116

На кого служеше царя

преди 6 години

Бе хора, пряко в ефир има един агент от ДС Парамов го каза: Ние докарахме царя, за да бутнем Костов. Гениален ход, браво! Но еб.майката на народа и сега б2з дясно ше идат още 30 години.

115

Веско

преди 6 години

Ей, каква активност само. Ще речеш, че повече от 80% са.... Царското правителството май бе единственото, което си свърши работата! За 800 дни никога не е казвал, че ще ви "оправи". Думите бяха съвсем други, ама нашенеца иска наготово. Пък какво си е върнал е една плюнла в сравнение с милиардите дето ги окрадоха знайни и незнайни герои на прехода. Всеки добруджански феодал има повече, ама царя лош...

114

Анонимен

преди 6 години

Знаел бил чужди езици. На никой език не може да му се проследи мисълта.

113

Petrov

преди 6 години

Бивш премиер, който съди държавата си НЕ ТРЯБВА по никакъв начин да се отразява в българската преса. А червените *** трябва да му палят свщичка,че той им помогна да разбият дясното. И той е *** умрял пт глад и дошъл да спечели някой лев

112

De

преди 6 години

Ти царю за мен си мошеник.Какво направи за Бг освен да вземеш имотите който не са нито на теб нито на простият ти баща.а бългсрският народ.Защо моите имоти не ми ги върнаха били парк а ти не взе ли имоти обявени за парк.Защо баща ти не послуша г-н Петър Дънов да не включва Бг в първата и втората световни воини.Какво стана? Защо заради вашето малоумие трябва да страда цял народ.Трябва цял ден да пиша за вашата простотия и пак няма да ми стигне.Ти както и всички до сега управляващи само крадете

111

Анонимен

преди 6 години

Царю ама те така изгониха баща ти от България , същите тези под руско влияние Комунисти

110

СНИМКАТА

преди 6 години

Е МНОГО ПОДХОДЯЩА ЗА ДЕЙСТВИЯТА С КОИТО ВРЪТНА ЛЕКОВЕРНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД .

109

Аз съм българче,

преди 6 години

До ИдеалистБаща му и дори дядо му мислеха повече за нас!!!!!!!!!!!Остана си блуден син!

108

Анонимен

преди 6 години

Това брадато нищожество е причината в България да се шири безнаказаност на олигарсите, той бреше докаран от хората на ДС и му се диктуваше всичко.Няма по голям *** от него дано си получи заслуженото.

107

extremist

преди 6 години

НЕ ВИЖДАМ ЦАРЕ НАОКОЛО.....

106

Щерю

преди 6 години

Нашият цар не е гол - ние сме...

105

Анонимен

преди 6 години

До ФутурологПишеш откровени лъжи,потърси реални документи,за да видиш кой е подготвял,организирал Октомврийската революция и след това с кораби са изнасяли руските богатства,но... не към Германия.

104

Трак до 112

преди 6 години

Успехите на царя се дължат на наследството на Костов.8 милярда резерв и 30% по малък външен дълг.Но той и това опропасти.

103

Анонимен

преди 6 години

До ПомнимТо пък нашите политици щото не са "лъжци",хахаха!И за много повече от едни имоти.

102

Помним

преди 6 години

Кеворк като го пита: - Ще имате ли някакви материални претенции?- Не! Никакви...Чист лъжец!

101

Анонимен

преди 6 години

Може да е имало някои пропуски,но при управлението по времето на царя не беше зле,нито имаше диктатура тогава.Но това го оценявам много късно,от разстояние на времето.И този човек(Царя) е интелигентен,възпитан,знаещ езици,представителен,респектиращ в международната политика и представяне на България.Бас ловя,че кресливите,плюещи *** не притежават и една десета от неговите качества.

100

Трак

преди 6 години

Комунистите опряха до него , само и само да унищожът направеното от Костов.Жалко , че не взе втори мандат , Костов.Сега щяхме да сме поне , като Словения или Чехия , дори по напред , но нали все сме недоволни.....

99

Царя

преди 6 години

Имотите са добре - грижа се за тях и може да ги посетите. А другите държавни имоти как са? Направо разпаднали са се, даже и не ги знаете къде са?

98

Azz

преди 6 години

И са опрай,сам себе си....с имоти...Да му преседнат...

97

Щирлиц

преди 6 години

Имотите царю честити,те как са?