15

Анонимен

преди 6 години

До IDEALISTБе какъв е този "избор на екип", за който пациентът плаща три-четири цифрени суми. Какво е това мракоБесие!? Как така се нарушава Конституцията.?! Къде е поркламираното РАВНОПРАВИЕ, РАВЕН ДОСТЪП ДО ЗДРАВНИ УСЛУГИ? Чии са тези лъжи. Та и комунистите не лъжеха така нагло. Какво е това антихуманно управление, което се гаври с демокрацията? Какво е това развращаване на морала? Или вече няма морал? Браво, псевдодемократи! Не мислете, че целта ви не е ясна на хората. Все повече.

14

крадат милиарди

преди 6 години

Нарко мафията държи над 70% от фармацефтиката . Събират лекари на семинари тровят ги с спец наркотици ..Които продават повече хапчета ходят на безплатни екскурзии/вижте ги по данни на гранична полиция.

13

Тровят милиони

преди 6 години

Баща ми с 41 години стаж като учител взема едва 198 лева пенсия.Преглеждат го в съседен град. Предписват само една ампула витамин месечно.Отива при лична лекарка и получава рецепта за над 45 лева месечно.Отравя се по рецепта с нагло вредни хапчета..От чешмата им тече остро токсична течност гадно миришеща години наред. Една супа и хоп остра тахикардия.

12

Няма здравеопазване

преди 6 години

Нагли престъпници на власт в София ограбиха хиляди милиони от народа за тежко терористични педофилски камери.Увредиха тежко и нелечимо милиони деца вкл в училища ,градини и ясли,Провеждат показна ликвидация на Народа БЪлгарски,.Оставят го без ЧОВЕШКИ МАЙКИ..\Новост са нано скенери и импланти микро и нано чипове подавани с храни и напитки .жертвите са следени постоянно .

11

Има мед мафия

преди 6 години

Мед мафията от години трови жестоко милиони българи предимно с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо питейна вода.Отровени са всички вкл деца ,военни и полiция.Жертвите се следят автоматично през лични документи и се разболяват поименно с облъчване. Колкото повече отровени и болни има толкова мед мафията и лекарите повече милиарди крадат от народа.

10

IDEALIST

преди 6 години

Граждани, не си мислете,че тези пари ще ги получат лекарите или ще достигнат до вас. Ще заминат във фармацевтичната мафия. Раждане във фактически фалиралата Областна болница Враца струва: 400 лв по клинична пътека и 900 лв избор на екип. В Плевен в частна болница таксата 400 КП + 700 лв такса. Основните крадци са в държавните болници, защото управителите се назначават от партиите, които са на власт!

9

сминдух енд чесън

преди 6 години

Тати каза ,че ще ми купи колело ,ама друг път.

8

Анонимен

преди 6 години

Кой българин по-точно?

7

11

преди 6 години

Напълно прав, подкрепям!

6

факт

преди 6 години

Важно е под заглавието!колкото и пари да наливат когато няма реформи всичко е напразно.....за да се промени нещо трябва болниците да излязат от режима на търговски дружества,там се крие кучето....

5

Анонимен

преди 6 години

Няма начин да не е от шайката на Суджуците.

4

Анонимен

преди 6 години

Още 27 млн в нечий джоб.Честито.

3

Анонимен

преди 6 години

Автор: Камелия ЦветановаБРАВООООО!!!!"Допълнителните средства обаче ще дойдат от резерва на НЗОК, а не от друго перо на държавната хазна."ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРАБЕЖ И ЗА УБИЙСТВОТО НА НАЦИЯТА

2

КрадЦИ

преди 6 години

касата касата до нея да се докопат и забравят и болни ...

1

Анонимен

преди 6 години

Честито на този българин. Това е като печалба от тотото.