12

ами така е

преди 6 години

С техните камъни по техните глави....

11

Анонимен

преди 6 години

Ами министрите не се ли подслушват вече? Щото имаше некога и нещо такова един човек им беше казал?!

10

Анонимен

преди 6 години

Заглавие: "Смут в редиците на БСП заради изслушване за СРС-тата."В текста: "Смут в редиците на БПС провокира искането на социалистите за изслушане на шефа на Бюрото за контрол над специалните разузнавателни служби Бойко Рашков.---БСП или БПС ?

9

Анонимен

преди 6 години

АГЕНТ БУДА СЛУША АГЕНТ ИВАН

8

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак ги хвана манията за подслушване ,другарите!За какво бе хора,нищо ново на хоризонта?Ако не е едно,то е друго!Я се успокойте и гледайте филмчетата на Ленчето,поне на вас да са интересни!

7

Гражданин

преди 6 години

До Бай Х Не си прав така е по закон. Мен ме записват непрекъснато, не мога да си представя колко пари са пропилени, но ако така слушаха телефонните измамници отдавна да са се скрили. А това което записват никой няма да го слуша, целта им е да всяват страх - сталинисти какво друго да очакваш. Те толкова могат.

6

альо альо на каскет

преди 6 години

"не е за по телефона" и си носи телефона за "уши", че и вече за "очи" до барчето,аве, другари, какво стана с оня ван с декоративните антенки, обикаля ли още подир Серьожа да си търси папките

5

Бай Х

преди 6 години

До 2 то записването е най лесно ама нали някои трябва да ги слуша и да знае кво търси, а това може да отнеме месеци и години - така че такова записване е напълно безсмисленозаписи се правят към определен момент, когато има някакво събитие или нещо се случва...поне така мисля

4

Анонимен

преди 6 години

наскоро се виждах с близък приятел който е важна клечка сред управляващите. направи ми впечатление как докато разговаряхме за наши си неща извън политиката той си криеше телефона под бедрото. викам му що така бе, той ми казва - абе де да знам кой е дежурен днес в службите и се смее ама му личи че е сериозен. Значи няма пощадени при подслушването изобщо.

3

полицай

преди 6 години

Всичко си е по старомо .Нищо против че след разкриване и шума около ЧЕРВЕИ ОтверкаТА Закриване на ДОЙ икви лине още онт времето на Цветанов като МВР си продължава в същия работен порядък дори и по разширен.Тези от ДОИ се прикриха в ДАНС взимат си пенсия и заплата .Изгуби от цялата отверка шефа на ОДП Бургас който се опъна и се размина със системата въпреки спечелените дела .

2

Анонимен

преди 6 години

От 2000 година всички разговори се записват на 100%. Няма лабаво. Власта трябва да е сигурна, че може да контролира народа и полага огромно усилия да може да се справи със всеки независимо законно или незаконно. Така или иначе всичко се краде и цялата държава е организирана да служи на шепа хора. Какво значение има тука някакъв си закон или някакви си права на простосмъртните. Важни са ТЕ.

1

и граждани

преди 6 години

на поразия.