24

Румяна

преди 6 години

Недопустимо държание на Кукушева - надменно, арогантно, нахално, невъзпитано! Лъжлива куч-а!

23

Анонимен

преди 6 години

На един професор ли да вярваме или на една търговка ? Това , което присъства на масата под името хляб нито е качествено , нито здравословно .

22

Бандит

преди 6 години

В корите за баница слагат и модифицирано царевично нишесте.Защо?

21

Анонимен

преди 6 години

Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Мариана Кукушева продължава да лъже и да се самонадлъгва!Изгодно и е, ще ни будалка до последно.А в същото време, освен за хляба, добре е да се огледаме и за брашната.Взеха да ги правят и да ги продават с пълен букет консерванти, химия и какво ли не още вътре.Същото е и с кремовете. Вече е трудно да намериш чисто нишесте. Ръгат вътре палмово масло (!) и какво ли още не.После с тези *** правят торти и пасти.Но няма контрол, това е то

20

Фиорентина

преди 6 години

Тая кок**а не му дава думата на Иванов-как да ,какво е това чудо бе.Г-на е научен специалист,тази му обяснява че всичко е проследимо.Целия свят бил на микс-нямало значение от типа пшеница.Не е добре с мозъка жената.

19

Анонимен

преди 6 години

И от Сърбия да си купите - пак ще видите разликата.

18

Анонимен

преди 6 години

който работи в хлебозавод - не яде хляб, който работи в мандра не яде мляко, сирене, кашкавал, който работи в кланица -не яде месо и колбаси, който работи в консервна - не яде консервирани вкл. сладка и лютеници ...правете си сметката сами

17

Анонимен

преди 6 години

А не много си е хубав аз имам един хляб от януари и нищо му няма даже още е мек

16

Анонимен

преди 6 години

тая коко шка лъже , хляба в БГ е некачествен и всички го виждаме всеки ден, Купете си хлях в Франция, Италия Германия за да разберете истинският хляб

15

№37

преди 6 години

,всички знаем ,че хляба е с набухвател и след ден нищо не става от него ,освен за животните и то на село ,а в градът на ***.

14

Анонимен

преди 6 години

Колкото нямаше в България яйца с фипронил.Че лъжете лъжете но защо си мислите че това което казвате го приемаме за истина.

13

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Навсякъде по света така и у нас, има и хубав и лош хляб, хубаво и лошо кисело мляко и т.н. Всичко опира до култура на пазаруване!

12

Анонимен

преди 6 години

Хич.... и като тръгнеш да четеш етикета има 20 реда с разни думи, терминология, букви и цифри, а уж съставките за един ЛЯБ бяха 3-4 - брашно, вода, мая, сол, захар.

11

Анонимен

преди 6 години

Българският хляб може да не е тъпкан с консерванти, но е от ....фуражна пшеница която земеделците предпочитат за сеят заради по високият добив, освен това търговеца изкупува всичко що е пшеница на една цена. Така, че се годи добив и печалба.

10

Анонимен

преди 6 години

Що не видях една опаковка на хляб, на която съдържанието да е 3-4 продукта , винаги са 3-4 реда.

9

Анонимен

преди 6 години

По пътя на логиката, браншовичката не може да докаже, че всички хлябове в България са екстра качествени. Колкото и да се пеняви. Докато за обратното е достатъчен само един некачествен хляб, наличен във всеки квартален магазин.

8

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, че председателя на браншовия съюз ще защити членовете на съюза си. Нали за това взима членски внос. А за качеството на хляба - всеки нормален потребител може да се ориентира по съдържанието на етикета - почти няма такива без подобрители, оцветители, избелители и консерванти. И това е само част от реалното съдържание, защото няма контрол и санкции. И не е само с хляба така. Правя си хляба сам.

7

Анонимен

преди 6 години

Джуджето е мобилизирал демоните от подземното царство да пишат по форумите в българия. Доказателство че много ги е яд. И как да не ги е яд като сме къде по-добри от тях.

6

Анонимен

преди 6 години

Да бе вЕрваме ви като киселото мляко и всичко останало за да не изброявам.

5

furnadjia

преди 6 години

Човечеца просто искаше да рекламира техните сортове пшеница, а те тръгнали да го съдятте са ОСЪДЕНИ отдавна икономически , защото никой селскостопански производител не им харесва СОРТОВЕТЕ пшеница. ХА СЕГА де са НАционалистите.