36

Анонимен

преди 6 години

Какво е това изкопаемо по нощница?Плаши бе.Да си стои у Сърбия,нито ни е притрябала в България нито у село Драгалевци.Да си пее в бившите югорепублики или в Русия-нали са много гъсти.

35

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 22 От пенсионерчето да *** 22 Не казвай на никого че в Китай е комунизъм , че ще те приберат в лудницата.Само дето партията не се преименовала, иначе е капитализъм та дрънка.

34

Жеков

преди 6 години

Социализма е най-страшното, което може да се случи на една страна! Ако нямахме 50 години социализъм, сега тук щеше да е като в западна европа!

33

Жеков

преди 6 години

Какъв бай Тошо, какви заводи бе ?!!! Вие *** ли сте!?? Нали заради бай ти Тошо държавата беше толкова зле, чак сега започваме да се оправяме, но още сме много далече от запада!

32

Анонимен

преди 6 години

И днес ни занимавате с бивша Югославия.Всеки ден Македония, Босна и Херцеговина, Сърбия...Ще се сливаме ли, ще ни обединявате ли?

31

Радев

преди 6 години

Кога пък е идвала Весна Змиянац през 87-*** година? Някой помни ли изобщо да е имало такъв концерт? Тогавашната власт меко казано не гледаше с добро око на такъв тип музика, че и личен Мерцедес ще й осигурява...Много вероятно е да е било някъде 90-та - 91-ва година. Някъде по това време гостува и Лепа Брена, която изнесе грандиозен концерт на "Васил Левски", но за Весна нямам никакъв спомен да е идвала преди промените.

30

Смешници

преди 6 години

Леле какви чукундури пишат тука...

29

Падение

преди 6 години

Овртатително....

28

Анонимен

преди 6 години

до 27 Ако сега беше социализъм още... с тези заводи и предприятия които бяха направени при Бай Тошо, щеше да получаваш не смешни 1000 лева а 2500 лева защото щяхме да имаме индустрия...производство, а твоите господари съсипаха всичко за да ни държат в мизерията! Смoтаняк!

27

Анонимен

преди 6 години

Получавам в пъти повече от онова време ( на дочени дрехи , еднаквостна мизерия , режим на тока , мазни петна по витрините на кореком..)Наслаждавам се на плодовете на труда си...и строя бъдеще за семейството си.Уравниловката...и измамните успехи на одърпаната социалистическа република - отидоха на *** на историята - където им е мястото!Некадърниците, и неудачниците - никога няма да намерят строй , който да ги устройва!

26

Минало

преди 6 години

Ще си плачем за зазките, жигулите и летните почивки, ама свърши. Сега - кеф ти черни петъци, кеф ти скъп ток, парно, палмови масла и т.н.

25

65

преди 6 години

Много ще ме извинява Весна,ама 86-87год.имаше всичко.Веро и тоал.хартия бяха кът ,но 85г.Там беше много добре.

24

Анонимен

преди 6 години

до 23 Точно, един мерцедес издържаше поне 400 хилки в километри преди да му направиш основен ремонт, а сега на по 300 и са аут. Защото трябва да има хляб и за производителите..колкото повече некачествени бройки, толкова по- голямо търсене след това като се раздрънкат.

23

РБК37

преди 6 години

Магазините сега са пълни с некачествени стоки ,та затова и са пълни . Преди един мерцедес минаваше 1 000 000 км ,а сега и те се подведоха под "модата" кола 5-6 години и ...,дрехите на Зара,Теренова...са дрехи като от Нармаг , колбасите,хляба ,каймата ,кис мляко ..видимо по Тошово време щяха да ги бракуват ...да сега има тоалетна хартия за всички *** ...и банани се продава най-евтините и не вкусни . Телевизията е отварт ,а твзорите са добри ,но няма какво да се гледа по тях освен шоута за 80%

22

Анонимен

преди 6 години

до 20 Пенсионерче, нима не мислиш, че в Китай като е комунизъм сега имат дървени прозорци? Нима си мислиш, че като бяхме останали в соца нямаше да ни завладее модерния свят на запада със своите стоки и услуги? Тъпaнар!

21

гегата

преди 6 години

и при дедо тошо и сега софиянци си беха най-добре. бооол пара

20

Пенсионер

преди 6 години

До Дядо Праз 3 Абе Дядо Праз , кото всичко е било толкова хубаво , защо си изхвърли дървените прозорци и врати , бялата и черната техника , защо си изолира жилището? Знаеше ли тогава какво е това климатик?Имаше ли тогава ученик с кола. Я виж сега какво чедо от коли е пред техникумите.През 70-те години в Студентски град имаше 7-8 коли , половината на чужди студенти. А сега?Ами претъпканите със стоки магазини?Ама какво да ти обеснявам? Не съди само по себеси ,а бъди честен и се огледай.

19

Анонимен

преди 6 години

Истината е ,че през комунизма пак бяхме най-бедните,който е ходил в Сърбия, Гърция, Чехословакия, Унгария и др. ще го потвърди. По магазините имаше само стоки от първа необходимост, за телевизор и бяла техника се чакаше месеци и години за кола 10 години, дрехите бяха посредствени и най-странното как при 6 работещи реактора на АЕЦ Козлодуй имаше режим на тока.

18

Унесе се малко тя

преди 6 години

Хм ,чак пък не е имало нищо в магазините през 87-88 г малко не ми се вярва ,виж 78-77 г нямаше ,но 86-88 бяха добри години .

17

Пенсионер

преди 6 години

Изключетелна певица. Интересно защо Весна трябва да ни каже, че в магазините не е имало нищо.З9 г от живата ми е минал при соца и наистина в магазините нямаше нищо. В Югославия ,Чехословакия, Унгария ,ГДР имаше почти всичко.При нас беше най примитивния , пещерен социализъм Милиони похабени животи.