8

Венета

преди 6 години

Всиички разходи за народонаселението..... А каква по-детайлно е текущата подръжка на концесионера. Незнайно защо в ума ми премина рефрен от песен: "Хем си кашляш, хем си плащаш"... Искам да съм концесионер, че то сладко било!

7

Анонимен

преди 6 години

да бе да точно Софийска вода има грижаата да го ремонтира прехвърля топката

6

Анонимен

преди 6 години

Значи м-во на регионалното развитие не може да прецени дали има нужда от ремонт,затова прокуратурата,т.е.юристите трябва да му кажат.Уникално министерство,уникална държава!

5

Истината

преди 6 години

Истината никой не смее да я каже, толкова е страшна.Близо 30 години не са давани пари нито за мостове, нито за язовири, нито за панелките.Скоро очаквам да рухне някой стар панелен блок. Едно време им даваха гаранция 50 години. Демократичното време удължи тази гаранция на 100 години без да направи нищо. Скоро можем да очакваме проблеми с тези блокове защото онези 50 години изтекаха.

4

Анонимен

преди 6 години

Реконструкция сякаш се прави под един проект,а че парите са отишли само за началото това е друг въпрос щом се пише от туй ниво.

3

Анонимен

преди 6 години

Съвсем се разпаса Герб. Бойго сменя шефа на парламента. Клетицата нарежда на областен управутел ит името на държавата...Чакам някоя гербаджиска директорка на детска градина да прати в ъгъла руския посланик.

2

zeus

преди 6 години

Аха, концесионера е сложен само да ни продава скъпа вода от язовир, построен с държавна пара.

1

Анонимен

преди 6 години

А концесионера за чий е само да събира парсата и да реве, че цената е ниска ли както я карат май някой ще гризне дървото .