30

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно същата работа е и с бившите комунистки, които вече непрекъснато плещят за загубения комунистически рай.

29

българка

преди 6 години

В цяла Европа да им забранят да носят чаршафи, особено черни и да ги покръстят. Който не иска да целува кръста - в лагерите в Германия. Също така да им бъдат отнети децата. И да не ми излизат разни организациики с правата на човека. Аз и моите деца също имаме права, и то по-големи от техните !!! Това са земите на нашите прадеди, тези нямат място тук, да отиват в Саудитска Арабия и околностите.

28

Анонимен

преди 6 години

Да им отнемат децата задължително. Да се възпитават в нормите и правилата на Европа.

27

Гробокопач

преди 6 години

До До 25Тервел никога не е бил християнин. Но Източно-римската импеиря, няма как да даде титлата кесар на тенгрианин. Тервел е бил корумпиран. И само разгромът на арабите го е спасил от обесване за измяна на Вярата. Макар,ч е аз бих го обесил заради това.

26

ЛИчен опит

преди 6 години

тн джихадисти са отровени с американски спец наркотици/подсладители/ миналата година тровиха с безалкохолни региона.Мои съседи поели повече крещяха че ще режат глави поръчваха убииства на съседи готови д а плащат до 100 лева з а убит..Заплаших монтирали опасни тежко терористични електромери ползвани за озверяване и от енергото взеха че ги демонтираха оказаха с е турски ACTARIS с терни тежко терористични озверяващи милиони холограми.МАхнаха ги съседите кротки тихи скромни

25

Клинкерхофен

преди 6 години

След леко реновиране добрите стари немски лагери пак ще запушат от комините И там всички от халифата ще могат да открият своя идол ;-)

24

До 25

преди 6 години

Грешиш, Тервел е бил християнин ! Включително баща му, и дядо му Кубрат. Тервел е канонизиран за светец от източната и западната църква, нали се сещаш че това няма как да се случи с езичник?

23

Танкист

преди 6 години

До ХРИСТИЯНИНТервел няма нищо общо с християнството,Мария Тереза е от Косово,сръбските главоези бяха комунисти антихристи...

22

ХРИСТИЯНИН

преди 6 години

Тервел "любимеца на халифата" ще се възроди в Европа и тия *** пак ще пискат като албанците в Косово, и босненците в Сребреница как християните са постъпили с тях..... Но е факт, че от както е създадена тая секта исляма иска да унищожи християнството. Винаги те нападат първи, но на края свършват зле. .

21

Факт!

преди 6 години

До Гepманистaн УбepалecНяма как да стане тука у Франция съм и има забрана за бурки.Носят ги навсякъде дори в училища и унивесритети които се водят обществени места.Досега не съм видял глобен.Битката се води в леглата .Така ислямизираха Косово.А тази битка отдавна е изгубена младите са те белите европейци са пенсионери!

20

до 9

преди 6 години

страшни минетчийки са, и не само:) и ти го казвам като човек, който е живял не само в техните страни, а и 6 месеца в украйна :)

19

Факт!Сион!Сорош!

преди 6 години

До АнонименKъде я виде тая БЯЛА европа?

18

До Веско- умното

преди 6 години

Мен кое точно не разбра? Как така слагаш под общ знаменател двете религии и твърдиш едва ли не че и те имат право на собствена държава в която да е халифат, че и да са ти съседи не искаш ли?Ами нали верою -то им е да режат зелките на хора като теб и мен, да населяват жените и децата ни, та викаш няма проблем!? Надявам се да се иронизирал но последното ти изречение го опревергава

17

Анонимен

преди 6 години

Тези да и пукатс парашути над джихадистки територии в Африка и толкоз.

16

88

преди 6 години

Тези са за Бухенвалд и Дахау. Там ще открият халифата и ислямския рай.

15

Веско

преди 6 години

Аз така и не разбрах, как така великите апологети на демокрацията и либерализма, забраниха на хората да си направят държава и да си живеят както им е кеф. даже ги избиват без съд и присъда!? Демек за да не признаем, че тези две религии не могат да живеят съвместно, ще *** всеки който е против. И къде е разликата с джихадистите?

14

Анонимен

преди 6 години

Хванат ли терорист да се ликвидират жената и децата ,децата няма да са по различни от него малки припкащи бъдещи терористи

13

Анонимен

преди 6 години

Децата им ще го лапат. Писна ми от пишман революционери. Да си слага гранатата в *** и да сложи край на мизерното си съществуване тази арабска *** от религиозна въздържаност рошава шишарка.

12

Анонимен

преди 6 години

Не е като да не триете мнения които не ви харесват. Цяла Европа стана едно колониално експрес ла.но. Дано скоро започнат да избиват всичката тази ***.

11

Българина

преди 6 години

Никой не се съмнява в *** щината на исляма, само германия и англия още не го знаят, но най доброто предстои.. Един Тервел ще ви оправи вас, той също има наследници