24

истината

преди 6 години

Меркел иска да направи правителство на всяка цена.Това е последната и премиерска възможност и не иска да я запомнят със провал и криза. Социалистите искат мин. заплата да стане 12,00 евро на час и помощите за безработно да се получават 4г. при сега 1 г. Зелените искат да се затворят електроцентарилте на въглища и вече успяха да договорят затваряне на центарлите със атомна енергия.Навярно си мислят че тока идва от контакта.Меркел е склонна да приеме.Това ще е края на Немската икономика.

23

Щерю

преди 6 години

- Бабо Меркел - защо са ти толкова големи надеждите?

22

Анонимен

преди 6 години

Не е важно, какво ще кажат социалдемократите, а какво ще им наредят от Вашингтон. Германия е окупирана държава, ако трябва ще направят коалиция с Ким Чен Ун.

21

Анонимен

преди 6 години

В следващите 20 год ще станат 50-70 милиона, понеже всички емигранти ще са между 15-30 год. Като се вземе и емиграция поне по 500000 годишно, плюс емиграция от Европа към Германия, след 20 год. германците и името няма да могат да си кажат, камо ли волята им да се чува. А с това и ЕС ще приключи. Мулти култи обществото е като орел рак и щука да дърпат каруца. Всеки дърпа в своята посока и нищо няма да стане и да се получи. Обречени са . Евреите ще тържествуват и ще си отмъстят.

20

Анонимен

преди 6 години

Разпъват дъвката като прашка.

19

Анонимен

преди 6 години

Германците са неспособни политици, историята го е доказвала многократно, ужасно слаби са. Единствената надежда на нашите деца е емиграция в космоса. А еврейското отмъщение над Германия ще бъде довършено. Никога повече няма да има Германия , никога германците повече няма да могат да се обединят и да бъдат мнозинство. Меркел в следващите 4 години ще вкара поне още 2 милиона , ще разрешат семействата да се съберат , това ще ги направи 20 милиона. Те ще направят по 5-7 деца. Така в следващите 20 год

18

Анонимен

преди 6 години

Няма никаква криза , просто еФтини ев.р.ейски номера в стил демокрация . И правителство ще има и примката ще бъде стегната повече и ,,бежанците ,,ще стават още повече и цирка демокрация ще продължава с нови еФтини номера .

17

дедо Ташунко

преди 6 години

Моето скромно мнение е като на младите социалдемократи. Без да имам каквито и да е политически пристрастия, считам, че това ще бъде огромен автогол за тази партия, която непрекъснато губи подкрепата на народа. Крайно време е Германия да изхвърли Меркел на бунището. Нейната ситуация е уредена вече,след 3 мандата царуване, ще вземе най-малко 20 хил.евро пенсия месечно. Гади ми се от нея! С пенсионерите се подиграват и ги оставят га умират в мизерия, но политиците са си уплели кошчето.

16

Анонимен

преди 6 години

Германия няма да се унищожи, просто ще си промени религията, вместо Ханс ще има Мохамед и вместо чисти, спретнати градове ще е като в Египет. Мечтата на марксистите и левите им марионетки винаги е била една - да унищожат германската държавност. Хитлер се опита да ги спре, но си повярва прекалено много и нападна Русия.

15

Анонимен

преди 6 години

Не се отказват и да поставят ново начало за Германия и Европа. Пробват всевъзможни начини да бъдат пак на власт и да доунищожат Германия и Европа.

14

Анонимен

преди 6 години

Социалдемократа, който иска ислямски празници в Германия, се коалира с бежанката Меркел...ужас.

13

Анонимен

преди 6 години

Първо Оланд, след това Меркел,после иде ред на Борисов,той е от същия идеен кръг.Затова оградата на границата езанемарена и не изпълняватова, за което е построена.

12

Анонимен

преди 6 години

Слава богу, че ислямизаторката Меркелкатастрофира и няма как да възкръснепак като канцлер. Сега е само и. д. Упорито отказва да си признае грешкатаи сама се закопа.

11

Явно,

преди 6 години

Няма да спасяват Германия. Ще спасяват властта на Мерел......Ще довършат Европа.

10

Германска трагедия

преди 6 години

Това само показва колко безпринципни и долнопробни ***, лакоми за власт (и съответно пари) са германските социалисти. Има ли в германия нормални партии? Всичките са леви и промюсюлмански. "Християн"демократите на меркел, социалистите, зелените (германското дпс), линке (бившата партия на гдр) и популистите от алтернативата, които са като нашите пишман патрЕоти... Германия е СВЪРШЕНА. Да му мислим ние защото ЕС няма да го бъде дълго.

9

АТАКИСТ

преди 6 години

Няма по долна риститутка от нашия вожд !!!

8

анонимен

преди 6 години

няма ли да се хванете с оланд и макрон под рьце и да марширувате заради200 убити в египет кьде са свещите и плюшените мечета изобщо не ви интересувамислите как да не изпуснете кокала да ви е======

7

Анонимен

преди 6 години

"Пътя към ада е постлан с добри намерения" ще въртят, ще сучат, но поръчката трябва да се изпълни.

6

Ангела Меркел

преди 6 години

Обясних подробно на колегите от Райхстага как да се справим с политическата криза. Повече бежанци! Това е нашия път! Мултикултурна Германия! Казах им, че всички бежанци са добре дошли и НЯМА (НАЙН!!!) да променя позицията си. После отидох на джамия и ги оставих да се оправят.

5

Анонимен

преди 6 години

Обедини ли се"социалистката" Меркел с "комуниста" Шулц Германия става придатък на така наречените от "будни граждани" "правилно развиващи се комунистически страни" с достатъчно на брой "мюсюлмански" граждани, с които редовно да се печелят "демократични" избори