5

КРЕТЕН

преди 6 години

Продажници !!!! Гонят хората за една касова бележка,а опрощават на бандитите милиони.После ги викат да си кажат изискванията за да ги пуснат на конкурс. Дребния от Микре да беше написал изискванията нямаше да ги напише толкова отявлено в собствена полза. Такава държава не заслужава човек да плаща и 1 стотинка данъци.То за това и големите фирми на олигарсите са все на "ЗАГУБА" а това не прави впечатление на данъчните.Иначе за малките бой и дране по на 5 кожи! Да е жив и здрав БОКО!!!!

4

Истината за ЦСКА

преди 6 години

"За мен прословутите емблеми имат сантиментална стойност. Онова ЦСКА, истинското, за което истински се борих, вече го няма. Илюзия е, че купувайки емблемите, ще се наследи историята на 31-кратните шампиони", каза още Милева, постоянен синдик на истинското(фалиралото) дружество ПФК ЦСКА АД.

3

...

преди 6 години

Епа то по добре да бяха написали Гриша ганчев на изискването и да му бяха дали подписани няколко празни листа та той да си напише договора на тях! А какво стана с емблемата на ЦСКА дето тоя уж я купи! Май май още не е дал нито стонинка за нея на НАП така, че може и да има задължения към НАП!

2

муспи

преди 6 години

България нали уж се води за правова страна! - Наследниците на АФ23 си искат стадиона, който им беше откраднат от ЦДНВ още славната 1949г. - Отговор на дявола: Няма постъпило такова искане!

1

Анонимен

преди 6 години

като го чета -нагласено е само за Ганчев