108

Росенчо

преди 6 години

Много си е хубаво момичето. 23 годишна, да дойде да ми пристане, пък вие се радвайте на носа й!

107

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До АнонименТези конкурси помагат на мутрите да не губят време в търсене на красавици за себе си из навалицата, а да могат наготово да ги получат и да продължат БИЗНЕС ДЕЛАТА СИ без да губят време.

106

Баба Яга

преди 6 години

Най-накрая станах Мис България

105

Авера

преди 6 години

Е на това му викат " насила хубост не бива" стига тя да разбере.

104

Авера

преди 6 години

Магаре позирало, магаре излезнало. Милиони снимки да се направят винаги излиза това което е пред обектива.

103

Тамарината сестра

преди 6 години

На плажа едно дете крещи към майка си: - Мамо, мамо, акула!-Не е, маме, акула, новата мис България плува по гръб...

102

Анонимен

преди 6 години

Тая Тамара е едно към едно с Ангелкова(министърката на туризма),направо са си като братя:)

101

на баба ти фърчилото

преди 6 години

Абе какво ви пречи носа й? При едно спринт-състезание какво предимство е такъв нос. Завиждате значи...

100

Просто български мъж

преди 6 години

То не е до мразене, но при условие, че има толкова хубави българки, точно този кълвач ли избраха? Тя пък,толкова ли не се усеща, че с визия на дърт Пинокио, не е редно да се явяваш на конкурс за женска красота?

99

nina

преди 6 години

Тогава кой я избра? Ами...спонсорите и организаторите, както може да видите...ОБНОВЕНО: След публикуването на материала ни, част от представителите на спонсорите в журито (виж таблицата) се свързаха с нас, за да уточнят, че те също НЕ са гласували за Тамара.Така че, проблемът става още по-голям, защото - БРОЯТ НА ГЛАСУВАЛИТЕ С НЕ (13) СЕ ОКАЗВА ПО-ГОЛЯМ ОТ БРОЯ НА ГЛАСУВАЛИТЕ С ДА (7) ЗА НОВАТА МИС БЪЛГАРИЯ 2017.

98

nina

преди 6 години

ЕКСКЛУЗИВНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ЛЕНТАТА: Гласовете НЕ за Мис България 2017 са повече от ДА!АктуалноСлед огромното социално възмущение от избора на новата Мис България 2017 - Тамара Георгиева, lentata реши да провери - кой точно избра Тамара? Проучването на екипа ни сред журито на конкурса даде следните резултати...Изводите: нито един публично известен член на журито не е гласувал за новата Мис България (освен организаторката на конкурса). Тогава кой я избра?

97

Анонимен

преди 6 години

Ами господана като си я харесват да си я взимат у тях , ние си имаме мнение и то не се покрива с тяхното.

96

Без име

преди 6 години

До П.Петров:Що бе пич?Промиването на мозъци/който го има/тече с пълна сила?!Нали това иска народа-хляб и зрелища?!Дори и другарят Нидал Алгафари се е изходил по-въпроса във фейса,естественно в защита на момата,като,че ли не може да се мръкне или съмне без мнението на едни и същи стари и досадни муцуни-Алгафари,Халваджиян и още някой други?!Те са хлябът и солта на земята,както и маята на нацията?!?!?!

95

Анонимен

преди 6 години

Тя си мисли че и завиждат ,как аджаба пък всички.

94

Само мнение

преди 6 години

До Анонимен 83:Виж,харесва ми идеята ти!На следващият конкурс,миските да бъдат с бради и мустаци?!?!?!По-еврогейско ще е?!?!?!

93

П.Петров

преди 6 години

Хайде стига стига сте ни занимавали с тази мома! Учила е в Италианския лицей за деца на финансово надарени родители, гадже на сина на собственичката на някаква снобарска модна къща. С този хобот, помпани джуки и скули е очевадно, че "титлата" е купена.В тяло и очи изглежда добре, но заради хобота и устата на по-сумрачно осветление е направо плашеща! Като и видях снимката, първата асоциация ми беше злата мащеха на Снежанка. Сигурно си пие кафето със сламка, иначе носът и ще влиза в чашата ...

92

CriminalMoney

преди 6 години

*** Травестита

91

Анонимен

преди 6 години

Момичето си има самочувствие само че ние трябва да загубим самоуважение за да кажем "да достойна си за Мис".

90

Анонимен

преди 6 години

Абе голЕма работа-още един Пинокио.

89

бай Митю с кофата

преди 6 години

Не знам защо постоянно тук обиждат крокодилите. Ако не бяха опасни, може да се каже че са симпатични дори. Съгласен съм обаче,ако чуя два крокодила да коментират някоя леко закривена крокодилка "Виж я оная тамара!"