3

Анонимен

преди 6 години

"Единомислието",между "българското" държавно ръководство и ръкводството на ЕС,е както единомислието между господар и роб!!!!!Това не е най-плачевното - най-плачевното е робското положение,в което СЕ Е САМОПОСТАВИЛО,местното аборигенство!Хубавото на лошото е,че то си отива от Територията!За мъртвия,или добро,или,нищо!В случая,НИЩО!

2

Иеалист

преди 6 години

Това европо-прседателство не е нещо пове от посещението на дипломатическия корпус в някой окръг по времето на Бай Тошо. Има полза - махнаха грозния паметник от градинката пред НДК и него го ремонтираха и откаднаха край тзи работа няколко милиона. Хаарлия да ни е председателството! Бати Бойко може да изнесе няко лекция, ама да не прекалява, не по дълга от 10 мин, защото глупостите му ще станат явни, виж някой ги запомнил...

1

Анонимен

преди 6 години

Европредседателството на коя да е държава приемам като изнесени заседания на ЕК. Малко екзотика, малко разнообразие за отегчени бюрократи. И игра на демокрация. И малка България е фактор!!! Майтап бе Уили. Не знам какво ще е участието на Борисов. Дано не изнася лекции, че и слепите в ЕС ще прогледнат.