45

Анонимен

преди 6 години

алексения,я питай ИД дали няма да поемат и те малко отговорност?

44

Прасе с каска

преди 6 години

Поредния роб-предател на България, който се мазни на западните си господари!!!!

43

Анонимен

преди 6 години

Имало българска книга,от която били изряазвани букви на кирилица.Алоуууу,Аксения,ако си решила да ни черниш като народ,давай.Кой ли не се упражнява върху нас,та и ние самите дори.Ако имаше българска връзка,американците одавна щяха да я разнищят.Престанете да си измисляте чудовищни изпълнения,показващи ни като ***.

42

men

преди 6 години

кенеди са го поръчали ефреите както няколко човека по долу вече са споменали. убийството е надзиравано от татко буш а изпълнителите са от чикагската мафия, а освалд е просто шиляка опрал пешкира. след него има още доста други свързани с убийството които са или убити или самоубити. бананова демокрация, хамерикан стайл.

41

1000 %

преди 6 години

Всички говорят за ,,Българската Следа'' при Осуалд,понеже ползувал книга на Кирилица /демек Кирил и Методий/.Ама Българска лие била ? Естествено,та нали рашките четат и пишат само на Български,понеже си нямат свое.Ако беше минал болният им проблем с азбуката в Скопие,при затриването на ,,Мак.държава'' Русия щеше да се освободи от този си комплекс.Най голямата държава,неграмотници,резил.И един бонус от мене срещу България.Осуалд е ядял само Български йогурт,/понеже друг няма/.А ре бегайте да се.

40

Lannister

преди 6 години

Убиецът е Уилям Гриър шофьора му от Сикрет сървис. По късно умира и той. На всички записи този момент е замазан. Хората от публиката видяли това също умират един по един. Жаки Кенеди умира през 94 г. след като години наред се тъпче с хапчета заради този случай. Кенеди е имал големи разногласия с някои субекти в САЩ и по-специално с тези от ЦРУ и новосъздадената Агенция за нац. сигурност, по въпроси касаещи технологиите дадени на САЩ и американската външна политика.

39

Анонимен

преди 6 години

Аксения моме не търси под вола теле ... Ли по едно време се е овли4ал и по левите идей и се е пробвал да у4и руски кой знае каква диплянка му се е мотаела а те там буквите си прили4ат нали знаеш аборигените в рус -- кой ги образова ... аре да ти помогна с друга Българска следа стрелял е с --пушка Майлинхер - а ние имаме много такива ))) Е неговата е модел Каркано италианска ама карай )

38

бе,

преди 6 години

другарко Алексения,Осуалд е набеденият а не истинския убиец на Кенеди.И това цял свят го знае.Не се мъчете да откривате топлата вода,вече е открита.

37

ognyanz

преди 6 години

Е, нямам думи. Остава Аксения да изкара Ли Харви Осуалд и потомствен българин, за да бъде абсурда пълен. А истинските убийци на Кенеди и досега не са известни. Следите на убийството на века са заметени перфектно. Така, че да кандидатстваме, че е наш човек. Това ще мине като борба с тоталитаризма.

36

муспи

преди 6 години

До Един българинЩе ти отговора на въпроса - има ли някакво съществено значение че е бил евреин? Да, всичко - от владеенето на Парите, Правителствата, Армиите и Медиите на света до твоето жалко съществуване, е бездуховната дейност на дявола яхве! След убиването на дявола значение няма да има, защото заедно с дявола ще изчезнат и бесовете му - днешните хазари.

35

Вип

преди 6 години

Динко е бил там

34

Анонимен

преди 6 години

Кенеди се е самоубил, минавайки през тълпата от стотици хиляди лудди американци в Далас.

33

Един българин

преди 6 години

До: номер 30Е, и? Какво искаш да кажеш с това, че Джак Руби е бил евреин?Има ли някакво съществено значение че е бил евреин?Като че ли евреите не могат да са лоши и да извършват престъпления, така поне се внушава от намека ти.

32

Един българин

преди 6 години

Колкото и да ревете, нищо чудно няма в това в убиеца на Кенеди да са намерени изрезки от българска книга.И не подценявайте Алексения. Тя разкри цял отдел за мокри поръчки в българския КДС.Казва се "Служба 7". Не че е някакво уникално явление по света, но това развенчава митовете за бившите агенти на комитета за държавна сигурност на България. В смисъл, колко били "добрички", какви били "патриоти" и как си "обичали" Родината...

31

Анонимен

преди 6 години

Ходил е на концерт на "Мистерията на българските гласове."

30

Терсенето

преди 6 години

Джон Кенеди е Ирландец бе мошета. Пак ли Българите сме виновни?

29

Анонимен

преди 6 години

От материалите, които съм изчел и изгледал за Кенеди, мога да кажа, че почти на 100 % Кенеди е бил трепан от няколко души - първият изстрел е от охраната му в гръб, втория го удря в глават и е произведен от някакво тревно възвишение и третият го удря в гърлото от склада, където уж е бил Ли Осуалд. И уж говорим за най-демократичната страна в света? Тези, които са ликвидирали своя президент - ЦРУ, ФБР, ФЕД, американска мафия, финансови кръгове. Само Кенеди не е знаел, че краят му наближава.

28

Анонимен

преди 6 години

Още по-подозрително е ликвидирането на убиеца Ли Харви Осуалд. Скоро след това умира от рак в затвора и неговият убиец - евреинът Джак Руби. Класическа мафиотска история - убит е "поръчаният", след това е убит убиецът му, накрая загива и убиецът на убиеца. Следата е прекъсната завинаги. Край на филма. Би било добър финал за киното, но става въпрос за действителността, а в живота нещата винаги са по-сурови и от най-жестокия екшън.

27

ив

преди 6 години

Книгата е на руски,издадена в СССР. Превод на българска книга от 1962 г. И в това се състои "българската следа". Общо взето ,капан за наивни читатели.

26

муспи

преди 6 години

А Ли Харди Осуалд е наистина съветски шпионин, затова евреите решават да пратят подозренията в невъзможна посока. След падането на Съв.Съюз се разсекрети и папката на Осуалд. Там пише че е много надежден другар, но не трябва да му се поверяват задачи със стрелба, защото е много лош стрелец. След това придружаващото го ченге Джек Раби го застрелва от един метър, защото било патриот, - същия финт при убийството на Линколн, Ленин, Сталин... евреите не се смущават от прозрачност, даже се гордеят.