14

Анонимен

преди 6 години

До Анонименабе ти си голям будала ако си си се размислил за изкуствените образи на някакъв режисьор.Той режисьора на Фермата ...точно това и цели да ти внуши, точно това което си мислиш!затова е толкоз прозаично и не нормално всичко което става там ...а в реалният свят никога не става точно така!пий си ракията и гледай футбол по добре !

13

Анонимен

преди 6 години

Иван ми беше интересен... Алек донякъде го разбирам(Типично поведение на човек, който се е въздържал да има чувства и само е потребявал,а сега е дошъл редът на онова дето гори отвътре. Нали знаете хубаво е да има периодично леки трусове, иначе едно силно земетресение разцепва всичко)... Валерия ми е странна, а напоследък и дразнеща(вживя се в ролята на Бентли, но след като излезе от Фермата има толкова много Майбах, rolls-royce, Lamborghini и тем подобни) в България сме все пак!

12

майорски

преди 6 години

то ферми ...то брадърси...то ...абе край нямат ...напълни се с писихо сапунки телевизията един филм не можеш да намериш да гледаш !и всичко е един голяяяям, ***, евтин, пошъл театър !Поне режисьорите да се бяха постарали малко повече .... или да изглеждат тези простотий или по реално и натурално... или да се знае че е изиграно по сценарий !а то ... !!!??

11

,

преди 6 години

Имаше късмет с контузията, иначе с все парцалите беше изяден женчото!

10

Много

преди 6 години

самонадеяни са и двамата. Аз не одобрявам такива хора

9

Разбор

преди 6 години

Рядко гледам тази година фермата, защото подбора на участниците е плачевен...скучни, прости и дребнави, само Калоян прави изключение. А този Иван мислех че е на 40г, той се оказа на 33...Футбалера и неговата селска мома няма какво да се коментира...трагедия...

8

Monibonboni

преди 6 години

Абе аз Гинчев много не го харесвам, понякога се държи и отвратително, а Алек в началото на предаването ми харесваше - учтив, не се кара, не вика... Обаче напоследък ми омръзна да му гледам ревовете - направо ми е противен, та бях за Иван.много ехиден ми се стори Алек на дуела, сега ще ми е кеф Валерия като му каже, че няма да я бъде. Ако и стиска де, тя и тя е леко смотана в това отношение... ще видим :)

7

Андрешко

преди 6 години

Може би повече няма да гледам Фермата,заради този ревлив ***,дойде ми до гуша...

6

Анонимен

преди 6 години

този иван беше ега ти интриганта. не ми харесваше. но и алек не ми харесва. а пък неговата фльорца - хич. останаха 4 мъже,кой ще им работи сега ?мързеливите кифли ли ? или ревлата дарина,дето 5 часа си переше прането. лелееееееееееееееее.....що *** има в този сезон.един читав калоян има и един яни! единия да взема парата !

5

ДА

преди 6 години

Язък!Чешит беше,харесвах го!Сега оня ревльо ли ще гледаме?!И оная кифла,що не му каже,че няма да го огрее...Останаха само кифли,мързели и хора,които не заслужават победа-освен Яни и Калоян!

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Всички физически игри наистина бяха избрани много тежки, за да може да победи футбалера и да продължи сапунената драма, но Иван сам си е виновен, че не сложи алманаха на 5 точки.

3

Анонимен

преди 6 години

Тоя поне ни забавляваше, а ся остана ревльото да им пълни тел. времето с циврене.

2

Анонимен

преди 6 години

Игрите са еднакви за всички! Яни е на половината на килограмите на Иван и пак се справи с каруцата.

1

Анонимен

преди 6 години

то игрите бяха все такива, при които да победи футболиста.нагласено беше.при положение че тоя все се оплакваше от кръста си, те нарочно сложиха доста силови игри и то да се натоври кръста.