6

Анонимен

преди 6 години

До 5Май че ти си *** а не другите!Ти чувал ли си за конкуренция и пазарна икономика- без конкуренция-няма пазар а цените са монополни и високи за това ЕС не допуска монополи и знав че те се налагат като не се допускат до изградените газопроводи и ел.мрежи конкутенти. За това тя ги задължава да допускат конкуренция като те сиплащат за преноса на държавата.

5

анонимен

преди 6 години

Много *** коментари Булгаргаз и Булгартрансгаз са държавни дружества газопреносната мрежа е на държавата.Тези дружества искат газта да минава през тях за да вземат% от цената просто да печелят от без да са плащали строили газопровод.Същото като тези които искат да ни продават ток купен отЧЕЗ и другите и да вземат%печалба.

4

бг

преди 6 години

Нашите комунисти противно на директивите на ЕС осигуриха на Русия газов монопол за да ни продава газ на два пъти по-висока цена отколкото на Германия и когато Европейския съюз иска да налага санкции за неспазване не изискването за конкуренция те "били защитили българския интерес ,защото отказвали да платят санкциите" По-голяма наглост и глупост не бях чел.

3

Анонимен

преди 6 години

Те интересен въпрос задават като искат да продават ефтен газ,що и друго ток,вода, енергийни продукти тез недопуснати дружества до инфраструктурата за изграждането на която пък и доизграждането като резон,че постоянно се доизгражда нещо на което/ято дали са участвали с актив в таз задруга/холдинг или не как добри реализирани търговци кат кажат над тях,че тъй скъпия газ,ток,вода,енергийни продукти подлежи/ат на повишение в цена/и от туй,че са звено в конкуренцията ще продават без съображения,в ст.

2

пена

преди 6 години

Газовите олигархчета в ЕС не ги долюбват....

1

Анонимен

преди 6 години

EK защитава интересите на българския народ, а депутатите защитават монопола