7

Анонимен

преди 6 години

При закупуването на учебник в цената е включено и авторското право. Следователно всеки, закупил хартиен учебник трябва д аима достъп до електронното издание. Нека учебниците да си стоят в училище, а в къщи децата да си ползват електронните издания.

6

Анонимен

преди 6 години

"но не до всяко дете"Кои деца са извън обхвата на програмата?

5

Мичева

преди 6 години

Чудесно като идея. Дано само се осъществи. Учителите не са подготвен. Не малка част от това достойно войнство, на което непрекъснато увеличаваме заплатите, възползват се в работното време по различни европейски проекти се страхуват от тази крачка. Бих поканила всеки от това министерство да поноси поне за един учебен ден чантата на детето ми от вкъщи и училище и обратно. Защо не се помисли за лични шкафчета на всички ученици, а не само на малките.

4

Анонимен

преди 6 години

Ами време е и то по бързо,защото докато нашите политици се дърпат във Финландия даже премахват учебниците а не като нашите да носят раници 10 кг на гърба си,така е защото се занимават с дребнотемие а не с проблемите на нацията

3

Анонимен

преди 6 години

Това пълна глупост!Не стига, че децата се кьоравят на сматфоните си, кибичат с часове пред екраните за игра и чат, а според умниците от МОН трябва да стоят още часове пред екран за да си научат уроците! Децата ще станат пълни зомбита.Вместо да куртивира отношени екъм книгите и учебниците МОН тика децата пред екраните?!

2

Един учител

преди 6 години

Ей, не се наядоха в това министерство! Технологиите ги натрапвате, защото гледате да краднете! Какви технологии трябват на една фризьорка или готвач, или мед. сестра? Най-качественото образование си остава класическото, ама няма комисионни и за едни проценти сте готови да зомбирате децата от седемгодишни, *** долни!

1

Анонимен

преди 6 години

iMac в бг училище. Абсурд!!!