46

До анонимен 48

преди 6 години

Собственика на ЦУМ и Панаира иска! Май чи ти си излязъл от лудницата,ама ни знаеш защо!

45

ognyanz

преди 6 години

Хайдушко сборище.

44

Анонимен

преди 6 години

А да не би БСП да се натискат? Да са поканили Бойко за шеф Парламент? Или Лилето, или Цецо? Малко са психиатрите у нас! Разпуснали са цялата лудница за конгреса!

43

Анонимен

преди 6 години

А БЕ ТЕ И В ГЕРМАНИЯ СЕ КЪЛНЯХА, ЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯТ ГОЛЯМА КОАЛИЦИЯ, ПЪК КАКВО СТАНА?ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ!

42

Анонимен

преди 6 години

Общоизвестно е , че един Проблем повтарян многократно , и на яве , и на сън , става действителност . Коалиция ГЕРБ - БСП в името на Благоденствието на България и Българския Народ . Възможното название на бъдещата коалиция може да е ГЕСП , но това не е толкова важно .

41

Анонимен

преди 6 години

БСП са в истерия - осъзнаха, че Червената армия никога вече няма да дойде в България за да ги постави на власт. А народа ще продължи да гласува за Б.Борисов, а не за лудата крава Корни. Тъпанариите не осъзнават, че народа отдавна е обръгнал на политическите им циркове и не им се връзва. Оттук нататък пътя им е надолу и все надолу.

40

Анонимен

преди 6 години

Другаря Борисов никога не е печелил избори ,така че да владее България сам . И трите пъти му трябваха сидеров , кунева , моссков , зеленогорски ,симеонов ..... Само и само да грабят !

39

Edin

преди 6 години

Vreme e GERB da minat v opoziciya. Red e na drugi da upravlyavat.

38

сирена

преди 6 години

да се чете уВили

37

сирена

преди 6 години

Скоро няма да ни пуснат - ще държат яко до когато могат. Като анаконда са се унили около държавата и стискат .

36

Анонимен

преди 6 години

Повече сме професор Иво Христов , виж резултатите за СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !

35

Анонимен

преди 6 години

Блестящи резултати . Северна Корея .

34

Анонимен

преди 6 години

Абе , тия верно ни сметнат за дееебилии ! Преди шест месеца молеха комуниска за министерка, преди четири Нинова вместо Главучев , а сме само 80% .

33

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

32

Анонимен

преди 6 години

Па то ГЕРБ и БСП са си едно.Кви са тия декларации!И само един се е въздържал.хахаха...........Това сигурно е бил Цецу?

31

Анонимен

преди 6 години

Запазене декларацията и я запомнете! Не след дълго всичките "видни" герберасти ще се наложи да ни обясняват, че това не е онова! Много се кефя всеки път, когато изпадат в това положение!

30

АК-47

преди 6 години

Е, те всички ренегати не искат да се коалират и да имат нещо общо с предишните си ментори. А и БСП, като гледам хич и не иска да се коалира с отказали се от БКП мутри. А пропо, снимката кърти мивки - огледален образ на БКП-КПСС!

29

Анонимен

преди 6 години

Кви декларации кви пет лева, бе? Ми нали ако можехте да прилапате некой от Бсп във властта одма щехте да го направите! Само, за да има с кого да си измиете ръцете. Ама като не можахте никого да прилъжете, сега декларации приемате. Кой предложи на Нинова да стане Председател на НС? Борисов. Кой предложи на Желева от БСП да стане министър? Борисов. Ама никой не му върза. Сега декларации пише.Той след три мандата каши и безобразия още обвинява Бсп в какво ли не. И като се стигне до съд се оттегля.

28

Анонимен

преди 6 години

Това ли е важно , с кого ще се събере, като са силна партия сами да вземат законови мерки , ясно е ,че БСП ще си защитава своите , защото повечето от тях участваха в управления ,които са за съд , но интересно - ГЕБР , се дистанцират от такъв вид управление ,а няма осъдени от БСП , участвали в не една схема даже с топлофикация Боко не може , или не иска , да се справи , а още по- интересно е ,че любимата му Меркел ще се събере с комунистите , т.е. социалистите на Шулц???

27

Анонимен

преди 6 години

БСП-арите се ядосаха,че митинга им се провали днес и се развихриха по форумите.