96

seira

преди 6 години

ДВАТА ПОЛА СА МНОГО РАЗЛИЧНИ КАТО ФИЗИОЛОГИЯ, СЪЗНАНИЕ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ.В СЕМЕЙСТВОТО ВСЕКИ ЕДИН ОТ ДВАМАТА ИМА СПЕЦИФИЧНИ ФУНКЦИИ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ТЕ СЕ ДОПЪЛВАТ.ВСЕКИ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БАЩА, ЗА ДА БЪДЕ "НА МЯСТОТО СИ" В СЕМЕЙСТВОТО, Е НЕОБХОДИМО ДА МОЖЕ СЪС СВОИТЕ ДОХОДИ ДА ИЗДЪРЖА КАКТО СЕБЕ СИ, ТАКА И СЪПРУГАТА И ДВЕТЕ СИ ДЕЦА!НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ТОВА УСЛОВИЕ ДЕГРАДИРА СЕМЕЙСТВОТО!"РАВЕНСТВОТО МЕЖДУ ПОЛОВЕТЕ" ОЗНАЧАВА РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ, А НЕ ЕДНАКВОСТ!!!

95

Банкер

преди 6 години

Чиновник, извинете, че не се интересувам от барове и скъпи уискита. Затова пък карам дебела кола, имам яка жена и плащам по 2к наем без да ми пука особено. Ако ви се става богат, елате да ви посъветвам как да си вложите парите :))

94

Анонимен

преди 6 години

Ролята на жената според 81% от българите-----------Значи на 81% от българските мъже мечтата им е да са нигерийци там е така мъжете не работят, само се чудят каква далавера да измислят, за сметка на това обаче имат по няколко жени, които работят здраво, за да издържат децата си и мъжът си.Там е така- мъжът има няколко жени, като всяка от тях осигурява сама колиба/къща/, гледа животни, посеви, гледа децата,продава на пазара изработеното от нея , а мъжът се редува да гостува по колибите на петте си жени и да ги запложда.

93

Анонимен

преди 6 години

Съвременното младо българско ,,семейство" - двама 18 -20 годишни сополингери играещи си на семейство живеещи у родителите на единия(най-често у тези на ,,мъжа").Тя не ходи на работа, защото в селото всички места за продавачки, чистачки и сервитьорки са заети, но и не пипа нищо по цял ден а гледа Планета, пие кафе и пуши цигари докато цъка във Фейса.Вечер той се прибира от работа и пита майка си - К'во ше ядем и к'во ше има за утре?

92

Анонимен

преди 6 години

До Бай Тошоравенството между половете е типична соц приумица, не се изказвай неподготвен.Не случайно навремето имаше жени металурзи, трактористи, багеристи та и космонафти.

91

Бай Тошо

преди 6 години

Заради тези пед***стии с равенство на половете сме на това положение. Че да те е страх дете - син да ти се роди ( п.... да стане) момиче да ти се роди (к... да стане)

90

Анонимен

преди 6 години

От тая работа страдат децата,които остават без достатъчно внимание,любов,грижа,възпитание.

89

Анонимен

преди 6 години

Става дума за ролята на жената в семейството, предполагам. Ами тя е това, което трябва. Както ролята на мъжа е да е това, което трабва. Щото ако тя не е това, което трябва, то защо той да е това, което трябва?

88

Стамат

преди 6 години

Айде пак разврат и унищожение на семейството и православните ценности. Няма да спрат с това!P.S. Дреме ни какво мисли Швеция или другите рептилски кочини по въпроса!

87

145

преди 6 години

гнусно ми се вижда как жените разбират само от грим и прически и рокли момичешки глупости .

86

Венци Мицов

преди 6 години

Равенството между двата пола в конституцията на РБ НЕ съществува превъзходстство по закон има слабия пол .

85

245

преди 6 години

То до с мъж си е готино да си жена е смотано

84

Андрешко

преди 6 години

Днес,а колко процента от тези 81% българи,могат да изхранват семейството си само с тяхната заплата? Това,че този голям процент,ако е верен разбира се,искат жените им да са домашни прислужнички показва само едно,че ние сме за евразийския съюз,а не за ЕС.

83

Марчето от третия ет

преди 6 години

До бай СпироГениален си ! Написал си само в две точки цялата истина !

82

Тъпанар

преди 6 години

Мда, "М, да ...". И аз ти поставих минус. Защото като сте на 20-30, подигравате мъжете на 40, които са при мама. В момента, който си родите по едно момченце, започвате да правите всичко необходимо, за да се получи същия сценарий и за да може след 40 години, други 20-30 годишни жени, да го подиграват...

81

М, да ...

преди 6 години

Емоциите в работата за жената не са препоръчителни /жената не търси в работата си емоционално разбиране от страна на колеги, ръководители и пр./ В дома обаче ако мъжът няма културата/възпитнието да чуе и разбере/да се справи с емоциите/вълненията на женската си половинка то отношенията ще са обтегнати! пп.но обиковенно жените са онези дето възпитават дали инидивида ще разбира собствените си емоции и онези на околните! По конкретно жените възпитават мъжете!

80

do Adof Eichmann

преди 6 години

Много точни анализи...Браво

79

Анонимен

преди 6 години

Жено, отиди на фризьор, нагласи се - ти знаеш как. После излез на кафе с приятелки, прави го по често. Мъжа ти ще започне да задава въпроси, ще почне да усеща, че губи властта си и ще почне да се мазни - тогава ти реши какво да го правиш ;) Работата е проста, козовете държиш ти - играй ги правилно ;)

78

Adolf Eichmann

преди 6 години

Най-голямата разлика между нас Балканците и Западняците (с изключение на Италия и Гърция) е че ние сме врели и кипели и знаем за корупцията, но на никой не му пука за нашето мнение - ние сме никои в ЕС. На западняците мозъците им са промити от деца да виждат лъжите на политиците като "чиста монета" - овце лесни за контролиране това е което искат юдеите. Ние понеже не сме чак толкова наивни, оставаме в небитието. Тва е.

77

Анонимен

преди 6 години

офф дълга тема, всеки си е прав, но от моя женска гледна точка ми идва много даходя на работа, да се ззанимавам с домакинството, да се занимавам с детето, да работя извънредно и все не е достатъчно, а мъжа ми се заглежда по съседката, която ходи на фризьор, маникюр, масажи, има джип не ходи на работа