184

Еднополюсен модел?

преди 6 години

абе , майна, сапри се малко , погледни към Прокуратурата и сам си кажи това дето ще те рзпинят да де питата. да не стане после "Устата сама промълвила-Милион"сек и сека маа хапчета. Гиго кво е? да не би да не е всеки и да минал под шарените байраци на ония с един полюс

183

laz praz

преди 6 години

ЕТА ЕЗИК НА ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА"Горд съм да съм българин, играл съм за държавата си цял живот и съм сигурен, че хората ще го оценят"В превод: Гордост (жертва). СЕГА съм вече достоен българин, все пак цял живот страдания, ДЪЛЖАТ ми го."След всеки мач виждам българските знамена, атмосферата, всичко е толкова прекрасно. Чувствам се, сякаш играя у дома"В превод: Ако бях успял у дома вече щях да съм НАЦИОНАЛИСТ. Сега съм щастлив патриот нищо, че съм далеч.

182

tikwen sok ot pipon

преди 6 години

Hapovete:pi li? e kak da ne e pil hapowete? kak ste stabilizira za dva meseca tva deto mu bese nestabilnoDanycite:kyde plasta danaciSplotiawaneto:po-sploteni sme sega ot wsiakoga

181

аз

преди 6 години

Каква е тази завист срещу един млад българин, който на 26 години е постигнал това, което 99.99% от останалите няма да постигнем цял живот? Всички го отписвахте преди няколко месеца, а сега като се разбра, че съвсем не е приключил с добрите резултати, го заядохте за парите и славата. Не бил българин, щот не живеел в България. Какво да прави тук, да бачка 12 часа в някой завод за минимална заплата може би? Имаше една приказка за казана на българите в ада, същата работа се получава

180

Анонимен

преди 6 години

До АнонименС какво впечатли в Рио? С отпадането си в началната фаза ли? А е и ясно защо -не е комерсиално.

179

Анонимен

преди 6 години

Уважавам успеха на Григор, но не го свързвам с България. Това постижение си е негово лично и не е редно да се отделя по-голямо медийно внимание, отколкото на един участник на Олимпийски игри, защото не е постигнато на състезание от такъв ранг, нито е с екипа на България. Не го омаловажавам, но е обидно за българските олимпийски, световни и европейски шампиони, които не са хвърлили по-малко труд, а Григор не постигнал техния успех с екипа на България!

178

Анонимен

преди 6 години

Браво ,Гришо,успех в бъдещите изяви!

177

Анонимен

преди 6 години

Гришо много обича България. Доказа го с участията си в купа Дейвис и впечатляващото си представяне на олимпиадата в Рио.

176

Анонимен

преди 6 години

Браво Гришо.Радвай се , празнувай от сърце,ама си смени гаджето. Тази кака не ти прилича.Такива като нея ги има и в нашите чалготеки. Пак - Честито и продължавай да побеждаваш.

175

Айде стига глупости

преди 6 години

Кой изявен спортист е в България ?Къде има условия да тренират и да се развиват ?Сребърният медал от последната олимпиада, къде е "заработен", къде тренира Мирела Демирева ?

174

Анонимен

преди 6 години

Как ли григор димитров не се е сетил да търка билетчетата на националната лотария. сега щеше да е много по-богат...

173

до 206

преди 6 години

Кое не ти е ясно?Хубаво е , че Димитров си гледа кариерата и интереса...*** не ни го пробутвайте, като родолюбец - само защото ви се иска да го вярвате!

172

Анонимен

преди 6 години

Играел за пари и за слава, а защо не? Кой работи без пари .... може да печели пари, правейки това, което му доставя удоволствие ... защо не???

171

Анонимен

преди 6 години

До ветеринарТо баш тъй се става

170

Анонимен

преди 6 години

До фенБрей! Ми то лесно. А ти си стой в кафего и чакай на негоните раздавания. Що да се мъчиш?

169

Анонимен

преди 6 години

Колкото и голям фен да си на тениса когато ти стане нещо не тичаш при Гришо а при лекар ! Защо ли ? Това се отнася и за него ! Тогава кой е по ВЕЛИК ??

168

Тъпи руски тролове

преди 6 години

Във всеки сайт тия *** плюят Григор и българите.А в този и заглавието на статията е написано все едно от небългарин.

167

Спек

преди 6 години

До фенРадвай се на дребните неща в живота. Добре е да имаш пари, но още по-добре е да имаш и сърце. Само с пари не става. Времето е най-ценният актив и милиони да имаш, дървеният костюм, няма джобове. Първа и втора класа в самолета, кацат по едно и също време. Радвай се на успехите на другите и се стреми и ти да постигаш успехи в живота. Защото като се обърнеш, животът ще е минал и ще осъзнаеш, че само с пари не става.Григор Димитров е гордост за България.

166

Анонимен

преди 6 години

Бе верно тука гъмжи от наивници!Истината е Димитров ( Гришо му викат близки, приятели, и всичките му брат'чеди в този форум), ИГРАЕ ЗА СЕБЕ СИ...ЗА ПАРИ....ЗА СЛАВА.... родолюбието му е "бонус"

165

Анонимен

преди 6 години

мисля че когато нещо-каквото и да е го-се прави за ПАРИ то това е само и единствено БИЗНЕС !