53

позната на семейство

преди 6 години

убиеца е бивш приятел на жената на убития, те имат законен брак и дете на 4 месецакакъв триъгълник? Тоя психар просто не можа дасе примири че тя го остави и се омъжи за Борислав! Знаят го кой е да го приберат и смъртна присъда! Остави две деца сирачета

52

Гражданин

преди 6 години

Продължение:Дори и да е имала отношения, това ли е начина за разрешаване на такива проблеми. Всички тука да не сте първи и последни на жените си. В БГ голяма част от хората смятат жените си за собственост, като крава или друго стопанско животно. Да ама не, те са нежни същества и когато няма чуства и нещата не вървят се намира човек с който да се чуства добре, така е и при мъжете. Не мога да повярвам че всички не осъждате това УБИЙСТВО. Няма оправдание за отнемане на човешки живот. ОПОМНЕТЕ СЕ!

51

Гражданин

преди 6 години

Гледам безброй коментари, чета ги и си мисля възможно ли е толкова хора да мислят по този начин: па как били гейове, па как тя била виновна, па как онзи що бъркал в гащите на жена му. Не е възможно да има нормален човек приемащ или оправдаващ постъпката на убиеца. Упомнете се хора, а дали е било така или онзи е бил болен ревнивец психопат. Време е да излезем от каменната епоха и да бъдем модерно общество. Тая жена дори и да е имала отношения с убития.

50

Анонимен

преди 6 години

Мъжете не са толкова солидарни един с друг. И те правят проблеми.Особенно,ако твои приятели са без жени,а ти си със жена.Започват да ровят да наливат "масло в огъня." Много ядове правят.Не си мислите, че не е така.

49

Анонимен

преди 6 години

Всичко е нормално, докато си сам или не обявиш връзка.В момент в който започваш да обявяваш връзката си с жена се започва. Единия вариант е: Тя е такава и такава, ако не я познаваш добре възможно е да се подведеш от зословието им. Втория вариант: Всички започват да се офлянкват,около нея.И ако си умен мъж афишираш връзка до запознанство,но нищо повече.За да не се дава основание твои"приятели"да навлизат в личното пространство на приятелката тиДа и се слагат и прочие.Излишни емоции да ср създава

48

Не мога да разбера

преди 6 години

- Какво все изтъкват, - че оръжието било законно притежавано?! - От това престъплението по- малко ли става?! Това е толкова изкривен поглед към деянието, че чак е учудващо!

47

б

преди 6 години

ами то това е гейската "любов" .... гейовете далеч не са добрите, кротки и несправедливо дискриминирани хора, каквито иска да ги изкара Сороската пропаганда не си мислите че жена ще застреля любовника си и ще го обезглави, нали !?

46

...

преди 6 години

Какво ли не се случва за 150 грама опикано месо... Един старец ми беше казвал - Ако видиш кораб в планината да знаеш, че пичи косъм го е изтеглил там.

45

Питащ

преди 6 години

"Най-вероятната причина за престъплението е любовен триъгълник". Това ли е разплитането на случая от полицията, Верче? ВЕРОЯТНО......!!!!!!????

44

Анонимен

преди 6 години

Постъпката, на убиеца е чудовищна.Господ да го-съди,животно долно,без сърце.Заслужава да се гърчи в мъки.

43

Мнение

преди 6 години

До Анонимен Дори и да е бъркал в гащите на жена му с какво и е навредил? Дядо Господ е направил така че нищо да не личи.А и жената дали се е оплакала или се е похвалила ?

42

АНТИ

преди 6 години

Намаляват ни бавно, намаляват ни бавно, неусетно почти,на пешеходни пътеки, с коли и в гаражи дори.Триъгълника любовен тЪпоЪлен е май,а метреса виновна е за всичко докрай.

41

Питам

преди 6 години

Ножа дето е обезглавен убития ли е законно претежаван?

40

Анонимен

преди 6 години

41 много яки приятели имаш приятел, само дето в реалния свят нещата работят по малко по-друг начин

39

Анонимен

преди 6 години

Ако искаш да имаш много приятели се ожени за красива жена .Класика първият приятел е да си опъва когато си поиска .Затова са написали в библията - Не пожелавай жената на ближния си !Ама кой да е чете ?

38

Анонимен

преди 6 години

Колко пропаднало общество ако това беше станало в Америка от София врабче нямашеда може да излезне .Нещо за съвсем нормално го имате убийството ,което не е решение на нещата .Само един психопат може да убива заради раздяла с жена .И друго всеки садист си намира майстора .

37

65

преди 6 години

То пак жените виновни.Може пък мъж да е липсващата страна в триъгълника

36

АМАН ОТ ПРИЯТЕЛИ

преди 6 години

БОЖЕ , ПАЗИ МЕ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ МИ !ОТ ВРАГОВЕТЕ СИ АЗ ЗНАМ КАК ДА СЕ ПАЗЯ !

35

Анонимен

преди 6 години

Кви ли не простотии стават заради жените на тоя свят.

34

до 17

преди 6 години

Абсолютно.