54

Анонимен

преди 6 години

Голям смях.....Тези с биткоините не се интересуват от банките.А тези, дето търкат билетчета нямат пари да сложат в банка.Смех, смех.... ДСК май се плаши, че пенсионерите вместо да хвърлят по 5-70 хиляди лева през прозореца, сега ще си изтеглят 500-лева спестени и ще купят биткоини.....

53

Драги ми Смехуеко...

преди 6 години

Биткойн над 9000 долара току що!!! ДСК нещо да каже? Кога ке падне? И ако ке пада, защо не пуснат къси!???

52

Анонимен

преди 6 години

Ако баба Гена получи 15000 лева от сина си в чужбина, ще я таксуват за този трансфер и след това измамниците ще знаят че тя има пари и само трябва да измислят начин да и приберат парите.Ако баба Гена получи 1 биткойн от сина си в чужбина, ДСК не си получават тяхната такса а и измамниците няма информация че баба Гена има пари и не се занимават да търсят начин да и ги вземат ,а това е сериозна загуба на информация.

51

Анонимен

преди 6 години

Дск не търгува с виртуална валута, а защо издава виртуални карти заолигсрхията и не самоза нея. Защо пък да има монополна парите само в една пирамида. Дори и в Египед и по света пирамидите са хилади. Въпросът е кой клати Брейтуудската система и кой не е готов за това, което следва. Ако този вече мит на глинени крака рухне, дали ще могат даго заместят с нов, и къде ще се измести центъра на олигархията. Няма вечни постулсти имс вечни променливи.

50

до 49

преди 6 години

Вероятно си прав.Но съм сигурен че и ти можеш да го направиш.Ако изгоря 50 лева , вече аз не съм собственик на тази сума, но парите не се губят.Просто ми е любопитно защо е така , а предполагам че ти като експерт на парите може да ми го обясниш. защо е така.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48Опитай се да намериш някой който ЗНАЕ какво са това пари и да те ОГРАМОТИа разсъждения като долните запази за селската кръчма след 4та ракия.

48

Анонимен

преди 6 години

Защо расте цената на биткойна ,което е вид отворена валута?1 Брехит- Стабилния британска лира , се пропуква и в момента не е ясно какво ще стане с нея.Не може да прогнозирате британската лира.2 САЩ избира непредсказуем президент -което и прави долара непредсказуем долара.И него няма как да го прогнозирате.3 Европа след леки сътресения от гръцката криза , брехит, и като завършек опита на Пучдемон да си основе държава, малки сътресения но и вече и нестабилно управление на германия - нестабилно

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Не е честно но вие сами си избрахте Бойко Борисов а това е една от последиците.Ако не виждате връзката между двете събития значи сте късогледи за събитията в тази жалка държавица.

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Сам разбираш ли си какво казваш??Колко глупав трябва да си за да плещиш такива безмислици?!П.П. Тук не виждам дори един който да разбира за какво точно става дума.

45

Анонимен

преди 6 години

До наблюдател 42Банките фалират но парите ти остават НЕЗАСЕГНАТИ ако знаеш КАК.Но ти незнаеш, разбира се.

44

Криптофен

преди 6 години

Банките не купуват,ама служителите на банки са най-активни на пазара защото са наясно с материята.

43

Анонимен

преди 6 години

Страха е голямо нещо. Още малко и биткойна ще го обвинят в магьосничество, че се е оскъпил многократно. Яд ги е и завиждат на успеха на монетата. Хората я купуват и ги е страх, че вече няма да са нужни банки. Затова се опитват да я сринат докато е още възможно. Ама биткойна не е просто стотинка, не е просто идея. Биткойна е най-вече стремеж, стремеж към освобождаване на човека от финансова зависимост от група алчни акули. И точно затова ще победи и никой няма да унищожи биткойна.

42

наблюдател

преди 6 години

То пък щото като има гаранции не фалират банки.

41

Анонимен

преди 6 години

Ореваха орталъка, защото blockchainим преебава измамните схеми да продават повече, отколкото реално имат.Ето ви *** пример:При борсовата търговия със злато, собственика се сменя само на документ.По тази причина всяко кюлче е продадено по 5-6 пъти вече. Това си е измама.(Русия и Китай искат доставка, та преебават схемата).Blockchain технологиите не позволяват такива трикове, защото всяка транзакция се записва и е публична. Т.е. дава гаранция, че търговията не надхвърля наличностите.

40

Анонимен

преди 6 години

А,как банките дружно се разбраха да не дават лихва върху депозитите/спестяванията ? Печелят с парите на хората ,а не дават нищо -това честно ли е ?

39

pipo

преди 6 години

Елате пиленца при банката, банката да ви клати, ама яко да ви скубе с таксички и комисионни, лихва през крив макарон ще вземете. Не се занимавайте с тези лоши криптовалути, където може и доста пари да се видите... ха-ха, хвана ги яко шубе банкерчетата, пазара расте с всяка минута и скоро може да останат с пръст у ***!

38

Miner...

преди 6 години

"Преди 10 месеца инвестирах скромните 5000? в крипто валути и вече състоянието ми е над 300 000 ?" ... Посмали малко Хасане, тук има хора дето се занимават от години с криптовалути, ставаш смешен...

37

Анонимен

преди 6 години

До Инвеститор 39Ама как ще продаваш ???Та това са новите световни пари.Това е бъдещето.............на баламата.Казах ти че от счетоводител до финансист разликата е ОГРОМНА.Това че си прочел две книги не те прави умник.П.П. А "онези" акции на чистача на обувки сега струват десетки милиони $.

36

Инвеститор

преди 6 години

Нека ви разкажа една история.На излизане от дома си Джон Морган основателя на JP Morgan отива при чистача си на обувки.Той се обръща към него и го пита-Г.н Морган Купих акции ,каква прогноза бихте дали? Джон Морган нищо не му отговаря но отивайки в офиса си нарежда да продадат всички акции които имат.Малко след това се случва и една от първите финансови кризи.Ще дойде време когато и най-големите скептици ще искат да си купят крипто валути и това ще е момента във който аз ще продам всичко!!!

35

Анонимен

преди 6 години

Тия с биткойните са пълен та..ша..к.Батко Бърни (МадОФ) изрпраска куп народ с 50 МИЛИАРДА $ та тези с има да го гонят още 100 години.Бате Бърни е ВЕЛИКБърни-Биткойн....все с Б започват. Явно баламите кълвът на Б.