32

Шушана

преди 6 години

Шушана я слушах през 70-те със сръбски изпълнители(Šošana). Стахотна песен, но изпъленението на Наско Ментата, за който за пръв път чух сега, е много далеч от добро изпълнение. Жалко за децата, че харесват такава посредственост.

31

Димитър

преди 6 години

Първо нека да чуят оригинала на група DAH-Шушана и тогава ми разправяте че била чалгарска песен,а и песента не на Наско Ментата той един от многото и изпълнители!

30

Анонимен

преди 6 години

Наталия Кобилкина щяла да става училищен психолог. Познайте какво ще пуска на децата!

29

Анонимен

преди 6 години

И порното е филм за любовта между мъжа и жената. В понеделник, в голямото междучасие - прожекция в актовата зала на училището.

28

Анонимен

преди 6 години

За жалост в България успелите не се ценят. Песента на Наско не може да бъде оценена, защото хората не разбират от изкуство.Само човек, който обича и твори може да разбере какво всъщност е направил Наско.

27

Анонимен

преди 6 години

Вдругиден ще им пуснат и порно за награда, че били послушни

26

от 32

преди 6 години

извинявам се на шумен,то се отнасяло за варна. но все едно . цяла БГ затъва в чалга и простотия,в училищата се оказва,че насърчават явлението. жалко,и тежко ни !

25

Анонимен

преди 6 години

Оня *** Красимир Вълчев дали ще нареди да бъдат уволнени директорката и психоложката? Това е въпроса.

24

Анонимен

преди 6 години

Шушана е една българска и трудолюбива българска жена,която обича своя мъж.

23

Анонимен

преди 6 години

Утре ще им дадат по шише ракия, за да ги направят щастливи.

22

Анонимен

преди 6 години

MNOGO HUBAVA PESEN,KOYATO SHTE POMOGNE NA UCENIZITE.DIREKTORKATA DA BADE UVOLNENA,ZASHTOTO NE RAZBIRA OT MUZIKA I IZKUSTVO.IZKUSTVOTO E ZABRANENO SAMO PRI FASHIZMA I ISLYAMA.

21

анонимен

преди 6 години

На времето в нашето основно училище ( в град Лом ) , всяка сутрин правехме упражнения на игрището на фона на класическа музика - Моцарт , Бетовен и др . Деца сме били и не сме я разбирали , но ни беше приятно и спомена остана за цял живот !

20

Анонимен

преди 6 години

Вие мразите жените си за това не харесвате Наско. Наско Ментата обича своята жена и е написал песен в нейна чест. Така той иска да затвърди своята любов към нея.Няма нищо по-хубаво на този свят един мъж да обича истински една жена и още повече да пише български песни за нея.

19

Анонимен

преди 6 години

наско ментата,радо шишарката, кондьо, азис ...........тези само на снимка да ги покажат и тече мазно и гнусно.....ама пък щом в шумен са щастливи..... а учителката и психоложката как се казват : ханифе и ферхунде ?

18

Анонимен

преди 6 години

И ти пращаш детето си на училище, да го направиш човек, а те му пускат мазни чалгии по училищната уредба в междучасията!

17

Анонимен

преди 6 години

Какви ученици! Каква дисциплина!

16

Анонимен

преди 6 години

Тази песен не е чалга , това е сръбска балада , какво лошо има че са у пуснали по уредбата

15

Анонимен

преди 6 години

Който не харесва Наско Ментата значи,че не обича жените и женомразец.Наско пее за своята любима, която я чака така както чака лампата да угасне. Не мразете жените си,а ги обичайте, защото живот без жена не е живот.

14

Мария

преди 6 години

До АнонименВсички психолози от училищата да се омитат ! Това са синекурни длъжности измислени от Министерството на образованието. Само подяждат бюджета на училището. Мнозина от тях са по-луди от тези, дето ходим по улиците. Ако има агресия някъде - да, да се ползват услугите на психолог например към съответната община. Но да се играе на разбиране на децата- просто е тъпота !

13

Г-жо психолог

преди 6 години

К.Радева, не сме били "щастливи' и през режима 1945-1989. Щастието няма дефиниция.Музиката ОБЛАГОРОДЯВА.Опитайте с "малка нощна музика" на Моцарт.А РОДИТЕЛИТЕ, с тяхното поведение, грижа и окуражаване на децата, правят децата ЩАСТЛИВИ, независимо от чалгата и парите.А от Демокрацията нищо по-добро не е измислено.