71

до Пенко

преди 6 години

Името ти селско, а акъла плитък.Асуанския язовир беше построен по идея и настояване на Гамал Абдел Насър.След внезапната смърт на Насър, Ануар Садат само преряза лентата.И докато Насър беше много близък със СССР, точно Ануар Садат обърна Египет към запада и основно САЩ.

70

1

преди 6 години

Горките сирийци, лошо им се пише.След ВСВ страните останали в свободния свят са подпомагани мощно и дълго,не само по плана Маршал,но и по много други програми.Франция е фалирала 3 пъти и на практика е била обект на три плана Маршал,докато си стъпи на краката.Да не говорим за нашите съседи гърците.А Сирия е тотално разрушена,там са необходими стотици милиарди за възстановяване.Докато Асад е на власт ЕС,САЩ и богатите арабски държави 1 цент няма да дадат, а Русия и Иран нито имат нито дават.

69

пенко

преди 6 години

Знаете ли ,кой построи най -големия язовир извън Русия - Асуанският язовир и египедския президент Ануар Садат!!! Къде ще бъде новата руска военна база ...--ми около Бенгази бе -..... / Не забравяйте ,че в Кипър вече има/ !!! В Либия в момента се воюва с ИД ,но ...... ,дори, не "отчитат" !!!

68

Стамат

преди 6 години

Сирия не изчезна благодарение на тези горе!

67

Анонимен

преди 6 години

"В края на 2916 Русия, Иран и Сирия се договориха за режим за спиране на огъня в Сирия."Абе, Днес-а... това много далеч бе!?! Как познахте, че в края на 2916 Русия, Иран и Сирия ще се договарят за такива работи???

66

Анонимен

преди 6 години

Развалените грамофони дет се влачат, че Турция не е фактор, че никой не пита тях нищо, че е бита карта, че се сринва, потъва и тем подобни... :-) Вярват ли си поне или нещо не ги виждаме на масата!!!???Запомнете... ТУРЦИЯ от одавна НЕ слуша фащ!

65

анонимен

преди 6 години

сьдбата на сирия е в рьцете на сириииския народ и асад те изнесоха воинатате дадоха жертвите сащ и измислената им коалиция да напуснат арабския региони да оставят хората да живеят в мир

64

Анонимен

преди 6 години

Джуджето откога стана православен ислямист? Кога го обрязаха?

63

Нато генерал

преди 6 години

Ситуацията е много сложна.Планове имат тримата от Чуйпетльово ,но незнам дали са се консултирали с другата страна от масата която включва САЩ Израел Саудитска Арабия,Бахрейн Катар Оман ОАЕ.Всички тези държави,наемници и петродолари ще се юрнат срещу тримата.Ние също ще намажем,защото вълната върви през султаната към нас минава цялата гмеж.Рурско руски *** ни управляват.Тръмп е откачен и спонтанно сприхав.Обърне ли се палачинката и лопатата тук ще стане Косово.С краката нагоре.

62

Анонимен

преди 6 години

Съдбата на света е в ръцете на тези дядовци, включително и жълтия пуяк и новата пишман "Маргарет Тачер" от Запад. Бъдещето на света би трябвало да е в ръцете на по-млади хора.. На тези от снимката и на другите им не йм пука, с единия крак са в....

61

У НАЗЕ Е СТРАШНО

преди 6 години

Нагли престъпници на власт в София и други столици инсталирват все по жестоко вредни съоръжения вкл зомби пси генератори СПИН активатори ПСи генератори и всиокоплътни обемно обсебващи и позициониращи холограмни оръжия в лични документи и талони на автомобили/Засега престъпницит е ползват тежко терористичните съоръжения за ликвидация на Нацията ни без съпротива с помоща на доказано престъпни министерства и ведомства..Чрез тях крадат десетки милиарди годишно от народа завинаги..

60

ПОлицейска мафия има

преди 6 години

До нападение с помоищи иранские воение катера и биометричние личние карточки СИрия била совсем порядочое государство..Терористи включили новие специално доставлени пси генератори и начали масовие убииства.НАдо срочно сделат анализ кто доставил и кто смонтировал.НАконец нашли как обсебили наркомани от правой сектор на Дмитрий Ярош в Киев. Позовали Фейсбук глобалное позициониране/ИНозмение делаю голограми с помощи обемние обсебление над человеческая техника.Ихни мертвие делают агресия сейчас

59

Осторожно

преди 6 години

ПОсле ведение нагло преступние личние карточки и биометричние данни нападение над Сирия Йемен Либия стала просто.Нападение начало с иранские воение катра которие проникли в средиземном море..Проверте пожалуйста что несли..Данни за масовие убиици которие проникли на територия иИрак от нагло преступная древная урановая сеть.НАверно Иранци разработали древние радиоактивние хвостохранилища.

58

личние карточки STOP

преди 6 години

Нападения над Сирия Йемен Ирак Либи Египет и Окупация на Киевска Русия стали возможни благодаря нагло преступние соурожения инсталировани в личние документи/карточки Снятие биометрические данни и фейсбук.С помощи фейсбук наглие диверсанти делают мигновеное глобалное позициониране на каждого и его контактни..Полицейская мафия обсебили с помощи спец наркотиков и обемно обсебляющие голограми.Сначала обсебили американские спец служби потом и другие, спец наркотики зомби пиво ваксинации избори

57

Тръмп

преди 6 години

Слава на Руската армия в Сирия!

56

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Не може да бъде !А, Баце къде го забравихте ?!Без него нито един световен въпрос не се решава.Ако не вярвате, попитайте платените му журналисти..

55

Анонимен

преди 6 години

Причината за агресивната руска пропаганда е следствие на тоталното фиаско което претърпяха в Сирия. Преди конфликта цяла Сирия беше под тотален руски контрол. В сегашният момент Асад и руснаците контролират по-малко от половината от сирийската територия. Другата част се контролира от марионетните на САЩ кюрди и от Турция, която бавно и полека с неофициалната подкрепа на ЕС разшири влиянието си.Русия след загубата на Украйна сега губи и позиции в БИ и това прави пропагандата и отчаяна и агресивн

54

Анонимен

преди 6 години

Трите евроазиатски накълвани мисира ще решават съдбата на Сирия?!? Янлъш работа ама нека лудите да се налудуват.

53

Анонимен

преди 6 години

Тежко и на Сирия...

52

Калеко Алеко

преди 6 години

До Анонимен .... То и сляпото като види зор бяга към Европа и Щатите, в раССия ходят само такива като Сноудън и тези дето искат да крият данъците си, но и те стоят там само ден до пладне и после бързо хващат обратния път ... !!!