат воюващите страни да се разберат и да спрат войната преди САЩ да са реализирали натрупаната военна продукция. ОН правил, лига на нациитеправил, въдици е пускал за ***.

41

Анонимен

преди 6 години

Най-добре паметникът да е на мястото на омразният паметник на фашистката, червена окупационна армия.

40

Анонимен

преди 6 години

съвеЦките *** и рубладжии, къде сте бе? нека всички залаят ...сега :)

39

Анонимен

преди 6 години

Абе човекът е правил добрини за нас и светът като е предложил създаването на ОН!Въпреки това,войни има и сега!Можело и БЪлгария въобще да я няма на картата,ако той реши!Времената са били такива!Победеният е можело да бъде унищожен напълно!Тогава щяхте да пишете на сръбски,гръцки и т.н!

38

И така 28 г по късно

преди 6 години

Как се завзема държава 1.Създаваш и разпространяваш слухове ,невярна информация сред местното население за собственото му състоянието и спрямо западните "развити " страни .2.Фалираш икономически,исторически и здравната система3.Даваш непосилна за връщане сума "хуманитарна"икономическа"помощ".4.Създаваш и финансираш продажни лица правещи се на патриоти и демократи 5 Фалшифицираш избори И СИ ГИ НАЗНАЧАВАШ6 Избраниците могат да контролират и печелят от престъпността в региона

37

Анонимен

преди 6 години

От МВРо тотално са изтрещели. Всеки националист с половин мозък в главата знае, че ООН един ден ще играе роля на бъдещо световно правителство, а този дето мяза на Пешо Коня е допринесъл за създаването му.

36

анонимен

преди 6 години

категорично против стига с тези американци

35

Анонимен

преди 6 години

отбор Глобалисти спонсориран щедро от Сорош в действие...

34

до 32

преди 6 години

аз за разлика от теб съм чел и то далече повече от Уикипидия, а и съм учил и живял в САЩ, та още веднъж ще ти го кажа - това е президент мразен и в червата си от американците, считан за човекът погребал идеята САЩ със създаването на Федералният Резерв. Така, че колкото и Сорош да ти плаща да пишеш по форумите, истината е друга!

33

Членска карта №7

преди 6 години

до 5Като си започнал с Менче, сигур и Мара Бунинина не ти допада, за Владо няма да те питам! Къде ви изравят такива!!!

32

до 29

преди 6 години

Най-слабият и най-марезният президент в САЩ!? Сериозно ли го мислиш !? Прочети поне информацията в Уикипедия за него, явно друго не си успял...Сигурен съм, че 90% от хората, които пишат тук за първи път чуват името му, което е изключтиелно жалко. А е нелепо да плюеш по хора, за които не нзаеш абсолютно нищо. За жалост това е характерно за всички българи. Хора, четете!

31

Членска карта №7

преди 6 години

До 5Само не разбрах, как свърза ВМРО с Каракачанската овчарка! Вярно в историята на организацията има достатъчно спорни моменти, но по-кротко с оценките....

30

Членска карта №7

преди 6 години

До бгМи, ха махни го, да те видим, стиска ли те! То от дивана много лесно!

29

до 26

преди 6 години

Удроу Уилсън е най-най-най-, ама най-слабият президент на САЩ, всеки американец го мрази и в червата си, това е истината!!

28

Членска карта №7

преди 6 години

Така се раждат легендите! МВРО-то ще обърне България наопаки, за да се отблагодари на козяшките стратези, дето им намериха място на държавната копаня! Валерката и Волен му дишат във врата...

27

Анонимен

преди 6 години

В продължение на 45г. издигахме паметници и кръщавахме улици, фабрики, заводи, училища, ведомства и какво ли още не на партизани и партийни величия. Така, че не виждам що да не издигнем паметник и на американски президент.

26

Анонимен

преди 6 години

Чудя се дали коментарите щяха да са различни ако не беше американец.В България има паметни плочи и кръстени улици на далеч по-незначителни хора в нашата история. А неговата роля е определено положителна, но разбира се затова в България не се знае, а в часовете по история не се учи. Смеем се на македонците, а сами не не си занем историята...Жалко е, че този достоен човек ще стане жертва на злобата на българина към националността му, а никой няма да съди по действията му, които помагат на България

25

консерва

преди 6 години

по делата ще ги познаете! най-слабият президент на Щатите, реално предал собственият си народ и основателите на САЩ като Джеферсън и Франклин, защото създава Фенералният Резерв, т.е. Централна Банка, а това главното нещо заради което американците възстават срещи Британската Империя -прогнилата й финансова система с Централна Банка,което дефакто е по-лошо и от феодализъм, но не съм изненадан, че е идол на крадливите политици от БеГе-тото-те обичат да лапат безплатни за тях парички от печатницата!

24

Анонимен

преди 6 години

Така се е застъпил за България, че тя губи Южна Добруджа, Западна Тракия и Западните покрайнини. Паметник ли?? Тези националисти са национални предатели.