24

Анонимен

преди 6 години

Направо комисия от прокурори трябва да се направи. Всичко друго е бошлаф работа.

23

Анонимен

преди 6 години

Защо да няма комисия? Нали сте открити, искате прозрачност, броите всяка стотинка за да има за бедните, болните, пенсионерите? Направете комисия и покажете сметката, а не само гледката!

22

Андрешко

преди 6 години

С доста милиарди се нагушиха гербаджийските от.репки, 4 милиарда от КТБ и още толкова от санирането,а да не говорим от калпави магистрали,НДК и други...

21

Аз

преди 6 години

Много даже е належаща комисията. Въпросът на който искам отговор е - Как публични средства се харчат за частни имоти??? Поле за кражбите , за качеството и т.н. Първо на това да ми отговорят!!!

20

Владислав

преди 6 години

За "добро" незнам колко. Е добро.Да питаме хората дето им падна изолацията на първия месец? За завистта, незнам кой завижда? Аз на къщата си теглих 10,000лв заем и ми направиха изолация само че аз се спрях на американската или така наречения "сайдинг" така че който завижда незнам ама аз съм патил от такива черномръскави "бригади" и повече не.Само доказани фирми,може да е по скъпо но знам че се прави/ купува един път

19

Анонимен

преди 6 години

До meryКакво да кажем ние будалите дето си санираме сами къщите и влагаме най-качествените материали и пак е по евтино от това което лапат за панелките, пък си плащаме и данъците не е ли странно държавата за едни майка за други мащеха.

18

mery

преди 6 години

До Joko Не мисля че ако бях тръгнала сама да си санирам панелната кутийка щяха да използвам по качествени материали! Стиропор, лепила и мазилака на Декоратор, какво лошо има, работа за български производител, строителните работници роми, но старателни и възпитани, работили доста време в чужбина!

17

Joko

преди 6 години

До meryMery, този стиропорец с който изолират, има живот ден до пладне. Това всички го знаят, но не знам защо всички мълчат ? Сега ви е без пари, но след малко време ще започне да пада И.... тогава кой ще плаща ремонта ? А?!

16

Анонимен

преди 6 години

Добре де ние дето си санираме сами къщите що да радиме ние по смахнати ли сме? Как така от бюджета за едни има, за други нЕма нали там влизат и моите данъци ?!?!?!

15

Боковист

преди 6 години

Еми, безсмислено е!Щеше да има смисъл, само ако беше реализирана по времето на предишните, или служебното правителство!Тогава, можеше да вадим компромати за тях, *** да не сме луди, да си разкриваме пред всички далаверите))!?

14

mery

преди 6 години

Може и да плюете програмата за санирането, но тя има ефект за хората които живеят в панелкие и не могат да си позволят саниране. Този месец при нас приключва санирането, да, мръсотия и неудобстваса няколко месеца,но в моята панелна кутийка - крайна, изложение север/изток, всяка стая с по 2 външни стени още не съм пускала климатик, а е 16 градуса!

13

Байфидан

преди 6 години

Червени глу.пости не ми се четат. Дрън-дрън, претоплени манджи. Ами хората продължават да се натискат за санирането, значи е добро. НО, естествено, завистта е отчетлива черта на ***.

12

Анонимен

преди 6 години

само едни хора където завиждат и ли не разбират от хубаво ,могат да плюят така , хорската злоба край няма , че изглежда добре не е толкова важно , важното е да плюеме

11

Анонимен

преди 6 години

И тук и преди час по БНР репликите са: БСП - Контрол, комисия!Герп - Санирането не е спряло, програмата се изпълнява! Оглушки за какво иде реч!

10

Анонимен

преди 6 години

Контролът е необходима и задължителна част от всякаква дейност! Също така Ленин е казал, че е висша форма на доверие! Факт!

9

Румен

преди 6 години

плюйте и завиждайте на хората в санирните блоковевсеки с радостите си

8

реалист

преди 6 години

Заради 1 мрд за самолети, съставиха комисия, а за 4 мрд за 3 год, няма комисия. Нека краденето продължи.

7

Анонимен

преди 6 години

Плюс това нали даваха по телевизора как някакви си местни феодали са санирали своите къщи вместо някакви блокове!

6

до 4

преди 6 години

Е нали постоянно си преизбирате оня много кадърния ***, който носеше перални заедно с Цветанов.

5

Анонимен

преди 6 години

Нама да плащам за саниране на някакви селяни!ууууу