38

Наблюдател

преди 6 години

Нямали поле за изява - глупости на таркалета! Изборът им е такъв, в съответствие с ценностната система в страната..

37

ds

преди 6 години

Децата са много по-умни от порасналите, но не могат да се противопоставят от агресията на *** майките и бащите си

36

туф

преди 6 години

До АнонименКак да няма и в други държави. Във" великия" САЩ си се стрелят ей така. Поне, все още, тук не е така.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21На тях не им пука, че ще ги изключат от училище.Без това насила ходят на училище.

34

Анонимен

преди 6 години

До *** Ще е тава демокрация ? Мантри , лъжи ,демагогия .

33

Анонимен

преди 6 години

Това беше целта на създаването на ИНТЕРНЕТ, а след това на Фейсбук и други социални мрежи. Тотално зомбиране и подмяна на ценностите. Навремето като нямаше мрежа, сякаш нямахме хубаво детство? Беше супер даже.

32

Бай Танас

преди 6 години

Шамари трябват. Много шамари, ама първо по родителите

31

22

преди 6 години

Моралния упадък на българина продължава с пълна сила!

30

Тъпанар

преди 6 години

Не знам Лара Златарева какво детство е карала, ама ние момчетата си се биехме. От детската градина до, края на пубертета почти всеки ден. Е, някои продължиха и после. Единствената разлика от сега е, че тогава не знаехме, кой наритал някой си в Пловдие. Та сега стават "звезди" благодарение на журналистите. Ако някой пропусне да види келе.шите по телевизията, ще попадне на тях в новинарските сайтове или на снимка във вестника. Те искат само да си счупят главите, а вие ги правите "известни".

29

hm

преди 6 години

Като малък доста се млатихме. Не виждам промяна. Знам, че и на Запад си е горе долу така... но все пак трябва да ги предупреждаваме. Снощи поговорих с моя (14 години)... обясни ми, че нямало друг начин. Но все пак ми обеща да не си търсят глупави поводи....

28

vlady

преди 6 години

До АнонименБоко щеше да е офицер в пожарната - все пак е доктор по противопожарна отбрана. Цветанов щеше да е треньор или инструктор по физическа подготовка - магистър е по лека атлетика.

27

Циник

преди 6 години

Чета уникалните ви простотии...на единия пр остак демокрацията му виновна...на другия Бойко Борисов....Уникални простотии!Изпростяването е пълно...и е факт!

26

Анонимен

преди 6 години

щом блумбъргите реват, значи нещата са на прав път

25

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

КЮЧЕЦИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ШАМАРИТЕ И АГРЕСИЯТА !ПРИ КЮЧЕКА САМ СИ ИЗБИРАШ КАК ДА ИГРАЕШ И СИ НАПЪЛНО СВОБОДЕН ,А ПРИ ХОРОТО ИГРАЕШ КАКТО ТИ ДИРИЖИРАТ И НА КЪДЕТО ТЕ ДЪРПА ХОРОВОДА !

24

Така де

преди 6 години

Стигате с тия оправдания вече, соц, демокрацията, кризата, другите... Поле за изява, сега така ли му викат, когато някой е ***. Хайде да вземем малко и деца и възрастни да се вгледаме малко и в самите себе си и да спрем да хленчим за собственото си положение като народ. Лична отговорност се казва това.

23

Софиянец

преди 6 години

Само погледнете в момента НЕБЕТО над Столицата ни !!! Солидно "разчертано" от ХИМИКЪЛТРЕЙС СЛЕДИ на самолети !!!!! ... И после НЕ ни "тровели" и НЕ ни "обгазявали" ... Всичко били "напълно случайно" и "безвредно" ! Да бе да ! ... И това главно над по - големите градове ! Сигурно ни изпускат цялата Менделеева таблица над главите с "бонус" - вируси !!!

22

Чачо

преди 6 години

Какво да очакваме от деца чиито родители ги интересува с кой да пият кафе и да пушат цигари.Морала изграден по времето на соца се изпари за 2-3 години след идването на демокрацията.

21

Баце

преди 6 години

Агресията е заложена в човешката природа. Трябват усилия за да се подтиска, но винаги може да избие в някакъв момент.

20

Анонимен

преди 6 години

Тази година възможността да общувам с 2 момчета от сегашното поколение. Едното категорично избягваше собствената си социална среда и гледаше да се бута при нас по-големите. Не го беше страх, по-скоро твърдеше нещо от сорта на "какво ще се движа с тези наркоманчета". Другото се адаптираше, като се интересуваше от боксове, от компютърни игри, от работа на черно и тем подобни. Някакси обаче се долавяше, че няма кой да ги научи на полезни за тях неща и трябва да се спасяват както умеят.

19

Анонимен

преди 6 години

Нивото на образование при "соца" беше на ниво Оксфорд сравнено с днешното.ОКСФОРД!!!Ако сега имаше такова образование в Бг такива като Тиквата и Цв.Цв можеха да бъдатнай-много портиер или шАфИорт в министерски съвет.