73

Анонимен

преди 6 години

А защо никога не показват рейтинга на Цветанов? Само питам :) !

72

bai_jordan

преди 6 години

Аз гласувах за ГЕРБ, както и цялото ми семейство, а ти 72 си *** ***!

71

Анонимен

преди 6 години

Поредната поръчкова стъкмистика.Аз за десетина години още не съм срещнал човек, който да е гласувал за ГЕРБ.Освен ако ги е срам да си признаят.

70

А бе

преди 6 години

Златният пръст(или златното хапче) май си артисва?Няма да има скоро избори при това положение,ха-ха.

69

Анонимен

преди 6 години

Другарите от Тренд са пълни аматьори. Просто няма такива и са измислени от Позитано 20 . Международната агенция Керкенез обяви своите резултати. За ГЕРБ - 58 % , за БСП 6 % , и т.н. Президента има одобрение 12 % , а Борисов 62 % . Това е истината и е публикувано в цяла Европа .

68

Виготура

преди 6 години

Докато овцете не осъзнаете, че проблема е кой се кандидатира и кой брои бюлетините, а не кой гласува, ще си останете все така в тия 80%. И аз съм там де, нали съм тук, не съм избягал.

67

Анонимен

преди 6 години

Че те ако отпаднат 80-те процента, от ГЕРБ са загубени. Това е целият им електорат.

66

Анонимен

преди 6 години

ТО АКО ИМА ЕЛЕКТРОНЕН ВОТ, НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е НАЧЕЛО. СИГУРНО ТОЗИ, КОЙТО ПЛАТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ХАКЕРИ.

65

Анонимен

преди 6 години

ч то м/у БСП и ГЕРБ разлика няма , актъорите са различни

64

:))

преди 6 години

До 64 АнонименПо лошото от комунист е да е антикомунист! В антикомунистите съзираме отрочетата на комунистическата бившата номенклатура!!

63

Анонимен

преди 6 години

Тук комунистите си направили седянка.

62

Ха-ха

преди 6 години

До Анонимен"Изходът е в електронното гласуване..."Както се пазаруват гласове,комисии и прочее,така и ще се напазаруват и програмисти.Цецо ще се напъне малко,пари има.

61

Анонимен

преди 6 години

Изходът е в електронното гласуване. Така ще отпаднат онези 80% .... и ще остане чистият вот. Няма чували с бюлетини, няма торби с ориз, няма кебапчета!

60

М, да ...

преди 6 години

До А леко БайНо това не зависи от вас,а от международното полоажение----------------------Те затова България е на това дередже! Зависим и се съобразяваме не от вътрешната си воля, а от външните фактори! България, българските политици и политика са изпразнени от съдържание кукли на конци и всеки може да ги направлява и управлява кой как си поиска! Българската политика е куклен театър ли? Представления за деца?!? С различни и не български / чужди сценаристи и режисьори? Лаш насам, лаш натам?!?

59

Анонимен

преди 6 години

Проблемът в случая не е толкова в администрацията,купените роми и олигарсите,които са основните гласоподаватели на ГЕРБ.Заедно с дежурните хитринки с"мъртвите души"в списъците гербаджиите не могат да хванат повече от 1,1-1,2 милиона гласа.Проблемът е в тези 3 милиона,които ги мързи да си дотътрят пърделниците до урните,а иначе най-много мрънкат.Ако половината от тях гласуват,с ГЕРБ е свършено.Вижте как на президентските избори активността се вдигна от около 50 на 60% и Тиквочът глътна вода.

58

Анонимен

преди 6 години

БКП и ДпС не трябва да ги броят. За тях процентите са винаги еднакви.Само дето и турците бягат от България и старците се топят. Но на фона на общото бягство си запазват процентите.

57

Анонимен

преди 6 години

До защитниците на Бойчето: Вместо да плещите глупости и да се подмикряте при мисълта че може да докоснете мускула Му отговорите на 50.След 8 години управление идола ви България най бедна болна и нешастна държава ли е в ЕС?Колко осъдени политици мафиоти и олигарсу има при управлението му.Кои продаде БТК и дипломатическия клуб на Пеевски, кой назначи Цацаров, на първо мяст ли сме по корупция? Кой назначи Писанчев консул в Солун и т.н.

56

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са си купили администрацията,ромите и олигархията.Топлата връзка с Шиши също ще помогне.Така че,ще трябва доста да се озорим за да ги разбием.

55

А леко Бай

преди 6 години

Така е.БКП и нейните два клонинга -герп и бсп трябва да се разкарат завинаги от властта.Но това не зависи от вас,а от международното полоажение.Както винаги.

54

До 50

преди 6 години

Аз пък оитам теб,какво направиха тези преди ГЕРБ и какво и кои биха направили след ако падне ГЕРБ