44

Анонимен

преди 6 години

бюджета вече е актуализиран - нали са вдигнати заплати на министри,премиер,президент,депутати,магистрати..................то не може и за болни дечица да се актуализира. къде ще му излезне краят ?

43

Анонимен

преди 6 години

За братята-poми е важно да има.

42

Анонимен

преди 6 години

Към 41. По света Агенция за лечение на деца в чужбина НЯМА. Да касата поема лечението. Няма да го оставят да ум..... дори не искам да напиша думата. Дано хората се справят.

41

Анонимен

преди 6 години

НЕ МОЖЕ ДА АБДИКИРА НЕЩО, КОЕТО ГО НЯМА.

40

Анонимен

преди 6 години

До 123Това ако беше преди 1989г въобще никой нямаше да чуе за тези деца.Тогава хората с такива заболявания просто биваха оставяни да умрат както вероятно ще стне и сега де(още не сме се отървали от комунизма).Сега поне, някои намират спасение докато тогава такива нямаше.Разбира се говоря за обикновените хора.Големите партиици и близките им се лекуваха във Франция.

39

123

преди 6 години

ДЕМОКРАЦИЯ, ДЕМОКРАЦИЯ, ДЕМОКРАЦИЯ, да живее свободата на словото и евроценностите!

38

Кукуригу

преди 6 години

Анонимен 42, въпросите ти за инфекции, недоносеност, водене на раждането и пр. нямат абсолютно никакво отношение към случая (генетично заболяване, при което родителите няма как да знаят, че са носители), ама щом си решил да се изкажеш - ок.

37

Анонимен

преди 6 години

Бащата е много наивен да мисли, че като иде в чужбина някой ще му даде 3 млн. да си лекува детето...

36

Наивен

преди 6 години

Имало и такова нещо. Комисия по редки болести. Е, появили се две деца с редки болести, комисията се събрала и нищо не решила. Та си мисля, тази комисия какви пари получава и нямат ли чувство за срам. Сигурно са умни, учени ,интелигентни, но са при 80-те %.

35

Келеш

преди 6 години

Чакат да пукнат децата, че проблема сам да се реши. Дано горят в ада тия ***!

34

Попо

преди 6 години

И моя живот за да се спаси ми трябват 10 000 . Моя заем е толкова. Моя живот не е ли важен

33

Анонимен

преди 6 години

До Lekoveren И за здравеопазването на онези ,които не си плащат здравни осигуровки и си живуркат на социялни

32

Анонимен

преди 6 години

До До 26 Станишев даваше много повече за Коледа ,за Великден .Това сега е гавра с пенсионерите .

31

Борисов

преди 6 години

Прекрасно знае до къде докара държавата и народа от жажда за власт. Умираме от мизерия и невъзможността да се лекуваме. Но,на мут....ро...нът не му пука. Той се е втурнал да оправя Европа и света. България....т не го интересува. Тя само му осигурява власта чрез наивниците.

30

До 26

преди 6 години

А когато определиха коледните добавки, рева че са ти малко нали?

29

Анонимен

преди 6 години

Държавата не е абдикирала, защо приниципно тя не е длъжна да лекува никой, а този фонд е просто една обществена благотворителна организация в която всички сме задължени да внасяме. В развитите общества има здравни здрастраховки които покриват този вид лечение, а разбира се си плащаш вноските по нея.

28

До 28

преди 6 години

Това са пълни глупост, където и да се провежда това експирементално лечение то се заплаща, без значие да ли гражданин на страната или не. Няма такъв филм като безплатно лечение!

27

Анонимен

преди 6 години

До ИзбирателСанирането е инвестиция в развитието на цялото общество, а тук става въпрос за два индивида, които не е ясно дали въобще тези скъпоструващи експериментални лечения ще им повлият. И тези пари ги даваме всички ние, не ББ! Ако парите растяха по дърветата ОК, обаче като дадеш на някой 6 млн., няма да има за други 1 000.

26

Анонимен

преди 6 години

къде са измислените милиарди на измисления преммиер , Собственик на герб.

25

Стеф

преди 6 години

До ХХХРядко смислен коментар