29

Анонимен

преди 6 години

Браво! Браво! Какво голямо постижение на българската дипломация! След 2-3 месеца като се разговорим с македонците/ с пакистански цар...!!!!/, ще падне голямо говорене.....!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Е и ? От цялата зделка само нашите "любими" съседи имат изгода, и при най-малкото различие в мненията, отново веднага ще я забравят !

27

Анонимен

преди 6 години

На какъв език ще говорим евтино с Македония?

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Какъв ГЕРБ, каква партия.Има Вожд, който командва .зо.лиз.ци , както имаше Живков, който командваше същите, ама тогава се наричаха БКП, а не ГЕРБ. Управлява сатрапа Борисов, ако още не сте разбрали.

25

Анонимен

преди 6 години

Вожда пак се изкряска: След два три четри месеца ... по-евтино... ала бала...Помните ли преди дестина години същия Образ: Газ ще точим от черно море... Кувейт на Балканите ... Ще продаваме краставици на краставичарите и тикви на тикварите... Всички ще са богати по принцип ... Абе по-добре от Кувейт.... Пенсиите по 450? минимум... Минаха години и три избора на Същия със Същите Обещания. НяКОИ станаха богати. Повечето обедняха, защото ги окрадоха. КТБ и тъй нататък ...

24

Анонимен

преди 6 години

През оная ми работа е.Колко хора от Македония познам? Нито един...

23

БЪЛГАРИН НА 65Г.

преди 6 години

До Бойко БорисовДА НА ТЕЗИ , НАПРАВИХА ГО ПО ПРИНУДА.

22

БЪЛГАРИН НА 65Г.

преди 6 години

До лично мнениеВ БЪЛГАРИЯ ВСЕ ИМА НЯКОЙ КОЙТО ЩЕ ИЗДЪРПА ВС ОТ КАЗАНА. ГАДНО-

21

Анонимен

преди 6 години

Газова връзка с Македония е крайно наложителна. Както и със всички околни страни. Ще дойде време да просим газ от всякъде. Нали всички газопроводи вече ни заобикалят. Вярно, остана надеждата в газовия хъб на Бойко. Да разпределяме нещо, което го нямаме.

20

Анонимен

преди 6 години

Бре бро ми кои то нее добре кво правим *** говорител си имаме пуснал сателита из града и аз не съм *** стискам зъби се някои ден ще се оправим

19

Анонимен

преди 6 години

Докато в малките градове се подиграва обикновен човек няма никакъв герб тия това не признават но за всеки влак си има пътници и место да ми вика горе долу в ловеч и да ми се смее съдържателчето на кръчма събрало неговите си искам да го попитам тои добре лие аз дали съм знам наи добре колко съм

18

Бойко Борисов

преди 6 години

На кои хора да вдигна доходите, на тези, които никога не са работили ли?

17

Божка

преди 6 години

Божкееее...Нямаме дори свестен път със сестрата си държава ...Характеристики, хванете се в ръце, че това на нищо не мяза. Пак евтин роуминг е добро нещо.

16

Румен

преди 6 години

И как точно ,разговор с Македония го имате за роуминг?

15

лично мнение

преди 6 години

Според мене, не трябва да се сближаваме много-много, с всякакъв вид бивши югославяни. Не са твърде свестни. Олицетворявам ги с войни насилия, кръвопролития. От тези територии, произлезе и причината за първата световна война. Точно са тъмни, балкански субекти. Иначе ние българите сме в пъти по качествени от тях, във всяко едно отношение. Танкове им давахме, ръце им подавахме, стига вече, далече от всякакви югосубекти. Искаме мир, само съседи и до там.

14

Жокер

преди 6 години

Боко не се напъвай толкова да подписваш "исторически" споразумения. Ти отдавна влезе в Историята с тъпотиите и бисерите си.

13

Анонимен

преди 6 години

Абе аз ви разправям че Тиквата си прави нов лесен коридор между азия и шиптърите за търговия с наркотици,оръжие,талибани,горива и всякаква контрабанда ама не ми вярвате

12

М, да ...

преди 6 години

Балканско лицемерие струи от снимките, но поне двуличието да бе по на ниво! Македонците плюят по българите/днес пък лижат там дето са плюли/, а правителството на ББ /ГЕРБ и ОП си мислят, че дъжд ли вали?

11

Анонимен

преди 6 години

Голям праз! Две умиращи държави плеснали с ръце и се прегърнали.

10

Анонимен

преди 6 години

Върнете парите на Мартин Петров ве руски бандити