81

Анонимен

преди 6 години

Под нормални отношения, путин разбира половин европа да му изпълнява нарежданията безпрекословно.

80

Анонимен

преди 6 години

В интерес на Русия, не на ЕС.

79

Анонимен

преди 6 години

До Зомб, да сте забелязали че който не лиже руски задни части е обявен или за фашист или за ......?Човек не може ли да обича Родината си ?

78

Зомб

преди 6 години

Да сте забелязали , че в Киев си имаме неонацистко правителството. Вече и западните медии усул усул с половин уста . Добре че Израел скочи. И полякът им рече - Молодци, где така към Европа с униформа на СС дивизия Галичина . Тез ваще национални герои, геноцид са извършвали. Та да ви казвам ли какво вече става на Украина или гледате само бТВ и Нова

77

Венци Мицов

преди 6 години

ми Да те са си славяни . Може .

76

Анонимен

преди 6 години

До ВеликиотВеликиот ***, Александър Велики ВЪОБЩЕ не е пристъпвал натам. Изумителноtъпи сте всички русофоби. Нямам думи!

75

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОНещо с много неприлични изрази изразяваш шупналите ти като гроздоберско лаjноемоции! Полека, друже, ке се сдобиеш с инфаркт! Гледай да не те шибба някой така, че да лежиш седмица по корем. А може и да загубиш някой зъб! Немците гледат да се добре с Русия и биха били добре, ако не бяха окупирана държава и янки пудъл на къса каишка! Русия е влизара три (3) пъти в Берлин, четвърти няма да има - Берлин няма да го има...

74

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

73

Анонимен

преди 6 години

Санкциите щели да паднат след балсамирането на ченгето.

72

:):)

преди 6 години

стратегически стават суровините когато се обогати и преработи рудата. Но първо някой требе да я изкопа от земята. Това да не е Клондайк да къртят злато на парцали самородно.Цяла наука е.Не е като троленето анти руско...

71

Анонимен

преди 6 години

В добива на стратегически суровини няма нищо неруско. Чуждо участие позволяват само в масовите материали.

70

Анонимен

преди 6 години

За Крим вече говорихме - който иска да го върне да опита. Сигурен съм, дори и тези, които подкрепят тезата за руския Крим ще му пожелаят успех на опитващия. Мноого ще се нуждае от него.Останалото е да си чешем езиците.

69

гого

преди 6 години

до зозо ква кирка бе пич, с кирка мааш ти буците на лозето. Точно тези щатски компании за които писланника на СаЩ днес говори, си бачкат от урал до чукотка но ако по елциново време беше 80 / 20 в тяхна полза днес Путин обурна числата и 80 те са за мамаша Раша 20 за чичо Сам.Нали като в Бг с рудата преработена за Канада.

68

Анонимен

преди 6 години

С кирка и лопата добивали... Ти интернет имаш ли? Или си поредния необразован ***, дето се мъчи да си докаже тезата със смели, но глупави изявления? Не можеш с емоции да компенсираш липсата на интелект, приятелю :)-

67

Пророк без порок

преди 6 години

До АнонименДжоуджето ша ви раазпори доупето.

66

Ивчо

преди 6 години

хаха ще върне Крим ,когато Ердоган върне северен Кипър или Тайван стане част от Китай

65

Мен

преди 6 години

До 61 може и да го върне но ти няма да го видиш. В кои свят живеш

64

Зозо

преди 6 години

До Един от СеверозападаНе е зле да погледнеш календара, годината е 2017, не 1976. Какви заводи, какви руски "технологии"? Имат цялата менделеева таблица, ама я добиват с кирка и лопата.

63

:):)

преди 6 години

приятелю, когато ставаш безсилен ставаш циничен, не се ли усещаш. Поне се виж в огледалото.

62

СатаНАТО™

преди 6 години

До :):)новия лидер на Германия няма да е социалист , но няма и да е толкова изкрезил по отношение на Русия--------------Така е.Меркел беше прекалено мека към Путин.Следващият германски лидер ше шибба жожето напрао без вазелин.Даже малко стружки от Райнметал може да му посоли.