404

Карай

преди 6 години

Абсолютно подкрепям,трябва да се цивизова малко тази дивашка страна. Кинти,татуировки, обеци на пъпа и идоли тенисисти и футболисти.надуха ми главата с тоя гришо.А това че всички наши съседи имат поне по един нобелов лауреат а ние нито един,никой не го интересува. Това че отличните ученици - медалисти от международни олимпиади моментално се изнасят, също. И кво да се гордея с гриша и неговата любовница шерцингер....

403

Анонимен

преди 6 години

Улиците, г-н писателю, се кръщават понякога и на велики хора, оставили нещо трайно и хубаво след себе си. Вярвам, че ще има улица с името на Гр. Димитров някой ден, защото това момче ни накара да се гордеем, че сме българи. Йовков и Елин Пелин също са велики хора, чиито книги още се четат с удоволствие. Виж - улица с името на К.Терзийски не вярвам да има някога. Той с нищо не го е заслужил.

402

Анонимен

преди 6 години

Някой да е чел нещо от Калин Терзийски? И с какво нахалство този вечно пиян бездарник се самонарежда до истински писатели като Йовков и Елин Пелин, които между другото съвсем не са се оплаквали от бедност като него. Всекиму според заслугите в крайна сметка. Григор Димитров е трети в света, а Терзийски на кое място е в класацията на писателите?Завистта е най-грозното човешко качество.

401

Елито70

преди 6 години

Срама няма... Няма държава в която, да не уважават постиженията в каквато и да свера на сънародник. Терзикски е поредното попълнение на България, от което държавата няма нужда. Поредния неуспял, комплексиран и "недооценен" драскач.

400

Мен

преди 6 години

Сигурен съм, че ако г-н Терзийски беше в топ 10 на най-известните и продавани автори в света, щеше да печели доста повече от 2 млн. долара. Ама не е.

399

Разбрах идеята

преди 6 години

Култът към спорта води до морален упадък на обществото. Няма спортисти герои, защото не допринасят с нищо за развитието на едно общество. Спортистът умира и след него нищо не остава... А след художници, писатели остават творби, след учени - развитие. Все пак простите са масата и им трябва зрелище. Но идеята в статията е зле поднесена.

398

Гневна Яна

преди 6 години

Истината не е отзад човече, тя е пред нас освен ако не искаме да я видим.. Аз съм залеза, вие сте изгрева имате много пред вас бъдете будни. Не ви поучавам, всичко е временно и пари и слава....

397

Гневна Яна

преди 6 години

Терзийски завидял на милионите на ГРИШО? ГЛУПОСТИ за наивни, че какво са те пред милионите на леля ГОШКА в Испания, ТРОХИЧКИ. Мерете си приказките момчета и момичета, живеем в21век. ДАЛИ ПЪК ВИЕ НЕ ЗА ВИЖДАТЕ?

396

Веригата

преди 6 години

Калине, сипи си едно и се успокой. Покани и Волгин, апропо.

395

Без име

преди 6 години

Просто завист.Характерна черта на днешния българин

394

Ники

преди 6 години

Някакъв гладен и неуспял човечец завижда на Гр. Димитров. Аз това разбрах. Калине, да ти кажа само, че има писатели, до които финансово Григор е като паленце. Например: Дан Браун, Стивън Кинг, Даниел Стийл и още доста. Григор е в топ 10 на света в неговата сфера. Ти, приятелю, къде си?

393

да

преди 6 години

тръгнал да се сравнява с велики писатели, създали вечна класика:-):-):-)къде, бе некадьрньо...къде си тръгнал между големите в литературата

392

да

преди 6 години

разликата между този клоун и Григор е, че Димитров е добър в това, което прави,а този е посредствен писател..ако изобщо може да се нарече такъв...

391

РамбоСилен

преди 6 години

Чета един път - тъпо , чета втори път -тъпо и скучно, чета трети път - не го дочитам... Ама, това било Калин писателя, по известен по разните ми сайтове от колкото с изданията си...

390

Христо

преди 6 години

Нещата са много прости и ясни-Григор е добър в професията си и изкарва много пари.А на Калин драсканиците щом ги оценяват на 10 паунда,значи е некадърен писател,неспособен да напише нещо дори приблизително добро и значимо като "Под игото" и "Андрешко".

389

Ангел

преди 6 години

Пълен Църв.ул.АКо беше добър Писател колкото Гришо е добър тенисист и той щеше да прави милиони.Но понеже е завистлив и некадърен "писател" си брои стотинките. За справка Джордж Мартин (Игра на тронове) и Джоан Роулинг (Хари Потър) изкараха 100 пъти повече пари от творбите си от Федерер на пример .Хем криво и куцо магаре е тоз писател хем завистлив!!!

388

Талин Керийски

преди 6 години

Първо се ядосах, но ......когато стигнах към средата на словоизлиянието на въпросния господин се успокоих когато лирическият герой разбира, че българския писател е мъртъв. Та това е май душевната борба тук. Тези които знаехме и изучавахме - това бяха български писатели, но те отдавна са мъртви. А такива като Калинчо, ако продължават да пишат само във Фейса после що се чудят като им подмятат по 10 паунда? А има и друг начин - винаги може да се върне в България - кво се прави на хъш?!

387

Божо Димитров

преди 6 години

Калине ела да пием по една ракия и не се занимавай с глупости.

386

Трак

преди 6 години

Калин е прав за себе си и не разбирам , защо се хващате за сравнението с Гришо , а не разбирате какво ви казва писателя.Стига първосигнално сте мислили , четете целия текст , а не само заглавието.

385

алу

преди 6 години

Бе кви пари има григор бе. Една вила е от 3-4 милиона до към 20. За яхти няма да говорим. Новото бугати е 2,5 милиона. Колко гърла са му на врата на гришо. Айде стига вече