26

анонимен

преди 6 години

80 процента в деиствие

25

Анонимен

преди 6 години

Други ще натежат със 75 милиона.

24

?

преди 6 години

До Мичето Хайдеее ,насочи ме към нещо което е евтино и трябва утре да купя ,кое има 30-50% намаления ,чакам .А само *** като няма с какво да "аргументират" споменават ,ту комунисти ,ту социалисти ,ту вятъра им крив .... ,ти нали не си от тези 80%

23

пепи

преди 6 години

Харчи народеееее.тегли заеми и бухай овердрафти.А така.Бачкай за 2000 на месец и накрая пести 22 лева в края на месеца.

22

Анонимен

преди 6 години

Супер, тъкмо ще си купя батерии за фенерчето.Мерси, Днес.бг

21

Анонимен

преди 6 години

To това нащо трудно може да се нарече черен петък , надуват цената с 30%и пишат намаление 50% и айиде баламите купуват и си мислят че са кой знае колко на далавера .Тук в България нищо не е както на запад само измамници

20

Щерю

преди 6 години

Верно - черен петък...

19

какъв черен петък?

преди 6 години

Нито днес ще харча, нито утре. Откъде го измислиха това харчене?! Ние даже МОЛ нямаме. Няма намаления.Заглавието е некоректно. Трябва да е- "Софиянци, пловдивчани и варненци ще олекнат със 75 милиона".След няколко дена ще ни залеят с пропаганда- "Българинът пътува в чужбина, харчи 75 млн за Черен петък, харчи незнамси колко млн за Коледа", да, ама някои, не всички, но ще ни сложат под общ знаменател и нас, с продънените джобове.

18

Мичето

преди 6 години

Хайдеееееееееееееееееееееее! Отново по нашенски оплюваме акцията.Ама не купувайте. Никой не ви е насочил пистолет в челото.То един такъв ден ще стане и с биткойните.....Мислете с горната глава , а не с долната. БКП-го няма вече да мисли вместо вас.

17

Анонимен

преди 6 години

Black Friday си е забавно нещо, ако имаш да си купиш нещо, което ти трябва и знаеш добре цената му. Ще дам пример. Миналата година си купих 65-инчов телевизор, който следях отдавна с точно 950лв. намаление и кафеавтомат с 200лв. намаление. С фалшиви намаления е пълно, но, ако знаеш какво искаш, можеш да го намериш много изгодно. В Amazon и Ebay също има приятни неща, но за техника там по-добре да се изчака Cyber Monday.

16

fff

преди 6 години

СМЯХ при 7 000 000 българи ужасното харчене е 10 лева/ 5 ЕВРО НА ЧОВЕК То забогатяване ли не беше ,то харчене .Заприличахме на Африка по ХАРЧЕНЕ

15

Остап Бендер

преди 6 години

Над 80% от българите са невероятни ***... тарикати и утре ще направят толкова изгодни покупки, че търговците, които също се имат за големи тарикати, ще бъдат пред фалит.

14

Един българин

преди 6 години

До: ЧиновникАми аз очевидно съм изключение. Аз няма да харча нищо, защото наистина нямам никакви пари, а не че "уж нямам".Помня, миналата година в "черния петък" ми причерня пред очите, защото едва успях да се прибера в къщи от работа. Такова стълпотворение беше. И тогава (естествено) не си купувах нищо, първо защото нямах време да се редя по опашки, и второ защото нямах с какво да купя каквото и да било.

13

az

преди 6 години

Горките бедни българи....

12

Чиновник

преди 6 години

Простолюдието постоянно харчите пари и после ревете, че сте бедни. По Коледа ще изхарчите още повече пари от тия, които уж "нямате".

11

Анонимен

преди 6 години

Сбъркали сте. *** олекват!

10

Стеф

преди 6 години

До bobiСмешно е написаното защото 90% от хората мислят доста преди да си купят нещо просто защото нямат пари за губене.Ясно е ,че ще е лудница но това не значи ,че сме *** и не мислим.Хората се научиха,че ни лъжат.Аз например съм си набелязала няколко неща .Проверила съм им цените преди месец.Ако видя,че ме лъжат,директно жалба към КЗП.

9

bobi

преди 6 години

До Стефразходи се утре по магазините и ще видиш как са го разбрали.. Ясно е, че не всички българи ще го направят, но ще са много..Лошото е, че голяма част от онлайн продажбите ще отидат при румънците, а дори не са им ниски цените..

8

Стеф

преди 6 години

''На Черния петък нашенецът харчи, без да му мисли''.Абе вие редовни ли сте.Много обичам като разни журналистчета генерализират...българина прави това,българина прави онова....как го разбрахте бе?

7

Анонимен

преди 6 години

През патъра ми е...